ΚΡΟΚΕΤΕΣ ΤΥΡΙΟΥ
Υλικά:
200 γρ γραβιέρα
200 γρ κεφαλογραβιέρα
200 γρ κασέρι
3 ασπράδια χτυπημένα σφιχτή μαρέγκα
3 κουταλιές άνθος αραβοσίτου
Ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
Εκτέλεση:
σε ένα μπώλ μαζί με την μαρέγκα και το άνθος
αραβοσίτου. Αφήνουμε το μείγμα
για 1 ώρα στο ψυγείο. Πλάθουμε κατόπιν μικρές
μπαλίτσες και τις ξαναβάζουμε στο ψυγείο
μέχρι να τις τηγανίσουμε.
Τέλος, τηγανίζουμε τις μπαλίτσες σε
καυτό ελαιόλαδο και τις σερβίρουμε ζεστές.