eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

''ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΡΩΤΟΥΝ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟ...''

Με αφορμή το χθεσινό τραγούδι της ημέρας απο τον αναγνώστη σας Σπύρο  

Έχει γίνει σάλος..Θέλουμε να μάθουμε γιατί αυτός ο μπλόγγερ αρνειται πεισματικά να ξεχωρίσει και να καταλάβει ποιός είναι ο Ελέφαντας και ποια είναι η Μαιμού.
Μα καλά αφού κάνει πως δεν ξέρει ποιός είναι ο ελέφαντας..εμείς θα τον παραπέμψουμε να κοιτάξει αυτός ο μπλόγγερ παλιότερες αναρτήσεις του και τότε θα δεί τη φωτογραφία του ελέφαντα με το γαιδούρι στην αυλώνα, αναρτημένη στο μπλοκ που διαχειρίζεται ο ίδιος.Να είστε σίγουροι ότι αυτός ο μπλόγγερ τότε θα θυμηθεί ποιόν φωτογραφιζε ελέφαντα και μας τον μοστράριζε αυτόν τον ελέφαντα πάνω σε γαιδούρι.

Όσο για τη μαιμού που αναρωτιόσαστε ποιός είναι(με αφορμή το τραγούδι του Σπύρου) εμείς δεν την γνωρίζουμε.
Εμείς, αυτή την μαιμού γνωρίζουμε... με το κάλπικο πτυχίο δημοσιογραφίας . Δείτε την και βγάλτε τα συμπεράσματα σας.


Ερωτήσεις:
1)Όσο για τον ελέφαντα που κρύβεται πίσω απο την μαιμού(όπως γράφει ο Σπύρος στο Τραγούδι της ημέρας) παρακαλώ τους αναγνώστες σας αν γνωρίζουν τα φυσικά πρόσωπα ας μας ενημερώσουν για να γελάσει και λίγο το χειλάκι μας.

Γιατί αυτό το χύμα σκουπίδι που βρίσκεται έξω απο την πόρτα των σπιτιών μας κάθε λίγο και λιγάκι εδώ και δυόμιση χρόνια, μας έχει προκαλέσει προβλήματα στην Υγεία μας.
Δεν μπορούμε να συμβιώνουμε άλλο με τα ποντίκια , τις κατσαρίδες και τα νεκρά ζώα που βγαίνουν απο τα χύμα σκουπίδια καλοκαιριάτικα.
Με αυτό το σκουπιδαριό έχουμε <<φτύσει το χαμόγελο απο τα χείλια μας...>>

Όποιος γνωρίζει τον παρακαλούμε να απαντήσει σ΄αυτές τις ερωτήσεις για να λυθούν και οι απορίες που εκφράζονται απο τον γνωστό διαχειριστή ιστολογίου.