eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

''Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ του τέως Δήμου Ερμιόνης ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΛΕΜΠΕΣΗΣ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΟΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΟΣ ΓΙΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ - ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΙΡΙΑ''

 ΛΕΜΠΕΣΗΣ ΠΡΟΣ ΓΑΝΩΣΗ
''Εμείς Γανώση παραδώσαμε ένα Δήμο Ερμιόνης πεντακάθαρο!!!
Ας σταματήσουν να αγοράζουν Συμβουλές με λεφτά των Δημοτών κι ας Καθαρίσουν Επιτέλους την βρωμιά''



Οχί ρε Ιωσήφ , ΜΗ!!! ΜΗ!!! ΜΗ.... ρε Ιωσήφ Γανώση ,μην κάνεις Χαρακίρι!!! 
Ιωσήφ σε χρειαζόμαστε. Είσαι ο μοναδικός συμβουλάτορας,είσαι ο μοναδικός ειδικός Σύμβουλος του Δημάρχου που δεν σου πληρώνει τη συμβουλή σου βρε Ιωσήηηφ!!!
Γνωρίζεις πολύ καλά Ιωσήφ Γανώση, οτι παρά τη λιτότητα και τις σπατάλες που επικαλείται ο κ. Δήμαρχος, αγοράζει συμβουλές απο ειδικούς Συνεργάτες όπως λέει με χρήματα που πληρώνουν οι Δημότες μας, δηλαδή Γανώση με Δημοτικά τέλη πληρώνει τους εξτρα Συμβούλους.

Αυτή η προχωρημένη κίνηση,αυτή η κίνηση ΜΑΤ και λιτότητας(Συμβουλές, με Ευρώ των Δημοτών) πετάει στον κάλαθο των !!!!!!! Δασκάλους , Καθηγητές , Ιατρούς ,Τραπεζίτες, Ταχυδρόμους , έμπειρους πρώην προέδρους και Αντιδημάρχους που ο λαός επέλεξε και τους έστειλε εκεί, με την ψήφο του για Συμβουλές, χωρις Ευρώ!!!

Κατάλαβες τώρα Ιωσηφ;;;;
   
Γι΄αυτό λοιπόν επέλεξα εσένα και σου αναθέτω να πάρεις απο το ένα χέρι τον κ. Δήμαρχο και απο το άλλο χέρι τον............ Αντιδήμαρχο των Σκουπιδιών κ. Κούστα και να τους πας πρώτα στο γραφείο του Προέδρου κ. Γιάννη Κρητσωτάκη να τους δείξεις τις πινακίδες κυκλοφορίας απο τις 2 σκουπιδιάρες αλλα να δεις και να θυμηθείς κι εσύ Ιωσηφ πριν κάνεις το Χαρακίρι σου, την 44/2008 ομόφωνη απόφαση που ψήφισες κι εσύ.

Γιατί τη λησμόνησες ρε Ιωσήφ Γανώση;; και θες να κάνεις τώρα το Χαρακίρι σου;;;
 
Σου υπενθυμίζω εγώ λοιπόν!
κάντε κλικ 
24/01/2011
''Τα υπ΄ αριθμόν ΚΗΟ 9747 και ΚΗΟ 9734 αποσύρθηκαν κ. Καμιζή διότι ήταν μικρά και ασύμφορα για τον Καποδιστριακό Δήμο Ερμιόνης. Βλέπε 44/2008 ΑΔΣ : Θέμα 20ο καταστροφή των υπ΄αριθμών ΚΗΟ 9747  ΚΗΟ 9734 αυτοκινήτων.ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ! ''
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Μετά Ιωσήφ, πάλι να τους πάρεις χεράκι - χεράκι να τους πάς στη Μάντρα του κ. Μαύρου να τους δείξεις τη μικρή και τη μεγάλη σκουπιδιάρα που φυλάσσονται εκεί για να τα παραλάβουν.
Σου υπενθυμίζω παρακάτω το άρθρο μου και τις φωτογραφίες που ενημερώθηκε ο Δήμαρχος πρίν λίγο καιρό για να σε βοηθήσω και να δείς τι θα σε Βρεί!!!


κάντε κλικ να δείτε όλο το άρθρο
''Εάν επιθυμεί ο κ. Δήμαρχος, να επισκευάσει τα αυτοκίνητα και να τα βάλει ξανά στην κυκλοφορία (εάν συμφέρει να επισκευαστούν).

Εάν δεν επιθυμεί, να προχωρήσει στο πρακτικό καταστροφής τους.''





Στη συνέχεια θα ζητήσεις απο τον κ. Δήμαρχο να σου δείξει τις πινακίδες - την άδεια κυκλοφορίας και την ασφάλεια της πορτοκαλί σκουπιδιάρας, που δεν γράφει επάνω ΔΗΜΟΣ ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ για να ερεθιστείς.

Αυτή λοιπόν η σκουπιδιάρα που δεν σε ερεθίζει βρε Ιωσηφ  κυκλοφορεί κάθε μέρα (έξι μήνες τώρα) στους δρόμους μας και κουβαλάει σκουπίδια.

Επειδή λοιπόν ξερεις οτι ξέρω πολύ καλά ποσο σ΄αρέσει η Νομιμότητα, 

Αν Ιωσηφ σου αποδείξουν οτι αυτή η σκουπιδιάρα κυκλοφορεί ΝΟΜΙΜΑ Ρήμαξε και τα δυο σου τα Χέρια !!!

ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΣΟΥ ΧΕΡΙΑ ΧΑΡΑΚΙΡΙ..
ΝΑ ΣΤΕΓΝΩΣΕΙΣ ΠΙΑ ΑΦΟΥ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ ΤΟ ΧΑΡΑΚΙΡΙ!!!

Αξίζει το κόπο να θυσιαστείς!

Αν όχι διάλεξε εσύ ρε Γανώση ποιο χέρι θα χαρακώσεις απ΄ αυτούς τους Δύο . Σ΄αφήνω να διαλέξεις εσύ.

Βέβαια εμένα δεν μ΄ενδιαφέρει αν είσαι ευχαριστημένος ή όχι με την περισυλλογή των σκουπιδιών που γίνεται τώρα και εσύ αναφέρεις ,ούτε και μ΄ενδιαφέρει αν σε ερέθιζαν και σε κοκκίνιζαν ή όχι οι σκουπιδιάρες του τέως Δήμου Ερμιόνης!

Εμείς Γανώση παραδώσαμε ένα Δήμο Ερμιόνης πεντακάθαρο!!!
κάνε κλικ

Γι΄αυτό οι Δημότες μας εχουν καλομάθει στην καθαριότητα! Γι΄αυτό τώρα τους κακοφαίνεται και αντιδρούν απο αγανάκτηση με την επαναστατική στρατηγική στην καθαριότητα!!! του κ. Αντιδημάρχου.

Αυτός λοιπόν ο κ. Κούστας ας αφήσει τις Μέγκλες, ας αφήσει τις απειλές και τα αυτόφωρα στους Δημότες μας, διότι αν θα αρχίσουνε αυτοί να κάνουν τις καταγγελίες που έκανε αυτός στη τότε Δημοτική αρχή, δεν θα ξέρει που να πάει να κρυφτεί!


Καλό θα είναι λοιπόν ν΄ αφήσουν τις Σπατάλες,τις οφειλές και τα παιχνιδίσματα για την Δημαρχεία μου και τον πεντακάθαρο Δήμο Ερμιόνης που παραδώσαμε γιατι γνωρίζουν καλά, πολύ καλά οτι εγώ δεν αστειέυομαι ούτε και τους λογαριάζω... 

Θα με βρουν Μπροστά τους σ΄αυτά!

Ας σταματήσουν εν τέλει να αγοράζουν Συμβουλές σε καιρούς οικονομικής κρίσης και ας πληρώσουν για την καθαριότητα .


Να ξεβρωμίσει επιτέλους η όμορφη και τουριστική Ερμιονίδα!


ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΛΕΜΠΕΣΗΣ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ 
του τέως Δήμου Ερμιόνης