eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τρίτη 20 Ιουνίου 2017

Δήλωση Τάσου Λάμπρου για τις Μαρίνες Ερμιόνης και Πορτοχελίου



Είναι φανερό ότι ο Δημοτικός Σύμβουλος Ερμιονίδας και μόνιμος κάτοικος Αθηνών κ. Αποστόλης Λαδάς, ενοχλήθηκε σφόδρα από το δημοσίευμά μας σχετικά με τις Μαρίνες Ερμιόνης και Πορτοχελίου, το οποίο σκοπό είχε να ενημερώσει τους Δημότες της Ερμιονίδας για να μάθουν την αλήθεια για τα εν λόγω έργα.
Το δημοσίευμά μας σε καμία περίπτωση δεν ήταν κακόβουλο, αντίθετα έβαλε τα πράγματα στην θέση τους και παρουσίασε την πραγματικότητα και την αλήθεια.
Είναι λοιπόν γεγονός και το γνωρίζουν πλέον όλοι, ότι τα δύο αυτά έργα είναι ιδιωτικά και εδώ και χρόνια έχουν περάσει στα χέρια ιδιωτών επενδυτών.
Κατά το παρελθόν, οι Δήμοι Ερμιόνης, Κρανιδίου και Ερμιονίδας, έπραξαν ότι έπρεπε και ότι περνούσε από το χέρι τους, προκειμένου να σχεδιαστούν και να δημοπρατηθούν η Μαρίνα Ερμιόνης και το Τουριστικό Καταφύγιο Πορτοχελίου.
Σήμερα πουθενά δεν εμπλέκεται ο Δήμος Ερμιονίδας στην κατασκευή και στην υλοποίηση αυτών των δύο έργων.

Για να ολοκληρωθούν, απαιτείται η χρηματοδότηση από την πλευρά των ιδιωτών ή να ενταχθούν σε χρηματοδοτικά προγράμματα.
Και όλοι γνωρίζουν ότι για την υλοποίηση των έργων αυτών, κινητήριος μοχλός είναι η εξασφάλιση ρευστού – χρηματοδότησης.
Χωρίς ευρώ δεν μπορεί να γίνει τίποτα.
Γι’ αυτόν το λόγο φτάσαμε φέτος το Καλοκαίρι να έχουμε στο λιμάνι του Πορτοχελίου αντί για Τουριστικό Καταφύγιο, μια τεχνητή “ξεροπούλα”.
Εμείς θέλουμε την υλοποίηση αυτών των δύο σημαντικών αναπτυξιακών έργων στον Δήμο Ερμιονίδας, αλλά δεν μας αρέσουν τα μεγάλα λόγια, η καπηλεία των ιδιωτικών έργων και τα ψέματα από την πλευρά της Δημοτικής Αρχής.
Πάντα θα βρίσκουμε το χρόνο για να ενημερώνουμε σωστά τους Δημότες και να παρουσιάζουμε την αλήθεια και την πραγματικότητα.

Για τη Δημοτική Παράταξη
«Προοδευτική Συμμαχία Ερμιονίδας»
Ο επικεφαλής
Τάσος Γ. Λάμπρου
Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ερμιονίδας