eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού και Πολιτισμού Γιάννης Ανδριανός στην Ιστιοπλο'ί'α και στο Athens Eurolymp Week



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟ
φωτο απο την χθεσινή εκδήλωση στο eurolymp (ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ)
Στην απονομή των επάθλων του Athens Eurolymp Week παραβρέθηκε ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμου, Γιάννης Ανδριανός ως προσκεκλημένος της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας.

Ο κ. Ανδριανός απένειμε έπαθλα στους διακεκριμένους αθλητές και μεταξύ άλλων είπε:


«Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους νικητές και σε όλους όσοι συμμετείχαν στον φετινό Διεθνή Αγώνα και τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα. Και βεβαίως, θερμά συγχαρητήρια αξίζουν και στην Οργανωτική Επιτροπή και ευρύτερα την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία για την επιτυχημένη διοργάνωση.

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό ότι, παρά την συγκυρία, πάνω από 450 αθλητές από 10 κράτη διαγωνίστηκαν, και μάλιστα σε όλες τις κατηγορίες, από τα οπτιμιστ μέχρι τις μεγάλες Ολυμπιακές, αλλά και τις παραολυμπιακές κατηγορίες.

Τέτοιοι θεσμοί που όχι απλώς αντέχουν στον χρόνο, αλλά καταγράφουν δυναμική ολοένα και περαιτέρω ανάπτυξης, καταδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο τις μεγάλες προοπτικές που έχει ο αθλητισμός στην πατρίδα μας, και ιδιαίτερα σε αθλήματα ταυτισμένα με την ιστορία, την γεωγραφία και τον πολιτισμό της Ελλάδας, όπως η ιστιοπλοΐα.

Μ’ αυτές τις σκέψεις λοιπόν, εύχομαι καλή συνέχεια σ’ αυτό τον θεσμό για τον αθλητισμό μας που ήδη μετρά πάνω από 20 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας».