eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

'' 19ο Συνέδριο ΚΚΕ - Αργος ''


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Άργος η κεντρική προσυνεδριακή συγκέντρωση που οργάνωσε η Νομαρχιακή  Επιτροπή Αργολίδας του ΚΚΕ, εν όψει του 19ου Συνεδρίου του κόμματος που θα διεξαχθεί  11-14 Απριλίου στον Περισσό.
Κεντρικός ομιλητής της συγκέντρωσης ήταν ο Θανάσης Κολιζέρας, Γραμματέας της Ν.Ε, ο οποίος ανέλυσε τις Θέσεις του Συνεδρίου. Σημειώνουμε ότι οι Θέσεις του 19ου Συνεδρίου του ΚΚΕ, έχουν δοθεί στη δημοσιότητα πρό τετραμήνου και έγιναν αντικείμενο πλούσιου προβληματισμού τόσο από τα χιλιάδες μέλη και στελέχη, όσο και από φίλους,οπαδούς και ψηφοφόρους του Κόμματος. Είναι δε χαρακτηριστικό το γεγονός ότι μόνο στον ‘’Ριζοσπάστη’’ δημοσιεύτηκαν περί τις 500 επιστολές. 

‘’Το Κόμμα μας -τόνισε ο κ. Κολιζέρας-μέσα από την 95χρονη εμπειρία αγώνων και θυσιών ,θα επεξεργαστεί και πάλι την πολιτική του στο Συνέδριο, με βάση και τις σημερινές συνθήκες, για να πάρει αποφάσεις που στόχο έχουν, τόσο τη βελτίωση της ζωής των εργαζομένων σήμερα, που βιώνουν μια πρωτοφανή επίθεση στα εργασιακά, ασφαλιστικά, μισθολογικά τους δικαιώματα, αλλά και
την προετοιμασία για την ανατροπή του σημερινού σάπιου εκμεταλλευτικού πολιτικού συστήματος, που μόνο δεινά φέρνει στους εργαζόμενους. Οι κομμουνιστές της Αργολίδας πρωτοστάτησαν στους αγώνες των εργαζομένων ,των αγροτών, των μικροεπαγγελματιών, των ανέργων, της νεολαίας ,και στο επόμενο χρονικό διάστημα θα βρεθούν και πάλι μπροστάρηδες στους αγώνες, και καλούμε όλους τους εργαζόμενους να αντισταθούν, να παλέψουν οργανωμένα, για να καταργήσουμε την καπιταλιστική βαρβαρότητα που βιώνει ο λαός μας σήμερα’’.