eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

''ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ Ο ΜΥΘΟΣ ΚΑΜΙΖΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ''

 ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΦΥΡΗΣ:
''ΜΕ ΨΕΜΑΤΑ ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ Η ΑΠΡΑΞΙΑ ΣΑΣ''

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αλήθειες έλεγε ο Σφυρής προεκλογικά και μετεκλογικά.  Ψέματα ο κος Καμιζής όχι μόνο προεκλογικά αλλά και μετεκλογικά, για την εικόνα του Δήμου Κρανιδίου όσον αφορά την ύπαρξη χρημάτων.
Στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ερμιονίδας με θέμα τους απολογισμούς της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Δήμου Κρανιδίου εμφανίζονται στο ταμείο 40.136,00 ευρώ χωρίς να μείνει οφειλή παρ΄ όλες τις δραστηριότητες (εκδηλώσεις, ενημερωτικές δραστηριότητες, αγορά 1.200 τόμων και έκδοση βιβλίων με την ιστορία προσωπικοτήτων της Ερμιονίδας).  Στον απολογισμό του Πνευματικού Κέντρου έμεινε υπόλοιπο στο ταμείο 57.000,00 ευρώ, βεβαίως χωρίς καμία οφειλή.................
Αξίζει να σημειωθεί ότι πληρώθηκε το  ΙΚΑ της χρονιάς του 2000-2006 που (7.000,00 ευρώ) είχε μείνει απλήρωτο από την Δημοτική Αρχή του κου Καμιζή.
Στον απολογισμό του Παιδικού Σταθμού παρ΄ όλα τα έργα (πλήρη ανακαίνιση) ο παιδικός σταθμός άφησε 76.000,00 ευρώ στο ταμείο του. 
Σε πολύ δύσκολη θέση βρέθηκαν οι της Δημοτικής Αρχής του κου Καμιζή και προσπάθησαν να καλύψουν τα ακάλυπτα γιατί κατάλαβαν ότι έχουν εκτεθεί όταν διαδίδουν ότι δεν βρήκαν χρήματα.
Αξίζει να σημειώσουμε τις τοποθετήσεις των συμβούλων κου Κούστα και κου Τζανή ότι δεν σημαίνει τίποτα ότι έμειναν χρήματα και του κου Τσαμαδού ο οποίος είπε το αμίμητο «εφόσον έμειναν χρήματα στον Παιδικό σημαίνει ότι αφήσατε νηστικά τα παιδιά».
ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ;

Που θα κατρακυλήσουν ακόμα;  Πόσο θα κρύβονται άραγε; Θεωρούν ότι οι Δημότες δεν τους έχουν καταλάβει ακόμα ή ότι θα συνεχίσουν έτσι για να καλύψουν την απραξία τους ;