eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017

ΤΑΣΟΣ ΛΑΜΠΡΟΥ: ''Διαπίστωσα ότι ο κ. Δήμαρχος άφησε έκθετο τον κ. Μανώλη Τριγκάκη και τον έσπρωξε να υποπέσει σε ένα σοβαρό ατόπημα''



 ΤΑΣΟΣ ΛΑΜΠΡΟΥ:


Δήλωση σχετικά με το γήπεδο του Πορτοχελίου και αναδρομή στις πηγές

Αγαπητοί Συνδημότισσες και Συνδημότες,
διαβάζοντας τις επιστολές που αντάλλαξαν ο Πρόεδρος της Δ.Κ. Πορτοχελίου κ. Μανώλης Τριγκάκης και ο Πρόεδρος του “Α.Ο. Πορτοχελιακός” κ. Γιάννης Λούμης, για το θέμα του γηπέδου του Πορτοχελίου, διαπίστωσα ότι ο κ. Δήμαρχος άφησε έκθετο τον κ. Μανώλη Τριγκάκη και τον έσπρωξε να υποπέσει σε ένα σοβαρό ατόπημα.
Επειδή την εποχή εκείνη ήμουν Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κρανιδίου, θα απαντήσω ξεκάθαρα και υπεύθυνα για το που ανήκει το γήπεδο του Πορτοχελίου και ποιος είχε το δικαίωμα να κάνει τα έργα βελτίωσης που έγιναν εκεί τα τελευταία έντεκα χρόνια.
Στην Δημοτική περίοδο 2003-2006, ο κ. Μανώλης Τριγκάκης δεν ήταν μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου Κρανιδίου και δικαιολογημένα δεν γνώριζε την υπ. αριθ. 177/2006 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
Βλέπε την απόφαση 177/2006:




Ο κ. Μανώλης Τριγκάκης ήταν τότε, για κάποιο χρονικό διάστημα, Πρόεδρος του νεοϊδρυθέντος Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Κρανιδίου.
Ο σημερινός Δήμαρχος κ. Δημήτρης Σφυρής, ήταν τότε επικεφαλής παράταξης και Δημοτικός Σύμβουλος και γνώριζε πολύ καλά ότι το γήπεδο του Πορτοχελίου δεν ήταν περιουσία της τότε Κοινότητας Πορτοχελίου και εκ υστέρων του Δήμου Κρανιδίου, γιατί δεν υπήρχαν τίτλοι ιδιοκτησίας, δηλαδή συμβόλαια απόκτησης κυριότητας του γηπέδου.
Γι’ αυτό το λόγο, το Δημοτικό Συμβούλιο Κρανιδίου, τότε το 2006, παραχώρησε την χρήση του γηπέδου στον Α.Ο. Πορτοχελιακός για είκοσι χρόνια, γιατί ο Δήμος Κρανιδίου δεν μπορούσε, κύριε Δημήτρη Σφυρή, να αποδείξει την ιδιοκτησία του στο γήπεδο.
Έτσι διευκολύναμε και την εκτέλεση άμεσων εργασιών στο γήπεδο του Πορτοχελίου, τις οποίες ανέλαβε να κάνει η τότε Διοίκηση του Πορτοχελιακού, μέσω των δωρεών που συγκέντρωσε.
Το γήπεδο αυτό είναι στο χώρο αιγιαλού και παραλίας, που αυτά ανήκουν στο Ελληνικό Δημόσιο και παραχωρείται στο Δήμο μόνο η χρήση τους.
Όχι, δεν παραχωρείται η ιδιοκτησία κ. Σφυρή και κ. Τριγκάκη!!!
Για τους λόγους αυτούς θα περίμενα από τον Δήμαρχο κ. Δημήτρη Σφυρή να συμβούλευε τον Πρόεδρο του Πορτοχελίου κ. Μανώλη Τριγκάκη να μην υποπέσει σε αυτό το ατόπημα και να βροντοφωνάζει ότι το γήπεδο του Πορτοχελίου είναι περιουσία του Δήμου.
Με τι τίτλους Δήμαρχε Σφυρή;;;
Γιατί Δημήτρη Σφυρή άφησες έκθετο τον Πρόεδρο του Πορτοχελίου και ενεργό μέλος της παράταξής σου κ. Μανώλη Τριγκάκη, αφού γνώριζες πολύ καλά την υπόθεση αυτή, εφόσον ήσουν παρών στο τότε Δημοτικό Συμβούλιο και υπέρμαχος της παραχώρησης του γηπέδου στο Πορτοχελιακό;;;
Αντί λοιπόν κ. Σφυρή και κ. Τριγκάκη να ευχαριστήσετε και να συγχαρείτε τις Διοικήσεις του “Α.Ο. Πορτοχελιακός” γι’ αυτό το έργο που υλοποίησαν, ώστε να μπορούν σήμερα να αγωνίζονται εκεί, σε αυτό το γήπεδο, ομάδες της Γ’ Εθνικής,
εσείς θέλετε να λάβετε τα εύσχημα για έργα που έκαναν άλλοι αντί για εσάς!!!
Πάντως εγώ θέλω να ευχαριστήσω θερμά και να συγχαρώ τα Διοικητικά Συμβούλια του Α.Ο. Πορτοχελιακός από τότε μέχρι σήμερα γι’ αυτό το γήπεδο που έστησαν με πολύ προσπάθεια και αγώνα.
Κύριοι της Διοίκησης του Α.Ο. Πορτοχελιακός, πιστεύω ακράδαντα πως ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αργολίδας κ. Τάσος Χειβιδόπουλος, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης κ. Βασίλης Σιδέρης και ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Τάσος Τζανής, θα σας εξασφαλίσουν  τις κερκίδες του γηπέδου.
Να είστε σίγουροι γι’ αυτό και άστε τους άλλους να φωτογραφίζονται και να καμαρώνουν στο γήπεδο που εσείς στήσατε και να «βροντοφωνάζουν» ότι αυτοί το έφτιαξαν!!!

Για τη Δημοτική Παράταξη
«Προοδευτική Συμμαχία Ερμιονίδας»
Ο επικεφαλής
Τάσος Γ. Λάμπρου
Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ερμιονίδας