eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

ΓΙΑ ΑΛΑΖΟΝΙΚΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ .....ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΜΙΛΤΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ''

''Η ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΣΕ ΤΟΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ''

 

Η αλαζονεία ήταν είναι και θα είναι πάντα κακός σύμβουλος. Και δυστυχώς, πολλάκις κατά το παρελθόν, εμείς οι πολίτες, έχουμε υπάρξει μάρτυρες τέτοιων αλαζονικών συμπεριφορών τόσο από την κεντρική εξουσία όσο και από τις εκάστοτε τοπικές εξουσίες. Και αν θέλετε η αλαζονεία ήταν ένας από τους λόγους που σήμερα η Πατρίδα μας  βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού, κάτω από  την οικονομική και πολιτική  «κατοχή», που μας έχουν επιβάλλει οι δανειστές μας.........
Οπότε μάλλον θα πρέπει να τονιστεί το αυτονόητο! Ποιο είναι αυτό; Ότι όσες και όσοι εκλέγονται από εμάς τους πολίτες, σε θέσεις ευθύνης είτε σε κεντρικό είτε σε τοπικό επίπεδο, δεν είναι ούτε τα πιο...λαμπρά αστέρια, ούτε ... «rich and famous» να περπατάνε σε κόκκινα χαλιά και να αστράφτουν πιο πολύ και από τα...φλάς των φωτογραφικών μηχανών. Είναι εκλεγμένοι δημόσιοι υπάλληλοι με σύμβαση 4 ετών! Εμείς τους εκλέγουμε, εμείς επιβαρυνόμαστε οικονομικά τις παχυλές αμοιβές τους για να κάνουν την δουλειά για την οποία εκλέχθηκαν και εν τέλει από εμάς τους πολίτες  μετά το πέρας των 4 ετών θα κριθούν. Εμείς έχουμε τη δύναμη είτε να τους επιβραβεύσουμε για τα πεπραγμένα τους στον δημόσιο βίο, είτε να τους στείλουμε σπίτια τους διότι απέτυχαν. Διότι έδειξαν ασυνέπεια λόγων και έργων. Διότι ήσαν αλαζόνες!
Τα ανωτέρω θα ήταν πολύ χρήσιμο να τα έχουν υπόψιν τους κάποιοι στην Ερμιονίδα.  Διαφορετικά θα καταστούν-όσοι επιδείξουν- τέτοιες συμπεριφορές  «πρώτοι υποψήφιοι προς αποχώρηση» από τα τεκταινόμενα του δήμου από το... κοινό. Από εμάς!
Πρέπει να καταλάβουν ΟΛΟΙ ότι και ελέγχονται και κρίνονται για τον τρόπο με τον οποίο εργάζονται για να πάνε την Ερμιονίδα ένα βήμα μπροστά.  Οι τοπικές εφημερίδες, τα τοπικά blogs, έχουν την υποχρέωση να διενεργούν αυτόν τον έλεγχο για λογαριασμό των πολιτών.  Και οι αιρετοί οφείλουν  να ανταποκρίνονται στα αιτήματα που προβάλλουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ( είτε για παράθεση στοιχείων που θα εμπλουτίσουν την ειδησεογραφία και το ρεπορτάζ, είτε για παραχώρηση συνεντεύξεων από τους αρμόδιους) . Έτσι λειτουργεί στην πράξη η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.  
Υ.Γ. 1: Χρέος κάθε αυτοδιοικητικού παράγοντα, είναι να εργάζεται με σκοπό την ευημερία των δημοτών-άρα και την δική του- και όχι να λέει  διάφορα δεξιά και αριστερά συκοφαντώντας  νέους ανθρώπους !
Υ.Γ. 2:  Ώστε παραποιήθηκαν τα λόγια σας κύριε..καλοθελητά; Η απομαγνητοφώνηση είναι αδιάψευστος μάρτυς ότι ΨΕΥΔΕΣΘΑΙ. 
Υ.Γ. 3 :  Απορία..ψάλτου! Τα ράσα δεν σε  κάνουν παπά. To copy-paste  σε κάνει  blogger ;
Υ.Γ. 4 :  Κρίνεστε! Δεν κρίνετε! Έχει μεγάλη διαφορά το ένα από το άλλο!