eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τρίτη 9 Απριλίου 2013

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Β. ΣΙΔΕΡΗ ΓΙΑ ΤΗ ΧΑΛΑΖΟΠΤΩΣΗ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟ


  Ο Περιφερειακός Σύμβουλος και πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Σιδέρης επισκέφθηκε σήμερα 08/04/13 περιοχές του Νομού που χθες 07/04/13  η σφοδρότατη
  
βροχόπτωση και χαλαζόπτωση έπληξαν βαρύτατα τις ευρύτερες περιοχές του Δήμου Άργους –Μυκηνών και συγκεκριμένα στα χωριά Αχλαδόκαμπος, Καλαμάκι, Σπηλιωτάκι, Κυβέρι, Μύλους, Σκαφιδάκι, Κόκλα, Κεφαλάρι, Ελληνικό, Ζόγκα, Ν.Κίος, Δαλαμανάρα,κ.α.           
Ύστερα από ερώτηση δημοσιογράφου ο Β.Σιδέρης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

<<Η χθεσινή σφοδρότατη βροχόπτωση και χαλαζόπτωση έπληξε αγροτικές καλλιέργειες στο Νομό μας καταστρέφοντας την αγροτική παραγωγή πολλών αγροτών, οι οποίοι την τελευταία πενταετία δίνουν καθημερινή μάχη επιβίωσης,λόγω της οικονομικής κρίσης που περνά η Πατρίδα μας. Οι ζημιές είναι εκτεταμένες στα βερύκκοκα, ροδάκινα, νεκταρίνια και οπωροκηπευτικά.
   Ο κύριος Σιδέρης ήρθε σ΄επαφή για το θέμα με υψηλόβαθμο στέλεχος του ΕΛΓΑ από τον οποίο έλαβε την διαβεβαίωση ότι οι διαδικασίες θα επισπευσθούν και επίσης τον ενημέρωσε πως από αύριο οι παραγωγοί μπορούν να πάνε στα κατά τόπους γραφεία και να συντάξουν τις δηλώσεις , επίσης έλαβε την διαβεβαίωση πως σ΄ένα μήνα το πολύ θα κάνουν επιτόπου αυτοψίες οι γεωπόνοι του ΕΛΓΑ>>.


ΒΑΣΙΛΗΣ  ΣΙΔΕΡΗΣ
    ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ  Ν.ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
    ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ