eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

''ΚΟΥΙΖ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΗΝΗΘΗ ΥΠΟΠΤΟ ''

''Ο ΗΔΟΝΟΒΛΕΨΙΑΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΔΩΜΑΤΙΩΝ - Ο ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΝΤΙΒΑΝΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΣΩΡΟΥΧΑ''

Το παρακάτω κουίζ είναι μια πραγματική-αληθινή ιστορία και μπορείτε να την βρείτε..σε υπηρεσίες του Ναυπλίου..Μαρτυρίες και άλλα αποδεικτικά στοιχεία υπάρχουν!Έρχεται και η συνέχεια...


ΛΥΓΟΥΡΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΟΛΑΣ ΣΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΚΟΥΙΖ;
ΜΗΠΩΣ ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΣΟΥ;
 
Ιδιοκτήτης παράνομων δωματίων χωρίς σήμα Ε.Ο.Τ, χωρίς άδεια Ε.Ο.Τ και χωρίς να έχει αποδώσει ποτέ τέλη παρεπιδημούντων στον Τέως Δήμο και σημερινό Δήμο ..... συνελήφθει μέσα σε Νοικιασμένο του Δωμάτιο να ψαχουλεύει Γυναικεία εσώρουχα στο μπαούλο, τα οποία ανήκαν στην γυναίκα του ενοικιαστή..

Ο Ηδονοβλεψίας ιδιοκτήτης των παράνομων δωματίων που δηλώνει τα αδήλωτα σε πασιον πλησίον Αγ. Αθανασίου που πιάστηκε απ΄το ζευγάρι να ψαχουλεύει γυναικεία εσώρουχα, αφού πιάστηκε στα πράσα ετράπει σε ''άτακτο φυγή''!

Στη συνέχεια ο Ηδονοβλεψίας ιδιοκτήτης για να μην κατηγορηθεί απ΄ τους ενοικιαστές για την ανήθικη πράξη του υπέβαλλε μήνυση στους ενοικιαστές διοτι εκλάπει Ντιβάνι αξίας 20 Ευρώ όπως ισχυρίστηκε ο εν λόγω Ιδιοκτήτης...

Για να βρείτε πιο εύκολα το Κουίζ σας προσφέρουμε παρακάτω και δυο Βοήθειες :

1η Βοήθεια:Αυτός ο ιδιοκτήτης passion εκτός τα παράνομα διαμερίσματα(χωρίς άδεια ΕΟΤ και χωρίς να πληρώνει τέλη παρεπιδημούντων) διαθέτει στο ίδιο συγκρότημα παράνομο υπόγειο που λειτουργεί ως φροντιστήριο!

2η Βοήθεια : Ο ιδιοκτήτης ενώ είναι βουτηγμένος στην παρανομία κάνει τον αυτοαποκαλούμενο Δημοσιογράφο,τραβάει παράνομα και Δημοσιεύει φωτογραφίες χωρίς Δίπλωμα και πτυχίο..Επίσης εμφανίζεται εχθρός του Ανίκητου Δημάρχου, να βρίζει με αισχρά λόγια πολιτικούς, επειχηρηματίες,νοικοκυρές,ανθρώπους του μεροκάματου και για να καμουφλαριστεί επαινεί τον άλλον Δήμαρχο.
Ετσι την σκαπουλάρει απ΄τα πρόστιμα κι απ΄τις αρχές! 

Όποιος βρεί το κουίζ θα έχει δώρο ένα Ντιβάνι και 2 κιλά μπακαλιάρια παραγαδίσια ...

Η  ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΓΥΡΗ ΜΕ ΣΟΥΠΕΣ -ΧΥΛΟΠΙΤΕΣ ΚΑΙ ΜΠΟΥΝΙΔΙΑ...
Αν δεν μπορείς να μάθεις επειδή είσαι αγράμματος και της παραπληροφόρησης ποιός και ποια έφαγε τη ψαρόσουπα καπέλο και πεταμένη σαν τα σκυλιά ρώτα αυτόν που διαβάζει τ΄άστρα κι αυτήν που σου έπιανε το χέρι με το μολύβι..Παντως πριν ρωτήσεις γνωρίζεις καλά-πολύ καλά!! οτι δεν εχουμε τη μούρη τη δική σου..Να σου θυμίσω οτι εμείς πάντα ρίχνουμε...ΠΟΤΈ δεν τρώμε!
Βρε αχόρταγε αφού το χέρι μου το γνωρίζεις πολύ καλά!!!Ξέρεις εσύ πώς πέφτει και που πέφτει..  Μια ζωή τρώς σούπες, χυλοπίτες(ξέρεις εσύ, εντός της αυλής αυτής..)!!! και μπουνίδια..Δεν χόρτασες ακόμα;;;