eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Στα εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου Κρανιδίου, εκατοντάδες Δημότες δίπλα στον Δημήτρη Σφυρή και τη Δημοτική Συνεργασία Ερμιονίδας!!!!

Μήνυμα ΝΙΚΗΣ και ΕΛΠΙΔΑΣ για το Αύριο του Τόπου μας!!!
Αθρόα ήταν η προσέλευση του κόσμου, στα αποψινά εγκαίνια του Εκλογικού μας Κέντρου, που πραγματοποιήθηκαν στο Κρανίδι, όπου έγινε και η παρουσίαση του ψηφοδελτίου από τον επικεφαλής του Συνδυασμού μας και Υποψήφιο Δήμαρχο Ερμιονίδας, Δημήτρη Σφυρή.
Η μαζική παρουσία των Δημοτών, το θερμό τους χειροκρότημα στον Δημήτρη Σφυρή και στους υποψηφίους Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους της Παράταξής μας, έστειλε για μια ακόμη φορά το μήνυμα της ΝΙΚΗΣ και της ΕΛΠΙΔΑΣ για το αύριο του Τόπου μας!
Γιατί όλοι μαζί, με ενότητα, σύνεση και συναίνεση, συνδιαμορφώνουμε και δημιουργούμε την Ερμιονίδα του 2020 με τις προοπτικές και τις προδιαγραφές που τις αξίζουμε εμείς και τα παιδιά μας.
Ο Δημήτρης Σφυρής και οι άνθρωποι που στελεχώνουν το ψηφοδέλτιο της Δημοτικής Συνεργασίας Ερμιονίδας, με αίσθημα ευθύνης, αφουγκραζόμαστε τις υψηλές απαιτήσεις που έχει από εμάς, ο Λαός της Ερμιονίδας και είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε σε αυτές, όταν στις 18 Μαΐου, μας δώσει την εντολή να συγκροτήσουμε την Νέα Δημοτική Αρχή του τόπου μας, για να πάμε την Ερμιονίδα μας, ψηλότερα.
ΕΚΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ!!!!!

Ακολουθεί  η ομιλία του Δημήτρη Σφυρή και φωτορεπορτάζ:
Φίλες και φίλοι,
Σας καλωσορίζω σήμερα, εδώ στο Κρανίδι,
Στα εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου της παράταξής μας «Δημοτική Συνεργασία Ερμιονίδας».
Φτάσαμε και στο τυπικό μέρος των εγκαινίων,  το επίσημο  άνοιγμα της προεκλογικής περιόδου.
Αλλά όλοι εσείς ξέρετε ότι δεν λείπαμε στιγμή από δίπλα σας, την τελευταία τετραετία, από τη θέση της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.
Παράγοντας έργο ουσιαστικό, νόμιμο και δημοκρατικό.
Με τη συνεχή  δυναμική μας παρουσία, μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου αλλά και έξω στην κοινωνία. Φροντίζοντας να δίνουμε λύσεις, να παράξουμε έργο και να εισηγούμαστε προτάσεις, που πολλές φορές βρήκαν κοινωνούς ακόμα και μέλη της συμπολίτευσης.
Δυστυχώς η τετραετία που πέρασε ήταν ένα κενό γράμμα στην ιστορία του τόπου μας.
Κανένα από τα βασικά και θεμελιώδη προβλήματα της περιοχής δεν έτυχαν κάποιας λύσης.
Αντιθέτως διογκώθηκαν, οξύνθηκαν και έφεραν το Δήμο στην κατάσταση που όλοι γνωρίζουμε.
Η απερχόμενη Δημοτική Αρχή δεν κατάφερε ούτε να ακουμπήσει τα προβλήματα, πολύ δε περισσότερο να τα λύσει.
Είναι γνωστό ότι η χώρα μας περνάει δύσκολες ώρες και κατ’ επέκταση και οι επί μέρους περιοχές της χώρας μας.
Αυτό όμως δεν αποτελεί καμιά δικαιολογία γι αυτούς που μας διοικούν μέχρι τώρα.
Η διαχείριση των κρίσεων θέλει γνώση, πρόγραμμα, νοικοκυροσύνη.
Ζήσαμε μια τετραετία που όλα γίνονταν στο πόδι. Χωρίς σχέδιο, χωρίς πρόγραμμα και κυρίως χωρίς θέληση να λύσουν πράγματα. Ήταν αυτό που ο κόσμος ονομάζει “ στο γάμο του καραγκιόζη”.
Η απερχόμενη Δημοτική Αρχή θα μπορούσε να παράξει έργο εάν ήθελε. Ή αν είχε την δυνατότητα.
Γιατί η παράταξή μας είχε αφήσει και τα ταμεία γεμάτα και μελέτες έτοιμες και κυρίως οικονομική επάρκεια για να συνεχίσουν το έργο που με τόσο κόπο παράξαμε στη τετραετία του 2006-2010.
Δυστυχώς η κοινωνία μας έχασε πολύτιμο χρόνο. Γιατί καλώς ή κακώς τα πράγματα τρέχουν πια με ιλιγγιώδεις ρυθμούς και όταν τα προβλήματα τα αντιμετωπίζεις με τη λογική, τα βάζω κάτω απ’ το χαλί, Τότε το χαλί γίνεται βουνό και σε πλακώνει.
Θα μου πείτε ωραία όλα αυτά τώρα τι μπορεί να γίνει;
Όλα μπορούν  να γίνουν με γνώμονα το γενικό καλό.
Εμείς, η Δημοτική Συνεργασία Ερμιονίδας, έχουμε πρόγραμμα, θέσεις, μελέτες και κυρίως το έμπειρο στελεχιακό δυναμικό που θα τα πραγματοποιήσουν.
Από τον Μάρτιο  που μας πέρασε γίνεται μια προσπάθεια να θυμίσουμε στους δημότες πόσα μπορέσαμε να κάνουμε στην τετραετία που είμαστε στην Συμπολίτευση στον Δήμο Κρανιδίου.
Έργο που δεν είχε γίνει ποτέ ξανά, θέτοντας υποδομές, σχέδιο και δράση που έβαλαν τον Δήμο μας στο Διεθνή χάρτη.
Γιατί εμείς έχουμε δείγματα γραφής. Δεν φοβόμαστε να δείξουμε το έργο μας γιατί είμαστε περήφανοι γι αυτό.
Δεν ντρεπόμαστε να δείξουμε σε φωτογραφίες πως ήταν η περιοχή ολόκληρη στο τέλος της δικής μας θητείας.
Θα το ξαναπώ, εμείς μπορούμε να αλλάξουμε τις τύχες μας και να δημιουργήσουμε τις προοπτικές, η ευθύνη είναι η προσωπική  επιλογή του καθενός.
Δυστυχώς πολλοί δρουν με τη λογική ότι φταίνε για όλα οι άλλοι. Μόνοι μας μπορούμε να συνδυάσουμε τις δράσεις μας και την προσωπική ευθύνη της ψήφου μας για ν’ αλλάξουμε τον τόπο μας και κατά συνέπεια την τύχη την δική μας και των παιδιών μας.
Οι ανάγκες των πολιτών είναι μεγάλες. Μερικοί αντιμετωπίζουν ακόμη και το πλέον σοβαρό πρόβλημα της επιβίωσης. Οι αδύναμες κοινωνικά ομάδες μεγαλώνουν μέρα με την ημέρα.
Όμως πρέπει να σταθούμε όλοι στο ύψος των ευθυνών μας  και με ψυχραιμία να καταλάβουμε ότι το προσωπικό όφελος δεν οδηγεί στην ευημερία της κοινωνίας.
Αυτός είναι και ο βασικότερος λόγος που έχουμε φτάσει εδώ. Πρέπει να ξεκινήσουμε από το γενικό καλό για να επιμερισθούμε μετά ο καθένας προσωπικά τα οφέλη του.
Έχουμε χρέος να δημιουργήσουμε  το  ανάλογο περιβάλλον, οικονομικό, κοινωνικό, και πολιτισμικό και να κάνουμε την περιοχή μας, αν όχι της γης το δακτυλίδι, αλλά της Ελλάδας σίγουρα μπορούμε.
Τουλάχιστον εμείς, στη Δημοτική Συνεργασία Ερμιονίδας, γι αυτό το λόγο κατεβαίνουμε στις εκλογές και για τίποτα λιγότερο.
Και θέλω να πιστέψετε ότι δεν είναι όνειρο θερινής νυκτός, Θα είναι αποτέλεσμα σκληρής και μεθοδικής εργασίας.
Και να το ξέρετε, μαζί, όλοι μαζί, μπορούμε να το πραγματοποιήσουμε.
Εμείς είμαστε εδώ για να ενώσουμε δυνάμεις.
Να ενώσουμε την κοινωνία της Ερμιονίδας.
Να σβήσουμε τις διαχωριστικές γραμμές και να προχωρήσουμε Όλοι Μαζί μπροστά, για το καλό του τόπου μας.
Όλοι μαζί για ένα Δήμο ενωμένο, δυνατό, αποτελεσματικό, δίκαιο και αξιοκρατικό.
Ο Δήμος Ερμιονίδας να αποτελέσει πρότυπο ανάπτυξης.
Εμπρός για τη Νίκη του Λαού της Ερμιονίδας απέναντι  στο κατεστημένο, στο γερασμένο και στο οπισθοδρομικό παρελθόν.
 Όλοι Μαζί, για την Μεγάλη Νίκη της 18ης Μαΐου.
Σε αυτό το σημείο ήρθε η ώρα να σας παρουσιάσω το Ψηφοδέλτιο Νίκης της Δημοτικής Συνεργασίας Ερμιονίδας.
Στο συνδυασμό μας συμμετέχουν άτομα επαγγελματικά  καταξιωμένα, με γνώσεις, εμπειρία, θέληση, αποτελεσματικότητα και έντονη κοινωνική δράση στον τόπο μας.
Το ψηφοδέλτιό μας δεν είναι ένα απλό άθροισμα προσώπων αλλά ένα αρμονικό σύνολο προσωπικοτήτων,  με κοινές θέσεις, οράματα και απόψεις.
Συνδυάζει την εμπειρία με την ανανέωση, αφού από τους 84 συνολικά υποψηφίους, οι 40 είχαν θέσει υποψηφιότητα με την Δημοτική Συνεργασία Ερμιονίδας και στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές, ενώ οι 44 συμμετέχουν για πρώτη φορά στον συνδυασμό μας.
Επίσης υπάρχει έντονη η παρουσία του γυναικείου φύλλου, με την συμμετοχή 27 γυναικών.
Όλοι μας θα κριθούμε από την κοινωνία στις 18 Μαΐου, που θα μας δώσει την εντολή, αλλά θα εξακολουθήσουμε να κρινόμαστε καθημερινά και σε όλη τη διάρκεια της θητείας μας, μετά την εκλογή μας, από  όλους τους πολίτες του Δήμου  Ερμιονίδας, διότι τα άτομα που απαρτίζουν τον συνδυασμό μας βρίσκονται εδώ για να προσφέρουν καθ’ όλη την διάρκεια της πενταετίας και όχι απλώς να συμπληρώσουν μια λίστα ονομάτων.
 

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ