eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

;;;;;;;;;;;;;;;;;

??????????????? 
Γράφει ο Βασίλης Γκάτσος
 
4.  Από όλα τα παραπάνω προκύπτει ότι τουλάχιστον εδώ και ένα χρόνο γίνονται διάφορες προσπάθειες τροποποίησης των αποφάσεων των αρμόδιων οργάνων για τα θέματα της μαρίνας Ερμιόνης, χωρίς να υπάρχει η παραμικρή ενημέρωση του Δημοτικού Συμβουλίου και εν γένει των δημοτών του Δήμου μας. Το παραπάνω γεγονός παραδέχεται και ο κ. Αντιδήμαρχος στην ανάρτηση του.
Πρέπει επιτέλους να σταματήσει η λογική ότι ο Δήμος διοικείται μόνο από τον  Δήμαρχο και τον Αντιδήμαρχο του και ότι μόνο αυτοί γνωρίζουν τα θέματα του Δήμου.
Φανταστείτε "ενημέρωση" που είχαμε από τον νυν Δήμαρχο και τον Αγαπητό Αντιδήμαρχο για τις σπουδαίες υποθέσεις!  Δηλαδή πού μας γράφανε.
Ευτυχώς που διαβάζαμε τον Δημοσιογράφο  και τον συνοδοιπόρο του και αρχιεθελοντή σου Αγαπητέ Αντιδήμαρχε, (και τελικό αξιολογητή της .... αριστερότητάς σου), και έτσι καταλάβαμε το παιχνίδι της επιλεκτικής και κατευθυνόμενης ενημέρωσής σας προς του δημότες.
Αγαπητέ Αντιδήμαρχε, θα θυμάσαι στις προηγούμενες εκλογές, όταν σε ρώτησα: Ποιόν να ψηφίσω από τον τέως Δήμο Κρανιδίου, διότι για κανέναν δεν γνωρίζω κάτι;
Μου απάντησες: Το Λάμπρου, είναι τίμιο και καλό παιδί, γνώστης των υποθέσεων του Δήμου, εργατικός και θα προσφέρει. Φυσικά σε πίστεψα και φυσικά τον ψήφισα.
Επειδή λοιπόν και μένα με ρωτάνε, ακόμη και από τη ζούγκλα του Αμαζονίου που διαβάζουνε τα μπλογκ μας για τη γνώμη μου:
Όσοι είναι να ψηφίσουν Λάμπρου ( εγώ δεν είμαι αυτή τη φορά) να τον ψηφίσουν γιατί τουλάχιστον τα 4 αυτά χρόνια ήταν πολύ ποιο δραστήριος και εποικοδομητικός από τον νυν Δήμαρχο, χωρίς βέβαια να καταφέρει αναγκαίες τομές.
Τον Αγαπητό Αντιδήμαρχο να τον φουμάρουμε για το αίσχος του Σταυρού και γιατί μας κράτησε όλους στο σκοτάδι γι' αυτή τη κρίσιμη υπόθεση. Φούμο φυσικά και γιατί κούρασε πια το ....πολιτικό εκκλησίασμα με τα κηρύγματα του. Και δε χρειάζεται να μας εκπολιτίσει στην Ερμιόνη, δηλαδή αυτό να μας βρει!
Τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη καλόν είναι οι σκεπτόμενοι οικολόγοι να τον φουμάρουν, διότι για κανένα ουσιώδες παραγωγικό θέμα της Ερμιονίδας δεν εξέφρασε άποψη. Η παρουσία του προσπαθεί να πείσει ότι η Πελοπόννησος Οικολογική είναι αριστερά (της ιδεοληψίας του) και εκφραστής της πολιτικής οικολογίας που όμως εκφραστής είναι και η ΔΗΜΑΡ και τουλάχιστον άλλα 5 κόμματα. 
 
Η ΔΗΜΑΡ όμως το λέει ότι είναι Δημοκρατική Αριστερά με ό,τι αυτό σημαίνει, άρα καλύπτει και την αριστερή πολιτική οικολογία. Από την στιγμή λοιπόν που η Πελοπόννησος Οικολογική δεν είναι μετά παρρησίας Αριστερή Οικολογική Πελοπόννησος, αλλά μέσω του υποψηφίου της Αντιπεριφερειάρχου αναλύονται αριστερές θέσεις, τότε κάτι συμβαίνει πολιτικά, δηλαδή η οικολογία φαίνεται ως πάσπαλη ενός ακόμη αριστερού λόγου. Κατά τη γνώμη μου φυσικά, διότι είναι υποψήφιο δημόσιο πρόσωπο και μάλιστα για το ζωτικότατο πόστο του Αντιπεριφερειάρχη και αν εκλεγεί οι αποφάσεις του θα είναι κρίσιμες για την Ερμιονίδα. Μεθαύριο ως ιδιώτης ας λέει ό,τι θέλει.
Δικαίωμα έχει ο καθένας να μας ζητάει δημοσίως να τον ψηφίσουμε, αλλά δικαίωμα έχει και ο καθένας να πει δημοσίως, γιατί πρέπει να τον φουμάρουμε. Έτσι γινόταν στη αρχαία Αγορά. Αλλά και στην εκκλησία: Φωνάζεται το Άξιος, αλλά από κάτω ο καθένας μπορεί να φωνάξει, εν τη εκκλησία, Ανάξιος, και η χειροτονία να ναυαγήσει.
Έρρωσθε,
Βασίλειος Γκάτσος