eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΕΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ Α.Σ. «ΑΣΤΕΡΑΣ» ΘΕΡΜΗΣΙΑΣ κ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ Δ. ΚΑΤΣΑΒΕΛΑ

 ΝΙΚΟΣ ΚΑΤΣΑΒΕΛΑΣ ΠΡΟΣ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΑΜΑΡΑ:
''Οποιαδήποτε κακοήθεια λέγεται ή γράφεται αποσκοπεί σε πολιτικά παιχνίδια, τα οποία όλη η Θερμησία ξέρει και τα καταδικάζει.
Εγώ δεν είμαι ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ για να μπαίνω σε αντιπαραθέσεις με υποψηφίους.''
 
 
Με αφορμή την προεκλογική ομιλία του συνδυασμού «Δυνατή Ερμιονίδα» στη Θερμησία, θα ήθελα να διαψεύσω τις όποιες εις βάρος μου κατηγορίες που ειπώθηκαν από τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο κ. Κώστα Καλαμαρά και....
.... να σας παραθέσω τα γεγονότα όπως πραγματικά συνέβησαν και οδήγησαν στην προσχώρηση της ομάδας μας στην Ένωση Ερμιονίδας.
Κατά την τελευταία αγωνιστική περίοδο που η ομάδα μας συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ.Α., συνέβαιναν κάποιες διεργασίες για την συνένωση όλων των ομάδων της Ερμιονίδας και στις οποίες προσκλήθηκα να συμμετάσχω ως πρόεδρος και να ενημερωθώ για το πλάνο αυτής της συνένωσης. Ύστερα από την ενημέρωση που είχα, η απόφασή μου ήταν να γίνω ενεργό μέλος της Ένωσης. Κατόπιν τούτου, προχώρησα άμεσα, δύο φορές, σε εξαγγελία γενικής συνέλευσης του Α.Σ. «Αστέρας» Θερμησίας, κατά τις οποίες παραβρέθηκαν ελάχιστα μέλη και χωρίς να πάρουμε κάποια απόφαση. Κατόπιν, όρισα νέα ημερομηνία γενικής συνέλευσης στην πλατεία της Θερμησίας, στην οποία προσκάλεσα και το Τοπικό Συμβούλιο Θερμησίας. Με τη συμμετοχή 24 μελών και την παρουσία του Τοπικού Συμβουλίου, στο οποίο ο κος Καλαμαράς κατείχε τη θέση του αντιπροέδρου, εξήγησα ότι για προσωπικούς λόγους δεν μπορούσα να συνεχίσω από τη θέση του προέδρου. Προσκάλεσα οποιονδήποτε μπορούσε να αναλάβει την ομάδα, χωρίς ωστόσο να βρεθεί κάποιος ενδιαφερόμενος. Τότε ενημέρωσα για τις συζητήσεις που είχαν προηγηθεί για την δημιουργία της Ένωσης Ερμιονίδας και κατά πλειοψηφία αποφασίσαμε να συμμετάσχουμε στην ένωση.
Εγώ δεν είμαι ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ για να μπαίνω σε αντιπαραθέσεις με υποψηφίους. Αυτή είναι η μόνη αλήθεια. Οποιαδήποτε άλλη κακοήθεια λέγεται ή γράφεται αποσκοπεί σε πολιτικά παιχνίδια, τα οποία όλη η Θερμησία ξέρει και τα καταδικάζει.

ΝΙΚΟΛΑΟΣ Δ. ΚΑΤΣΑΒΕΛΑΣ