eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Σάββατο 12 Απριλίου 2014

ΜΙΑ ''ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ'' ΑΠΟ ΤΟ ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟ ΣΥΣΤΑΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΕΞΩΡΑ'Ι'ΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΟΙΛΑΔΑΣ «ΦΡΑΓΧΘΙ» ΠΕΡΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ...

Κύριε προσωρινέ πρόεδρε του Πολιτιστικού-Εξωραϊστικού Σύλλόγου Κοιλάδας «Φράγχθι» Αναστάσιε Κατσώρη, 
παρατηρήσαμε το παράπονο σας, την καταδίκη , αλλά και τις άστοχες προσεγγίσεις που προσπαθήσατε να κάνετε περί διαφήμισης.Λογικό είναι και σας καταλαβαίνουμε , να μην γνωρίζετε απο διαφήμιση , ΜΜΕ και επικοινωνία.

Εμείς κύριε προσωρινέ πρόεδρε Αναστάσιε Κατσώρη θα σας επισυνάψουμε την εν λόγω δημοσίευση ΕΔΩ για να εντοπίσετε το ατόπημα σας και να ενημερωθείτε απο ειδικούς σε τι διαφέρει η διαφήμιση απο μια δημοσίευση - άρθρο συμπολίτη μας.

Ελπίζουμε λοιπόν όταν επιτέλους συσταθεί ο σύλλογος αυτός που επικαλείστε και αποκτήσει σάρκα και οστά απο το πρωτοδικείο αλλά και Δ.Σ με φυσικά πρόσωπα και σφραγίδα , τότε να μας απαντήσετε υπεύθυνα και σοβαρά.
Δεν έχει ξαναγίνει ποτέ στα χρονικά να βγαίνει δελτίο τύπου - διαμαρτυρία απο υπο σύσταση σύλλογο(δλδ ανύπαρκτο μέχρι ώρας).

Όσο αφορά την ουσία και την αντιπαράθεση σας με τον κύριο Κοντοβράκη , εμάς ούτε μας απασχολεί αλλά ούτε και θέλουμε να έχουμε καμία ανάμειξη σε τέτοιου είδους διαμάχες. Δεν είναι η δουλειά μας αυτή.
Αυτά θα τα βρείτε μεταξύ σας!

Πάντως μας φαίνεται περίεργο , είναι παγκόσμια πρωτοτυπία να καταδικάζονται (απο υπο σύσταση σύλλογο) συμπολίτες μας - συνεργείο καθαρισμού που <<ξεβρώμισαν>> χώρους για τους οποίους είναι υπεύθυνος ο Δήμος Ερμιονίδας να τους διατηρεί πεντακάθαρους.

Μέχρι σήμερα δεν ακούσαμε τον υπο σύσταση σύλλογο σας να καταγγέλει και να καταδικάζει αυτό το το χάλι και το χύμα σκουπίδι που έχει προξενήσει η δημοτική αρχή.

Μας δημιουργεί ερωτηματικά αυτή η στάση, το να καταδικάζεται δηλαδή με δελτίο τύπου απο υπο σύσταση συλλογο (ακούσατε - ακούσατε) ,  συμπολίτες μας και να μην καταδικάζετε την δημοτική αρχή και αυτές τις εικόνες που προσβάλλουν την όμορφη και τουριστική Κοιλάδα μας.
ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ



Και είναι εύλογο να αναρωτιόμαστε για ένα τέτοιο δελτίο τύπου, απο υπο σύσταση σύλλογο μάλιστα...!!!


Υπάρχει λοιπόν ή δεν υπάρχει πολιτικός δάκτυλος πίσω απ΄αυτό;;;

Τα συμπεράσματα στους αναγνώστες μας...

Κύριε Κατσώρη ευχαριστούμε για την επιστολή που δημοσιεύσατε και απο το Εικονοσκόπιο και με χαρά θα σας ξαναφιλοξενήσουμε όποτε εσείς το θελήσετε.
Είτε ως εκπρόσωπο - πρόεδρο του υπο σύσταση συλλόγου(όπως εσείς λέτε και αυτοπροσδιορίζεστε), είτε ξεχωριστά ως απλό συμπολίτη μας.


ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟ