eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

''ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΡΩΤΟΥΝ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟ...''

Κρανίδι SOS!!

Καλησπέρα, Λοιπόν αυτές οι φωτογραφίες είναι τραβηγμένες στο κρανίδι πίσω από το σχολείο.  (εκεί που είναι το ακτινολογικό κέντρο της Δερματά...λίγο πιο πάνω).  Στην περιοχή εκεί παίζουν πολλά παιδάκια αλλά και διέρχονται πολλά αυτοκίνητα.  Αν στο παιχνίδι των παιδιών κάποιο παραπατήσει ή σκουντήσει το ένα το άλλο και πέσουν  στον γκρεμό (ο οποίος είναι από 0,50 έως 2 μέτρα ...μπορεί και παραπάνω) ή κάποιος οδηγός δεν υπολογίσει καλά (ίσως λόγω απειρίας) ή μέθης ή καθώς επιχειρεί να παρκάρει και πέσει με το αυτοκίνητο από εκεί, ας μου πεί παρακαλώ κάποιος αν κάτι από αυτά και πολλά άλλα συμβούν και χτυπήσει ή σκοτωθεί κάποιος συνάνθρωπός μας...ποιός φέρει ευθύνη για αυτό??  Ποιός φταίει που δεν έχουν παρθεί τα κατάλληλα μέτρα προστασίας, για ένα τόσο επικίνδυνο και πολυσύχναστο -ειδικά από παιδιά - καθώς εκεί είναι το σχολείο και από εκεί αρκετά φεύγουν όταν σχολάνε?

Επίσης, πέρσι η παρατήρησή μας 'ακούστηκε'..δυστυχώς φέτος θα περιμένουμε να γίνει το επόμενο θανατηφόρο τροχαίο για να σκεφτούμε ότι πρέπει να κοπούν τα χόρτα που είναι στην στροφή μετά την Παντάνασσα που στρίβουν για 'Κρητικό', τα οποία περιορίζουν την ορατότητα των οδηγών να διακρίνουν τα ερχόμενα από Πορτοχέλι αυτοκίνητα, κατά πολύ!

Αχ, και αυτό το στοπ στο συνεργείο του 'Γερμανού' που πας για Πορτοχέλι (στον Κόμβο), πότε επιτέλους θα γίνει κυκλικής πορείας?    

Ευχαριστώ,