eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

'' Ας πούμε ... ''

Γράφει ο Βασίλης Γκάτσος
 
Ας πούμε ότι μας έπεισες  με όλα αυτά τα έγγραφα για το αποχετευτικό. Λέμε, ας πούμε. Άρα ο κύριος Λάμπρου που ήταν στην παράταξή μας μετά τον Δήμαρχο συνέβαλε προφανώς τα μάλα για το αποχετευτικό της πατρίδας του. Άλλωστε τις ικανότητές του πρώτος εσύ αναγνώριζες. Μη μας πεις όχι, γιατί φαίνονται μόνον και μόνον ότι στο άψε σβήσε έστησε μια νέα παράταξη με όποιον τρόπο. Άρα ο φυσικός σου χώρος ήταν ο συνδυασμός του κυρίου Λάμπρου. Πώς βρέθηκες στην Δυνατή Ερμιονίδα; Όχι ότι απαγορεύεται, κάθε άλλο μάλιστα, αλλά τι θα πεις για τα σκουπίδια που με καμάρι γέμισαν τον ΧΑΔΑ Σταυρού και άλλες θέσεις της Ερμιονίδας μέσα από τις στήλες της Δυνατής Ερμιονίδας; Θα σου κάνει κάποια κριτική η Δυνατή Ερμιονίδα, ή όλα καλώς καμωμένα με τα σκουπίδια; Δηλαδή .... πήγαν μόνα τους και σεις ημέρα τα απομακρύνατε, νύχτα ξαναπηγαίνανε;

Εξακολουθώ να πιστεύω ότι όλοι οι Αντιδήμαρχοι και οι σύμβουλοι της παράταξής μας οφείλουν πραγματικές εξηγήσεις στους ψηφοφόρους τους, όπου και αν εντάχθηκαν. Δεν μπορεί ΟΛΟΙ να επαινούν τον νυν Δήμαρχο και την παράταξή μας, και να σκορπίζουν προς κάθε κατεύθυνση ως υποψήφιοι, γιατί ως ψηφοφόροι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Να πηγαίνανε όλοι μαζί με μια παράταξη ήταν σαν και να την δημιουργούσαν. Κατανοητό τότε, γιατί όλοι μαζί θα ήσαν συνεχιστές του όποιου έργου του. Τώρα τι είναι; Μάλλον δεν είναι πρέπον να μένει μόνος του ο νυν Δήμαρχος ..... μετά πλείστων επαίνων! Αφού διαλύσατε την παράταξη, έπρεπε να είσαστε για τις εκλογές αυτές απλοί ψηφοφόροι.
Πάντως περιβόλια με λωτούς δεν έχουμε στην Ερμιονίδα. Όχι ότι είναι και πολύ σπουδαία τα υπερτονιζόμενα λόγω εκλογών, αλλά το "Εγώ θα αλλάξω τον Δήμο" δεν θα ξεχαστεί ούτε με καθημερινή λωτοθεραπεία. Σοσιαλιστικότατον!

Έρρωσθε,
Βασίλης Γκάτσος