eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

ΚΑΔΟΙ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΕΥΚΟΥ ΣΤΗΝ ΕΡΜΙΟΝΗ

<<ΠΑΡΑΤΡΙΧΑ ΑΠΕΦΕΥΧΘΗΣΑΝ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΧΘΕΣ ΤΟ ΠΡΩΙ...>>
ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΔΕΝ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ - ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΣΠΙΤΙ ΣΕ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ <<ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΕΙ>> ΛΟΓΙΑ...


 Δύο χρόνια μετά το γνωστό σε όλους τουμπάρισμα του Κάδου εδώ!

Η γειτονιά που ξεκίνησε τις αντιδράσεις και έφερε τα πάνω κάτω στην Δημοτική αρχή Καμιζή <<ξαναχτύπησε>> χθές το πρωί με δυναμικό τρόπο.
Οι λεβέντισσες νοικοκυρές αλλά και οι επαγγελματίες της Πλατείας πεύκου μη αντέχοντας την συνεχιζόμενη δυσοσμία και την άθλια κατάσταση που επικρατεί έξω απο τα σπίτια τους και τα μαγαζιά τους αποφάσισαν να διαμαρτυρυθούν αυτή την φορά με άλλο έξυπνο και ευρηματικό τρόπο.
Να σημειώσουμε και να θυμίσουμε ότι η συγκεκριμένη πλατεία ήταν ανέκαθεν απο τις πιό <<ζηλευτές>> σε τάξη και καθαριότητα της πόλης.Φαίνεται όμως πως η δημοτική αρχή για μια ακόμη φορά δεν τήρησε τις δεσμεύσεις που είχε κάνει μετά και το τουμπάρισμα του κάδου εδώ.Λέτε να είναι κι αυτό προβοκάτσια(όπως είχαν τονίσει τότε οι ιθύνοντες;).
Οι κάτοικοι πάντως επιφυλάσσονται αν θα συνεχιστεί η κατάσταση και θα λέγαμε πως είναι με το <<όπλο παραπόδα>> για τις επόμενες νόμιμες κινήσεις τους όπως μας είπαν χαρακτηριστικά!
Στις φωτογραφίες διακρίνονται τα ξεχειλισμένα σκουπίδια να έχουν μαζευτεί στο κέντρο του δρόμου μαζεμένα - νοικοκυρεμένα με την διέλευση των αυτοκινήτων να γίνεται κανονικά , περνώντας τα μηνύματα τους γραμμένα σε ΠΛΑΚΑΤ πάνω΄στα σκουπίδια...
δείτε τις χθεσινές φωτογραφίες, το θερινό επεισόδιο του 2011 και... τα συμπεράσματα δικά σας.