eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Πέμπτη 1 Ιουνίου 2017

30 ΧΡΟΝΙΑ TEKMAR ΜΕ ΤΗΝ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΕΡΜΙΟΝΙΤΗ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗ ΜΠΕΝΑΡΔΟΥ

Είναι τιμή για την Ερμιόνη που βγάζει τέτοια μυαλά και προσωπικότητες και με την παρουσία τους βοηθούν στην εμπορική & επιχειρηματική ανάπτυξη της χώρας!


Είναι γεγονός πως ο Ερμιονίτης Σταμάτης Μπενάρδος είναι ένας καταξιωμένος Ναυπηγός,Μηχανολόγος - μηχανικός που όλα αυτά τα χρόνια έχει διαγράψει μια πολύ επιτυχημένη πορεία εντός και εκτός Ελλάδας.
Με τρομερή κατάρτιση , συνέπεια και γνώση πάνω στο αντικείμενο, η εταιρεία του κάνει μεγάλα βήματα ανάπτυξης στην παγκόσμια αγορά.

Εμείς να ευχηθούμε στον κύριο Σταμάτη Μπενάρδο να συνεχίσει με αυτόν τον τρόπο που γνωρίζει για να μας κάνει περήφανους στον χώρο των επιχειρήσεων & της ναυτιλίας  !

eikonoskopionews -Θ.Ι.Σ

Σε μία εντυπωσιακή εκδήλωση, το Σάββατο 6 Μαΐου, στο Barceló Hydra Beach Resort στην Ερμιόνη Αργολίδας, η εταιρία ΤΕΚΜΑΡ, αποκλειστικός διαθέτης του οίκου FPT (FIAT POWER TECHNOLOGY) και διαθέτης των εταιριών Lombardini Marine-Kohler Engines, TWINDISC  ,   ZF και    VM (FCA), γιόρτασε την συμπλήρωση των 30 ετών επιτυχούς δραστηριότητας στον ναυτιλιακό και βιομηχανικό κλάδο.
Σε αυτήν, ο ιδρυτής και εκπρόσωπός κ. Σταμάτης Μπενάρδος παρουσίασε την πορεία της μέσα σε αυτά τα 30 χρόνια, όπου από το 1987 κατάφερε να συνδέσει το όνομά της με πολλές επιτυχείς τοποθετήσεις κινητήρων σε σκάφη στην Ελλάδα και σε χώρες του εξωτερικού. Μεγάλη έμφαση δόθηκε στην στροφή που πραγματοποίησε η εταιρία, η οποία ξεκίνησε το 2000 και αφορούσε στον εξοπλισμό σκαφών στον τομέα των ιχθυοκαλλιεργειών και του τουρισμού αλλά και την διάθεση βιομηχανικών κινητήρων, η οποία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.
Επιπλέον η διοίκηση της εταιρίας ανακοίνωσε στους συμμετέχοντες στην εκδήλωση ότι επεκτείνει και ενισχύει τις δραστηριότητές της στον βιομηχανικό κλάδο καθώς και σε πρωτοπόρες υπηρεσίες, επιδιώκοντας να δώσει καινοτόμες λύσεις προς τους πελάτες της.
Ο κ. Σταμάτης Μπενάρδος, Ναυπηγός-Μηχανολόγος-Μηχανικός ανέφερε σχετικά:
“Η στρατηγική μας βασίζεται στη συνεχή ανάπτυξη και με σύμμαχό μας τις παγκόσμια πρωτοπόρες εταιρίες που εκπροσωπούμε ,επιδιώκουμε να προσφέρουμε τόσο στους επαγγελματίες του κλάδου όσο και στο σύνολο των πελατών μας, προϊόντα καινοτόμα και αξιόπιστα. Πιστεύουμε στην δύναμη της ελληνικής αγοράς. Η ίδρυση της ΤΕΚΜΑΡ ήταν το πιο δύσκολο βήμα, ωστόσο η υποστήριξη των πελατών αλλά και η οργάνωσή μας, μας επιτρέπουν σήμερα να θέτουμε νέους, υψηλότερους στόχους για την επιχειρηματική μας δραστηριότητα”.
Στη συνέχεια πρόσθεσε “ Από όλους εσάς, πελάτες-προμηθευτές-συνεργάτες αλλά και μέλη του δικτύου της εταιρίας, αντλήσαμε έμπνευση και δύναμη ώστε να θεμελιώσουμε τις αξίες μας” και συνέχισε την παρουσίασή του με την αναφορά του στο όραμα αλλά και τους στόχους της εταιρίας.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους:
    ο κύριος Emanuele Camastra από την FPT, Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων Ευρώπης
    ο κύριος Guido Franchi από την Lombardini Marine-Kohler Engines, υπεύθυνος πωλήσεων Ευρώπης
    ο κύριος Enzo Volta, Γενικός Διευθυντής της ΤECHNODRIVE
καθώς και είκοσι ακόμα στελέχη ως εκπρόσωποι των οίκων του εξωτερικού.


Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Emanuele Camastra, εκπρόσωπος της FPT, ο οποίος και βράβευσε την ΤΕΚΜΑΡ με αναμνηστική πλακέτα, ανέφερε ότι η επιτυχημένη πορεία της εταιρίας οφείλεται σε τρεις βασικούς παράγοντες, την στελέχωση της επιχείρησης, την ευελιξία προσαρμογής της στις διάφορες επιχειρηματικές ανάγκες και κυρίως στην επιδίωξη της για άμεση εξυπηρέτηση και ικανοποίηση των πελατών της.
Η εκδήλωση, στην οποία παρευρέθηκαν περισσότερα από 250 άτομα, συνεργάτες , πελάτες, στελέχη εταιριών, εκπρόσωποι των Λιμενικών αρχών ,της Επιθεώρησης εμπορικών πλοίων, των Νηογνωμόνων καθώς και μέλη του δικτύου συνεργατών, ολοκληρώθηκε με δείπνο gala υπό τους ήχους μουσικής και την παρουσίαση παραδοσιακών χορών.

Σχετικά με την ΤΕΚΜΑΡ
Πρόκειται για μία αμιγώς ελληνική εταιρία, η οποία ιδρύθηκε το 1987 με έδρα την Αθήνα. Αντικείμενό της είναι η διανομή, τεχνική υποστήριξη και συνολική εκπροσώπηση των κινητήρων ναυτικού και βιομηχανικού τύπου καθώς και λοιπών εξαρτημάτων των εταιριών FPT,   Lombardini Marine-Kohler Engines,  TWINDISC,   ZF και VM (FCA). Όραμα της εταιρίας είναι να συμβάλλει δυναμικά και μετρήσιμα στην επίτευξη των στόχων των πελατών της μέσα από την υλοποίηση πρωτοποριακών και ποιοτικών υπηρεσιών.
Η ΤΕΚΜΑΡ διαθέτει ένα δίκτυο 15 αντιπροσώπων για την πώληση και τεχνική υποστήριξη των πελατών της.