eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

''Ο ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΜΕΣΤΗ ΑΠΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΜΑΓΕΥΤΙΚΗ ΕΡΜΙΟΝΗ''

''Με την καινούργια του Επιτυχία ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ απάντησε ο Βαλάντης για το πως περνάει αυτή την περίοδο στην επαγγελματική και προσωπική του ζωή....''

 Σ΄ένα χαρτάκι έγραψα...Ακροβατώ...Εγώ θέλω...Ένοιωσα,
 
Την Κυριακή(10/7/2011) που μας πέρασε...
αυτές κι άλλες μεγάλες επιτυχίες ερμήνευσε ο Βαλάντης, αγαπημένος καλλιτέχνης ιδαίτερα στο Νεανικό κοινό και ξεσήκωσε τους θαυμαστές του σε μια μαγική καλοκαιρινή βραδιά στην γραφική Ερμιόνη.

Με μιά καταπληκτική εμφάνιση και σκηνική παρουσία ο γνωστός Καλλιτέχνης διασκέδασε τον κόσμο που είχε κατακλύσει το μεγάλο καλοκαιρινό Bar Cavo Bianco στα μαντράκια της Ερμιόνης.

Το φυσικό φόντο ονειρεμένο!Το φεγγάρι στον ουρανό..Ακριβώς πισω του η θάλασσα μ΄ ένα καίκι δεμένο στο μουράγιο της Ερμιόνης..Η ατμόσφαιρα ζεστή, καλοκαιρινή με τον Βαλάντη να απογειώνει τον κόσμο στους ρυθμούς των τραγουδιών του.

Η αμεσότητα του με το κοινό και η ικανοποίηση, ήταν έκδηλη στο πρόσωπο του ροδίτη καλλιτέχνη.

Ο Βαλάντης μας αποκάλυψε οτι γνωρίζει καλά κι έχει επισκεφθεί πολλές φορές την Ερμιόνη γιατί του αρέσει σαν μέρος, Όμως είναι γνωστό οτι Βαλάντης είναι λάτρης της θάλλασσας και τα καλοκαίρια επισκέπτεται αρκετά μέρη της Ελλάδας  <<σκίζοντας>> τα κύματα με το αγαπημένο του φουσκωτό σκάφος..

Ο παρορμητικός και εξωστρεφής Βαλάντης δήλωσε ευτυχισμένος και μοιράστηκε μαζί μας... 
....πως είναι πολύ καλά και ότι περνάει την πιο όμορφη περίοδο στη ζωή του με την οικογένεια του ... Επίσης συνεχίζοντας ο Βαλάντης θέλησε να ανανεώσει το ραντεβού του και να ξανατραγουδήσει στην Ερμιόνη ενώ μας ενημέρωσε πως οι εμφανίσεις του συνεχίζονται σ΄όλη την Ελλάδα

Παρών στην Ερμιόνη και στην εμφάνιση του Βαλάντη ήταν ο Μαέστρος του, γνωστός συνθέτης και δημιουργός μεγάλων επιτυχιών του ελληνικού πενταγράμμου Τάκης Μπουγάς ο οποίος είχε και την μουσική επιμέλεια ..


Κοντά του ήταν ο Μουσικός Γιάννης Ρακιτζής και η συνεργάτης του Μάριαν Nικολάου.


Φωτογραφίες-επιμέλεια κειμένου : ΘΩΜΑΣ Ι. ΣΚΟΥΡΤΗΣ


foto απο την εμφάνιση του στην Ερμιόνη