eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

Tετραήμερο Αθλητισμού, Ψυχαγωγίας και Διασκέδασης στο Assado Bay ! ! !

<<Κοσμοσυρροή στο Assado Bay-Makis Inn Resort - ...Με το βλέμμα στο ετήσιο Τουρνουά>>

Ρεπορτάζ - επιμέλεια:eikonoskopio news
Φωτορεπορτάζ:Michael Eleftheriades

Στις 18 Ιουλίου 2013 ξεκίνησε με μεγάλη επιτυχία το 2ο Τουρνουά Αssado Beach Volley 2013 στην Θερμησία Αργολίδας.
32 ομάδες, 120 αθλητές αγωνίστηκαν δίπλα στην θάλασσα και συνδύασαν διασκέδαση, ψυχαγωγία και αθλητισμό,  στο ειδικά διαμορφωμένο γήπεδο Beach Volley των διοργανωτών και υπευθύνων του Makis Inn. 

Την εκδήλωση στόλισαν με την παρουσία τους για πρώτη φορά σε διοργάνωση ιδιωτικής πρωτοβουλίας στην Ερμιονίδα, οι διεθνείς  Α1 κατηγορίας αθλητές και αθλήτριες Volley και Βeach Volley:
 
Παπαφωτίου Αθηνά, Κελεσίδου Ειρήνη, Αργυροπούλου Ευδοξία, Μπέμπη Στεφανία, Κοτσιλιάνος Γιώργος, Σουλτανόπουλος Δημήτρης.

Οι αθλητές-τριες  της Α1 κατηγορίας έδωσαν  έναν μικτό (ζευγάρια αντρών - γυναικών) αγώνα επίδειξης την τελευταία μέρα (Κυριακή 21 Ιουλίου 2013) του Τουρνουά Assado Beach Volley 2013, όπου προσέφεραν θέαμα και "δίδαξαν" το άθλημα στους λάτρεις του αθλήματος.

Την περιγραφή των αγώνων έκανε ο γνωστός αθλητικός συντάκτης  Νίκος Οικονομόπουλος, που για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τίμησε με την παρουσία του, την διοργάνωση του Αssado Bay που πλέον έχει γίνει θεσμός στα θερινά αθλητικά δρώμενα της Ερμιονίδας.

Σε αυτό το σημείο, να αναφέρουμε την υψηλού επιπέδου διοργάνωση των αγώνων που την απόλυτη ευθύνη είχε αναλάβει να φέρει εις πέρας η "ψυχή της διοργάνωσης"  και υπεύθυνη των αγώνων κα. Μαρίκα Οικονόμου. 

Κατά την διάρκεια των αγώνων οι οποίοι διεξάγονταν δίπλα στο κύμα, η οργανωμένη παραλία του Assado Bay κατακλύστηκε από πλήθος κόσμου που συνδύασαν το μπάνιο τους έχοντας την προσοχή τους βέβαια στους αγώνες του τουρνουά. 

Μετά το πέρας των αγώνων απονεμήθηκαν τα μετάλλια, τα κύπελλα και τα αναμνηστικά στους αθλητές, με την ευχή να ανανεωθεί το ραντεβού για του χρόνου.

Στο τέλος, μετά την απονομή των μεταλλείων η  οικογένεια Κοροντίνη προσέφερε ένα πλούσιο δείπνο στους συμμετέχοντες και συντελεστές της διοργάνωσης στον πανέμορφο χώρο του εστιατορίου των εγκαταστάσεων του Μakis Inn.

Ευχόμαστε παρόμοιες διοργανώσεις που λαμβάνουν χώρα στην περιοχή μας από ιδιωτική πρωτοβουλία, να υιοθετηθούν και από άλλους επαγγελματίες της περιοχής ώστε να επιτευχθεί η περαιτέρω ανάπτυξη του αθλητισμού στην Ερμιονίδα.

Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού και συγχαρητήρια σε όλους.

Eikonoskopio news