eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

''ΚΟΥΙΖ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟ''

 '' Κουίζ (κ. Καρπερού) αναγνώστη με αφορμή επιστολή οικοκυράς!!! ''
Απόσπασμα από επιστολή της κ. Πολυκάρπου σε ιστολόγιο της επαρχίας μας.

«Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΓΙΕΙΣ ΤΟΥ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΤΟΥ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΣΕΙ ΤΙΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ (ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ-ΥΔΡΕΥΣΗ-ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ)
ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ, ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.»
                                                                           

Αγαπητή κυρία Πολυκάρπου,

1)   Εάν έχει διοριστεί παιδί σας σε δημόσια θέση ή στη Βουλή με αδιαφανή κριτήρια, χωρίς αιδώ και αμείβεται μάλιστα με παχυλό μισθό ή έχετε ευνοηθεί οικονομικά από το Δημόσιο τότε εσείς, στη παρούσα χρονική στιγμή, όπως λέτε, είστε μέρος του προβλήματος που περιγράφετε και έχετε και εσείς συντελέσει στην οικονομική κρίση. Επομένως η κάθαρση, για να ξεπεράσουμε τις οικονομικές μας δυσκολίες θα πρέπει να αρχίσει πρώτα από εσάς και τους πολιτικούς σας φίλους.

2) Εάν όμως δεν ανήκετε στην παραπάνω κατηγορία τότε πρέπει να στρέψετε τα βέλη σας πρώτα σ' αυτούς που ανήκουν στην παραπάνω κατηγορία καθώς επίσης και σ' αυτούς που έχουν καταπατήσει αιγιαλούς ή διατηρούν παράνομες πέργκολες δίπλα στη θάλασσα προς ίδιον όφελος και όχι στους πολίτες της επαρχίας μας οι οποίοι δικαίως διαμαρτύρονται όταν παρατηρούν τις αστοχίες της Τοπικής ή της Κεντρικής Διοίκησης.

Το ερώτημα προς τους αναγνώστες είναι το παρακάτω:

Η κ. Πολυκάρπου σε ποια από τις δύο παραπάνω κατηγορίες ανήκει;


Όποιος αναγνώστης δώσει τη σωστή απάντηση θα κερδίσει δωρεάν μαθήματα ξένης γλώσσας, διάρκειας ενός έτους, σε φροντιστήριο που στεγάζεται σε παράνομο υπόγειο.

Σημειωτέον ότι η κ. Πολυκάρπου δεν απάντησε σε εύλογα και εύστοχα ερωτήματα που της απηύθυνε μπλόγκερ της επαρχίας μας. Εάν όμως αποφασίσει να απαντήσει στο δικό μου ερώτημα τότε θα είναι αυτή η αδιαφιλονίκητη νικήτρια!


ΜΑΡΙΟΣ  ΚΑΡΠΕΡΟΣ

ΥΓ. Οι πολίτες που διαμαρτύρονται για αστοχίες της Κεντρικής Διοίκησης και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης δεν διαπράττουν εθνική προδοσία και ούτε κινδυνεύει ο τόπος μας και η Ελλάδα απ' αυτούς! Ενδεχομένως να κινδυνεύει η Πατριωτική Παράταξη του Δημάρχου, την οποία η κ. Πολυκάρπου διακαώς και άκριτα υπερασπίζεται.