eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

''O ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΕΠΟΣ''

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ναύπλιο, 27 Αυγούστου 2010

Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός, απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου έκανε την ακόλουθη δήλωση:

‘’Σε ό,τι αφορά την έκταση της ΔΕΠΟΣ στην περιοχή Αεροδρόμιο στο Πόρτο Χέλι, κάθε Έλληνας πολίτης, είτε είναι κάτοικος Κρανιδίου και Αργολίδας, είτε όχι, δεν μπορεί παρά να είναι αντίθετος στην......

........ προοπτική πλειστηριασμού μιας δημόσιας έκτασης «φιλέτου» 342.000 τ.μ. και αντικειμενικής αξίας πάνω από 10 εκ. ευρώ για την κάλυψη ενός υποπολλαπλάσιου χρέους 105.000 ευρώ. Δεν χωράνε μισόλογα και υπεκφυγές: ο πλειστηριασμός αυτός, που προδικάζει τη μορφή και την ποιότητα της μελλοντικής εκμετάλλευσης της έκτασης αυτής, πρέπει να αποφευχθεί πάσα θυσία.


Από κει και πέρα, περιμένουμε από την Κυβέρνηση και το αρμόδιο Υπουργείο να διερευνήσει και να αποδώσει τις σημαντικές ευθύνες που υπάρχουν για το γεγονός ότι ένα μικρό χρέος της ΔΕΠΟΣ αφέθηκε να οδηγήσει στον εν λόγω πλειστηριασμό ο οποίος, αν προχωρούσε, θα επέφερε μια συντριπτικά δυσανάλογη ζημιά στο Δημόσιο και θα υπονόμευε την προοπτική μιας ισόρροπής, βιώσιμης και περιβαλλοντικά συμβατής ανάπτυξης του Κρανιδίου στη δύσκολη συγκυρία της κρίσης’’.