eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

''TO EKΔΟΘΕΝ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ:21 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013 ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΦΟΥΡΝΙΩΤΙΚΟ ΓΛΕΝΤΙ ''

 ΣΤΑΥΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ:
 <<ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΩ ΓΙΑΝΝΗ ΝΑ ΣΕ ΑΛΕΙΨΩ ΛΑΔΙ...>>

Διαβάζοντας το δελτίο τύπου,του δήμου Ερμιονίδας ,στίς:21Ιουλίου2013 που έχει την υπογραφή του πρώην Αντιδημάρχου καθαριότητας και νύν Αντιδημάρχου για την λίστα του δήμου Ερμιονίδας ως πρός τα πολιτιστικά του καλοκαιριού του2013 .Κλείνοντας τις δηλώσεις του ο Αντιδήμαρχος ως εξής<Αυτό προς αποφυγή παρεξηγήσεων και κακόβουλων σχολίων>.Σοβαρά  έ!!!!! πρός αποφυγήν παρεξηγήσεων και κακόβουλων σχολίων,τώρα που φούσκωσε το ποτάμι και σας πήρε αμπάριζα το πήρατε είδηση ότι κανατε πατάτα ως προς την συμπεριφορά σας για την εκδήλωση του πολιτιστικού ομίλλου Φούρνων για το Φουρνιώτικο γλέντι?????.Διαβάσατε στο διαδύκτυο τις καταγγελίες των συμπατριωτών μας για την συμπεριφορά σας που δεν δώσατε μια καρέκλα :ως έχετε υποχρέωση<Να δίνατε 50-60 τύποις και να είσαστε δικαιολογημένοι.
Εσείς....
..... απορρίψατε το αίτημα του Πολιτιστικού Ομίλου τελείως και ετσι ας είναι καλά όλοι οι φίλοι και πατριώτες που μας συμπαρασταθηκαν και τους ευχαριστούμαι πολύ για την εξυπηρέτηση.Απο πού πήραμαι για να σας φύγει  η απορία :Απο Ναύπλιο-Απο Δίδυμα-Απο Λουκαϊτι -ΑποΚρανίδι-Απο Κοιλάδα και πρωτίστως το φανταστικότερο οι Φουρνιώτες άνοιξαν τα σπίτια τους και ότι πλαστικό τραπέζι και πλαστική καρέκλα την έφεραν στον σύλλογο για να γλεντήσουμε όλοι μαζί οι συμπατριώτες που αυθόρμητα ερχόσανε.
Αυτό Αντιδήμαρχε ήταν ενα σοβαρό μήνυμα για την συμπεριφορά σας εμείς δεν ζητήσαμε οικονομική βοήθεια ,τραπέζια και καρέκλες ζητήσαμε.Αλλά αυτό Αντιδήμαρχε κάτι μου θυμίζει!!!! ξέρεις τι μου θυμίζει:ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΩ ΓΙΑΝΝΗ ΝΑ ΣΕ ΑΛΕΙΨΩ ΛΑΔΙ.Σταύρος.Α.Γεωργίου./
Φούρνοι