eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

"Χτυποκάρδια στα Φιλε" στην παραλία του Assado Bay στο Makis Inn Resort

2o TOYΡΝΟΥΑ ASSADO BEACH VOLLEY 2013


Έπεσε η αυλαία του 2ο Τουρνουά Assado Bay-Makis Inn Resort Beach Volley 2013 που διοργανώθηκε στην Θερμησία Ερμιονίδας.

Στον Αγώνα επίδειξης που για πρώτη φορά έγινε μεικτός σε αγώνα Beach Volley – δηλ. άντρες είχαν συμπαίκτες γυναίκες- η Αθηνά Παπαφωτίου με τον Δημήτρη Σουλτανόπουλο επικράτησε με 2-1 στο τάι- μπρέικ  των Γιώργο Κοτσιλιάνο και Ειρήνη Κελεσίδου. Τα σετ : 15-21, 21-14 , 15-9.

Στους τελικούς των αντρών επικράτησαν οι ErmioniGreece.com των Solinari.gr με 2-0 σετ και ανακηρύχθηκαν πρωταθλητές του Τουρνουά.  Την Τρίτη θέση κατέκτησαν οι Άταροι που επικράτησαν των Τhe Boys με 2-0 στα σετ.

Στον τελικό ...
των γυναικών πρωταθλήτριες ήταν οι Hammers με 2-0 set των ErmioniGreece.com. Την Τρίτη θέση κατέκτησαν Η Γενιά 137 έναντι των Δρούγκας με 2-1 στα σετ.

 Την διοργάνωση που στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία παρακολούθησε πλήθος θεατών ενώ αμέσως  μετά το τέλος των αγώνων ακολούθησε η απονομή των μεταλλείων και η τελετή λήξης.


Αισίως το 2ο Τουρνουά ASSADO BEACH VOLLEY – BEACH TENNIS 2013 έφτασε στο τέλος του, μετά από 4 ημέρες εντυπωσιακών αγώνων, που μας πρόσφεραν απίστευτο θέαμα και διασκέδαση.

Ευχαριστούμε τους ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ του Τουρνουά , δηλαδή τους αθλητές και τις αθλήτριες που συμμετείχαν στο 2ο Τουρνουά Αssado Beach Volley 2013 !!!

Ευχαριστούμε όσους στήριξαν την διοργάνωση:
• Tην ΜiGOVR για τον σχεδιασμό των γραφικών
• ΕrmioniGreece.com
• Gaza Print
• Τον χορηγό επικοινωνίας μας Εikonoskopionews
• Το πελοποννησιακό κανάλι MAX TV που υποστηρίζει και καλύπτει το 2ο Τουρνουά ASSADO BEACH VOLLEY 2013 καθώς και όλες τις καλοκαιρινές μας δραστηριότητες.

Ακόμα ευχαριστούμε τον κ. Νίκο Οικονομόπουλου , Αθλητικό Συντάκτη της ΕΡΤ που μας τίμησε με την παρουσία του για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.



Ευχαριστούμε, τις διεθνείς αθλήτριες της Α1 κατηγορίας Volley Γυναικών, Παπαφωτίου Αθηνά, Κελεσίδου Ειρήνη, Αργυροπούλου Ευδοξία, Μπέμπη Στεφανία και τους διεθνείς αθλητές της Α1 κατηγορίας Βeach Volley Aντρών Κοτσιλιάνο Γιώργο και Σουλτανόπουλο Δημήτρη, για τους εντυπωσιακούς αγώνες επίδειξης που έδωσαν για όλους εμάς, κάνοντας μας να ζήσουμε υπέροχες και αξέχαστες στιγμές, εδώ στο μοναδικό Αssado Bay!

Ευχαριστούμε όλους εσάς, που στηρίξατε με την παρουσία σας το 2ο Τουρνουά ASSADO BEACH VOLLEY 2013!

Η Οικογένεια Κοροντίνη , η Νέλλη Κοροντίνη, οι Γιάννης και Νίκος Κοροντίνης, το Αssado Bay , το Μakis Inn Resort-Restaurant-Café και η υπεύθυνη διοργάνωσης Οικονόμου Μαρίκα, σας ευχαριστούν όλους θερμά!