eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Κυριακή 14 Ιουλίου 2013

ΣΤΑΥΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ:Στο διαταύτα - Εξαπατηθήκαμε με λόγια του αέρα και της φτηνής πολιτικής,και ο Μάης του 2014 για δημοτικές εκλογές πλησιάζει.

 ''ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ - ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟ ''

Γράφει ο αναγνώστης του Εικονοσκοπίου Σταύρος Γεωργίου απο τους Φούρνους

Με αυτά -και αυτά Φίλε Παναγιώτη και Φίλοι Πατριώτες:
φτάσαμε στο δια ταύτα για την διαχείριση των σκουπιδιών.
Το ποιός δημιούργησε το μπάχαλο της ανεξέλεκτης χωματερής στο χώρο του δεματο ποιητή στον <ΣΤΑΥΡΟ-ΔΙΔΥΜΑ>το γνωρίζουμε όλοι οι κάτοικοι του δήμου Ερμιονίδας(χύμα σκουπίδια-δυσοσμίες επικίνδυνες που βγαίνουν απο τα σκουπιδοχωματοκάμινα).

Ετσι διαβάσαμε απο το ιστολόγιο του δήμου την παράκληση των αντιδημάρχων κ.κ.Κούστα και Τσαμαδού να ανοίξουμε τα σπίτια και τις καρδιές μας να δεχτούμε τους αντιπροσώπους της Ελληνικής Εταιρείας Ανακύκλωσης Απορριμμάτων(Ε.Ε. Α.Α.) να μας μιλήσουν για την ανακύκλωση διότι θα προμηθευτεί ο δήμος Ερμιονίδας:180 κάδους ανακύκλωσης συν 60 σύνολο=240.Εγώ Φίλε Παναγιώτη θέλω να ρωτήσω :α) Γιατί οι δημαρχεύοντες τον δήμο Ερμιονίδας  δεν συνέχισαν  αυτό που βρήκανε δηλαδή τι ??? Το σύστημα των μπλέ κάδων που είχε η προηγούμενη αρχή<ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΑΔΟ ΟΠΩΣ ΕΔΕΙΧΝΑΝ ΟΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΕΣ ΑΦΙΣΣΕΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ>και έτσι να συνεχίζαμε να διεκδικούσαμε
περισσότερους κάδους  απο:01τού Γεννάρη2013 και να είχαμε πετύχει την αποφόρτιση του χώρου του δεματοποιητή αφου θα είχε μπεί και η εταιρεία Ε.Ε.Α.Α οπως π.χ. ο δήμος Επιδαύρου (Θα θυμάσαι Φίλε Παναγιώτη όταν πήγαμε παρέα και ρωτήσαμε πόσους κάδους έχετε???Τι μας απάντησαν!!!!!.)
Ξέρεις σε ερωτησή μου με την παρουσία μου στην συγκεντρωση που πήγαμε για κατάληψη της Νομαρχίας Αργολίδας σύμφωνα με υποδειξη του δημαρχου Καμιζή.

Ο δήμαρχος του Δήμου Ερμιονίδας μου απάντησε με την εξής  απάντηση ότι: Η ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ ΠΟΥ ΓΕΜΙΣΕ ΤΙΣ ΡΕΜΑΤΙΕΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ .Πιθανόν δεν έχει καταλάβει αυτός και οι συμβουλατορές του τι έχει πετύχει η Επίδαυρος.Ενώ:Ο δήμος Ερμιονίδας τα έθαψε όπου εύρισκε και η απόδειξη τα ντουκουμέντα με τις φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στα διάφορα ιστόλογια.Με το καλό έρθουν οι ανθρωποι της Ε.Ε.Α.Α να μας μιλήσουν αλλά αυτό θα είναι :η απόδειξη της φτηνής κοκκορομαχίας που επέλεξε ο δήμαρχος του Δήμου Ερμιονίδας με το σύνθημα φταίει η προηγούμενη δημαρχεύουσα αρχή.Ευτυχώς και ο χώ ρος του δεματοποιητή είναι πολύ ορατός για όλο τον κόσμο  και ο κόσμος με τρύκ δεν παρασύρεται. 

Εκείνο που πρέπει να γίνει αμέσως Φίλε Παναγιώτη και δεν διαβάσαμε στήν θερμή παράκληση των κ. κ.Αντιδημάρχων είναι πότε θα γίνει η συγκεκριμμένη αποκατάσταση του σκουπιδοχωματόβουνου που δημιουργήθηκε απο τις δυό φωτίες τι νομίζουν στον δήμο ότι τα σκεπάσανε με χώμα και τελείω σε η υπόθεση ανεξέλεκτης χωματερής στα δίδυμα .Τώρα είναι χειρότερα απο πρίν γιατί τώρα έχουμε την στάχτη,ή νομίζουν επειδή είχανε εισηγηθεί σε δημοτικό συμβούλιο του δήμου Ερμιονίδας τον Δεκέμβρη του 2011 να δεματοποιήσουνε ένα ποσοστό και το υπόλοιπο να το πατήσουνε και να το σκεπάσουνε με πετρούλες.

Οι κύριοι-κύριοι εκλεγμένοι σύμβουλοι του δήμου Ερμιονίδας απο τα χωριά :ΔΙΔΥΜΑ-ΦΟΥΡΝΟΙ-ΛΟΥΚΑΙΤΙ στο πρώτο συμβούλιο ας θέσουν επερώτηση για αυτήν τη κατάσταση .Αγαπητέ φίλε Παναγίωτη  η κατάσταση είναι ρευστή-ήδη η Περιφέρεια Πελοποννήσου ανακοίνωσε τις εταιρείες που θα συμμετέχουν στον διαγωνισμό για την διαχείριση των απορριμμά των οι οποίες είναι τρείς,πρώτη η ΑΚΤΩΡ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ-ΗΛΕΚΤΩΡ,δεύτερη ηΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΡΙΑΚΗ,και η τρίτη ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ JP ΑΒΑΞ,ετσι κάποιος απο τους τρείς θα εκλεγεί διαχειριστής  ,αυτό που βλέπω είναι ότι εξουσιοδοτημένη επιτροπή για να υποδείξει την χωροθέτηση για την εγκατάσταση του κομποστοποιητή και όλα τα παρελκόμενα του συστήματος δεν έχουν χωροθετήσει.

Και φοβάμαι πολύ Φιλε Παναγιώτη οτι η περιοχή <ΔΙΔΥΜΑ-ΛΟΥΚΑΙΤΙ-ΦΟΥΡΝΟΙ>θα λουσθεί την κομποστοποίηση στον χώρο του δεματοποιητή για την αγάπη που τρέφουν οι δημαρχεύοντες ,όπως το απέδειξαν με την υπερψή φησιν της εισήγησης της περιβαντολογικής μελέτης για εγκατάσταση κομποστοποιητή και Κ.Δ.Α.Υ στο χώρο του δεματοποιητή τον Αύγουστο του2012 ,της περιβόητης Φιλάντρας που κούναγε ο τότε  υπεύ θυνος Αντιδήμαρχος καθαριότητας.
Στο δια ταύτα Φίλε Παναγιώτη είναι: ότι εξαπατηθήκαμε με λόγια του αέρα και της φτηνής πολιτικής,και ο Μάης του 2014 για δημοτικές εκλογές πλησιάζει.
Καλό Σαββα τοκύριακο.
Σταύρος.Α.Γεωργίου./
ΦΟΥΡΝΟΙ/