eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τρίτη 20 Ιουνίου 2017

Ο Απόστολος Λαδάς απαντά στον κύριο Τάσο Λάμπρου στο άρθρο του “ Η αλήθεια για την Μαρίνα Ερμιόνης και το Τουριστικό Καταφύγιο Πόρτοχελίου “.



Η αγωνιώδης προσπάθεια δεν είναι δική μου ή του Δημάρχου όπως λέτε, αλλά δική σας κύριε Λάμπρου να μην παρουσιάζετε ποτέ οτιδήποτε καλό γίνεται στον τόπο μας και στο οποίο συμμετέχει η παρούσα Δημοτική Αρχή.

Μέχρι πριν από λίγο μας ζητούσατε επίμονα τόσο προφορικά όσο και με επιστολές σας να ενημερώνουμε το λαό της Ερμιονίδας  για την πορεία κατασκευής των τόσο σημαντικών για τον τόπο μας έργων και κάθε φορά που εμείς το κάνουμε είναι ολοφάνερο ότι ενοχλείσθε, και παραπληροφορείτε τους πολίτες.

Τι θέλετε επιτέλους κύριε Λάμπρου ? 

Μήπως  δεν θέλετε να ενημερώνουμε τους πολίτες ,όπως άλλωστε κάνατε εσείς επί τόσα χρόνια όταν είσαστε Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, και τότε  όλοι μας βρισκόμαστε στο απόλυτο σκοτάδι για την κατάσταση που επικρατούσε στις Μαρίνες ? 

 Μήπως σας ενοχλεί που οι Μαρίνες έχουν δρομολογηθεί και έχει ξεκινήσει να κατασκευάζεται η Μαρίνα Ποροχελίου,  της οποίας τις πρώτες κατασκευές υποτιμητικά,  κακόβουλα και λαϊκίστικα  χαρακτηρίσατε «τεχνητή  ξεροπούλα».

Δεν γνωρίζετε ότι ο Δήμος μας μέσω του εκπροσώπου του έχει συμμετοχή στις αποφάσεις της επενδύτριας εταιρίας ?  Το γνωρίζετε πολύ καλά αλλά…..

Σας έχουμε πληροφορήσει όπως άλλωστε και ανακοινώσει,  ότι σε όλες τις φάσεις αδειοδότησης των έργων,  ο Δήμος στάθηκε δίπλα στους επενδυτές και διευκόλυνε με τις παρεμβάσεις του την παράκαμψη των οποιονδήποτε δυσκολιών παρουσιάζονταν και σας διαβεβαιώνω ότι ήταν πάμπολλες. 

Που ζείτε κύριε Λάμπρου?  Πιστεύετε ότι θα υπήρχε σήμερα έργο εάν δεν είχε ενεργό συμμετοχή ο Δήμος?  Μόνο όποιος δεν έχει εργασθεί στον ιδιωτικό τομέα και δεν έχει ιδέα τι συμβαίνει στον πραγματικό κόσμο θα μπορούσε να ισχυρισθεί κάτι τέτοιο.

Από την αρχή που αναλάβαμε, τόσο ο Δήμαρχος όσο και εγώ προσωπικά, παρακολουθούμε και διευκολύνουμε την πορεία του έργου συστηματικά διαφορετικά δεν θα υπήρχε έργο για να συζητήσουμε και το όλο έργο δεν θα ήταν μία κατάκτηση του Δήμου μας, όπως τώρα, αλλά μία ευχή και ανεκπλήρωτος πόθος όπως ήταν επί των ημερών σας. Βεβαίως και η χρηματοδότηση του έργου είναι ευθύνη του επενδυτή αλλά στην διαδικασία και γρήγορη αξιολόγηση των επενδύσεων μπορεί να βοηθήσει ο Δήμος όπως και πράττει.

Τελικά αναρωτιέμαι εάν πραγματικά θέλετε να γίνει το έργο, ή όχι, προσβλέποντας σε μικροκομματικά οφέλη.

Τέλος από τα πολλά δημοσιεύματά σας  φαίνεται ότι διαθέτετε πολύ χρόνο για δήθεν πληροφόρηση ή μάλλον παραπληροφόρηση, σας διαβεβαιώνω όμως ότι ο δικός μου χρόνος είναι πολύ περιορισμένος γιατί  πρέπει να ασχολούμαι παραγωγικά για το καλό του τόπου και όχι να απαντώ σε κακόβουλα δημοσιεύματα σαν το δικό σας.