eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

ΝΕ.ΔΥ.Π.ΕΡ: Επιτυχια στην Κοιλάδα

Φίλες και Φίλοι

Ευχαριστούμε θερμά για την παρουσία σας και τη μεγάλη συμμετοχή σας στην προγραμματισμένη συνάντηση η οποία πραγματοποιήθηκε χθες στη Κοιλάδα, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού Σχολείου......



Στην εκδήλωση, που ήταν η τρίτη στη σειρά  προεκλογική συνάντηση της ΝΕ.ΔΥ.Π.ΕΡ, παρουσιάσαμε τις προγραμματικές θέσεις της νεοϊδρυθείσας παράταξής μας.



Αναφερθήκαμε στις κατευθυντήριες αρχές και τις προτεραιότητές μας στη διαχείριση των θεμάτων που θα πρέπει να αντιμετωπίσει ο Δήμος Ερμιονίδας την επόμενη πενταετία, προς όφελος των δημοτών.



Τονίσαμε για μια ακόμη φορά την ανάγκη συμμετοχής όλων των δημοτών στην προσπάθεια κατάστρωσης του σχεδίου ανασυγκρότησης του Δήμου Ερμιονίδας. Ενός σχεδίου που δεν πρέπει να είναι μια άλλη «άσκηση επί χάρτου», αλλά μια συνεχής, δυναμική παρέμβαση η οποία θα αντανακλά τα προβλήματα, τις ανάγκες και τις προσδοκίες των κατοίκων.



Ακολούθησε η ανάλυση του προγράμματός μας για την Τοπική Κοινότητα της Κοιλάδας  με τις προτεραιότητες και τους στόχους που ως παράταξη έχουμε θέσει για την ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής.



Στη συνέχεια ανακοινώθηκαν οι πρώτοι υποψήφιοι σύμβουλοι του συνδυασμού και ακολούθησε ανοιχτή συζήτηση με τους  πολίτες . 



   Για τη ΝΕΔΥΠΕΡ

Τάσος  Τόκας

                                            Υποψήφιος Δήμαρχος