eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Σάββατο 6 Απριλίου 2013

''ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ''

ΚΑΝΕ ΛΙΓΑΚΙ ΥΠΟΜΟΝΗ (ΜΗΝ ΑΠΕΛΠΙΖΕΣΑΙ) - Σ. ΜΠΕΛΛΟΥ Β. ΤΣΙΤΣΑΝΗΣ

Σήμερα αφιερώνει ο Γιώργος ο γείτονας απο Μαδέρι, (Αναγνώστης της Εφημερίδας Εικονοσκόπιο):

Μην απελπίζεσαι και δε θ' αργήσει! πάλι θα την δείς την εφημερίδα Εικονοσκόπιο, στα καφενεία και στις πιάτσες που πάει ο απλός κόσμος.
Αφιερωμένο το σημερινό τραγούδι σ΄αυτόν τον ανυπόμονο, σ΄αυτόν τον ερημίτη περιπατητή της Αυλώνας , σ΄αυτόν που τρώει ρεμούσκο μορταδέλα , ξεροτρώει παξιμάδι και πίνει βρόχινο νερό για να μην χαλάσει μισή .

Σ΄αυτόν τον Γύφτουλα που περνάει αρόδου απο τα καφενεία και τις ταβέρνες χωρίς να του μιλάει άνθρωπος.
Σ΄αυτόν το λυγούρι που κουβαλάει με το τροχήλατο μισό κιλό ντομάτες και μισό μαρούλι απο την λαική!Σ΄αυτόν τον γλείφτη της πολεοδομίας που δεν άφησε συγνώμη για συγνώμη για να γλυτώσει το πρόστιμο του υπογείου!Σ΄αυτόν τον ξινιαροφόρο εθελοντή του δήμου , σ΄αυτό το ειδικό ρουθούνι για βιολογικούς και φλεγόμενα σκουπίδια..Σ΄αυτόν τον Γύφτουλα Κατσαπλιά που περιμένει τις γιορτές Λαδιού και ροδιού για να λυγδώσει το άντερο του. Σ΄αυτόν που του τα διναν και τ΄ <<άρπαζε>> στις γιορτές για να κάνει μούγκα! στις ρεμούλες και τις διαφθορές των Δημοτικών Σφαγείων και όλων των άλλων περίεργων - σκοτεινών υποθέσεων και των τροχαίων ατυχημάτων του Δήμου.

Γιατί βρε παράνομε δημοσιογράφε με το κάλπικο πτυχίο ανυπομονείς τόσο πολύ για την εφημερίδα του Εικονοσκοπίου;

Γιατί βρε αθεόφοβε ψαροblogger δεν έχεις την ίδια κάψα για να φοιτήσεις στην σχολή γονέων του πατέρα Δημήτριου που το έχεις και τόσο πολύ ανάγκη ...;;;
Άκου βρε αμόρφωτε προφήτη το τραγουδάκι...Που μας έγινες και μέντιουμ τώρα στα γεράματα;Ήθελες και να προβλέψεις οτι δεν θα βγεί η εφημερίδα του Εικονοσκοπίου...Λες και θα ρωτάγανε εσένα ρε παραμορφωμένε παπαράτσι πότε θα βγάλουνε την εφημερίδα...Χαράμι να σου γίνει απόφοιτε της πέμπτης Δημοτικού!
Θα δείς που θα την πάρεις και αντί να σου ρθει χέρι - χέρι...Να είσαι σίγουρος πως θα την πάρεις ΠΑΝΟ χέρι κάτω χέρι την Εφμερίδα ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟ.

Υ.Γ:Χαράμι να σου γίνει βρε ερημίτη, περιπατητή της αυλώνας με το κάλπικο πτυχίο!

 Ο Γιώργος ο γείτονας απο Μαδέρι

καλή σας ακρόαση....