eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Κυριακή 14 Απριλίου 2013

''Το διάσημο δίδυμο σχεδιαστών μόδας DSquared, βρέθηκε πριν λίγο καιρό στην Κοιλάδα Ερμιονίδος για τον Γάμο φίλων τους''

 VIDEO
Γνωστό ζευγάρι της Μυκόνου, ο Ελευθέριος Χάλαρης και η Ελένη Αντωνοπούλου παντρεύτηκε το περασμένο Σάββατο σε ένα γραφικό ψαροχώρι στην κοιλάδα Ερμιoνίδας, κοντά στο Πόρτο Χέλι, με κουμπάρο τον Νικόλαο Φραντζέσκο (αδελφό του Ζαννή Φραντζέσκου, έναν από τους ιδιοκτήτες του ΝΑΜΜΟΣ).
Ευχάριστη έκπληξη ήταν η εντυπωσιακή είσοδο με ελικόπτερο των διάσημων σχεδιαστών μόδας Dean & Dan, γνωστοί ως Dsquared.
Οι διάσημοι μόδιστροι κατενθουσιασμένοι από την πρωτόγνωρη για αυτούς εμπειρία να παρευρεθούν σε παραδοσιακό Ελληνικό γάμο χόρεψαν....
...... Ελληνικούς παραδοσικούς χορούς μέχρι πρωΐας.
Όλοι οι επισκέπτες του γάμου εντυπωσιάστηκαν από την απλότητα και την ευγένειά τους καθώς και την οικειότητα που επέδειξαν με τον κόσμο.
Στο Mykonos Live TV δήλωσαν τον θαυμασμό τους για την Ελλάδα καιτα έθιμά της. Επίσης εξέφρασαν την στενοχώρια τους για την δεινή κατάσταση που βρίσκεται ο Λάκης Γαβαλάς από τον οποίον γνώρισαν την Ελλάδα.
Μεταξύ άλλων μας εκμυστηρεύτηκαν τις απαιτήσεις της Beyoncé για ένα χειροποίητο φόρεμα με swarovski για να την δείχνει όσο το δυνατόν ποιό λεπτή μετά την γέννα.
Αναφέρθηκαν επίσης και για άλλους επώνυμους πελάτες τους όπως ο Ronaldo και η Jennifer Lopez.
Ήταν τόσο ευχάριστο το σαββατοκύριακο για αυτούς που συνέχεια καθυστερούσαν την αναχώρησή τους.



 Mykonos Live TV