eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Σάββατο 31 Μαΐου 2014

Να αντιγράψω και μια φορά

Με την προσθήκη ότι η πραγματική εκλογική δύναμη του κάθε συνδυασμού είναι τα αποτελέσματα της πρώτης Κυριακής.

Oι εκλογές πέρασαν (;) ,το καλοκαίρι έρχεται (;)

Aς χαλαρώσουμε .στην ζωή υπάρχουν σημαντικότερα πράγματα από τις εκλογές.
Εξ άλλου αν άλλαζε ο κόσμος ,μόνο με τι ς εκλογές το σύστημα θα τις είχε καταργήσει.. (κλασσικό αναρχικό σύνθημα που έχει κοσμήσει πολλούς τοίχους).
Να μην ξεχνάμε επίσης ότι στη ζωή τα ετερώνυμα έλκονται. Άρα πάντα μαζί με τα κοσμήματα βρίσκονται πάντα σκουπίδια κοινωνικά ,παράσιτα .Πίσω απο την βιτρίνα ,βρισκεται πάντα το παρασκήνιο.Διύληση στη κοινωνία δεν επέτυχε μέχρι τώρα κανείς.
Αν καποιος  μπορεί να πάει την κοινωνία,την ζωή μας λίγο παραπέρα  καλό είναι .Βέβαια για το παραπέρα ο καθένας δίνει την δικια του ερμηνεία.(και πολυ καλά κάνει).Αυτα συνήθως αξιολογούνται μελλοντικά .
Αυτό που νομίζω ότι πρέπει να προσεχτεί και να αποφευχθεί .είναι η αλλαζονεια ,ο ρεβανσισμός,η πρόκληση  στη κοινωνία ,το γνωστό παιχνίδι με το ¨καλάμι".Η αποκαθήλωση ελπίδων και ειδώλων σήμερα γίνεται σε μια στιγμή.
Συνοψίζοντας ,προς όλους τους "άρχοντες" με την έννοια οτι τους αποδόθηκαν απο την κοινωνία αξιώματα ανάλογα με την ετυμηγορία του λαού (στην ουσία επελέχθησαν ώς υπηρέτες του λαούς,μερικοί απο αυτούς δε μισθωτοί).
το μηνυμα είναι οτι πρέπει να κατανοήσουν τις δυσκολίες που περνά ο κόσμος της Ερμιονίδας
και να επέλθει καταλλαγή..,μετριοπάθεια,
ηρεμία.και  συνεργασία όλων.


"Ι" 

Έρρωσθε,
Βασίλης Γκάτσος