eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

«Συνέντευξη τύπου Περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη»

Δελτίο Τύπου στο Εικονοσκόπιο

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε σήμερα ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης από το Διοικητήριο της Π.Ε. Αργολίδας για την πορεία των έργων που υλοποιούνται ή έχουν προγραμματιστεί εντός της Π.Ε. Στη συνέντευξη παρευρίσκονταν ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας κ. Χειβιδόπουλος, ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης κ. Στεφανόπουλος καθώς και οι περιφερειακοί σύμβουλοι της «Νέας Πελοποννήσου» κκ Κονοπισόπουλος, Καραχάλιος και Λαπαθιώτη.
 Ο Περιφερειάρχης χαρακτήρισε το έργο που υλοποιείται πρωτόγνωρο για την Π.Ε. Αργολίδας τόσο σε σχέση με τα οικονομικά μεγέθη που το συνοδεύουν, όσο και από πλευράς σπουδαιότητας των έργων που έχουν επιλεχθεί για την ανάπτυξη του τόπου. Επίσης τόνισε ότι το έργο αυτό υπερκαλύπτει τις προεκλογικές δεσμεύσεις του συνδυασμού και αυτό είναι αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς που έχει πραγματοποιηθεί τα 3.5 τελευταία χρόνια.
 Σε ότι αφορά τις προσεχείς εκλογές είπε ότι ο συνδυασμός του οποίου ηγείται υπερέχει των υπολοίπων καθώς δεν κάνει ασκήσεις επί χάρτου στα προβλήματα της Πελοποννήσου για να ανταποκριθεί σε έναν προεκλογικό αγώνα ή προκειμένου να στηρίξει κομματικές επιλογές. Η «Νέα Πελοπόννησος» έχει ήδη επικοινωνήσει με τους πολίτες, έχει ήδη αφουγκραστεί τα προβλήματά τους και έχει ήδη δημιουργήσει τις απαιτούμενες συνθήκες τα τελευταία 3.5 χρόνια για να οδηγήσει την Πελοπόννησο σε μια πορεία ανάπτυξης και την επόμενη πενταετία.