eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Δευτέρα 15 Μαΐου 2023

ΜΕΓΑΛΟ & ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΔΙΝΕΙ Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΛΟΥΜΗ - ΓΙΑΝΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ (VIDEO)!

ΜΕΓΑΛΟ & ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΔΙΝΕΙ Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΛΟΥΜΗ - ΓΙΑΝΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ (VIDEO)!
Μετά το χθεσινό, απόλυτα επιτυχημένο και γευστικό Food Stories Festival, το οποίο θα φέρουμε και στην Ερμιονίδα στις αρχές του καλοκαιριού, ξεκίνησε η πρώτη ημέρα των εργασιών του Διεθνούς Συνεδρίου του Tbex, σήμερα στο Ξενοδοχείο Philoxenia Grecotel στην Καλαμάτα.
Αφού ολοκληρώθηκε το καλωσόρισμα των συμμετεχόντων από τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Panagiotis Nikas και τον CEO της Tbex Rick Calvert, στην συνέχεια έγινε η παρουσίαση των χορηγών του απόλυτα στοχευμένου σε ψηφιακή προβολή Τουριστικού περιεχομένου Διεθνούς Συνεδρίου, όπου εκεί παρουσιάστηκε και ο δικός μας Δήμος Ερμιονίδας.
Τα Workshops που ακολούθησαν στις διάφορες αίθουσες του ξενοδοχείου μας άφησαν απόλυτα ικανοποιημένους, αφού μας δίδαξαν τεχνικές προβολής και προώθησης του τουριστικού προορισμού αλλά και νέες τάσεις στο Destination blogging, Luxury travel και Destination marketing.
Οι προγραμματισμένες B2B συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν στον χώρο του Speed Networking αμέσως μετά, για την παρουσίαση του προορισμού Ερμιονίδα είχαν εξαιρετική αξία, με τους bloggers να δείχνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον και ενθουσιασμό για τον δικό μας ευλογημένο τόπο, τον οποίο κάποιοι από αυτούς θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν από κοντά το ερχόμενο Σαββατοκύριακο και να ζήσουν αυθεντικές βιωματικές εμπειρίες που έχουμε προγραμματίσει γι’ αυτούς.
Δεν μπορώ να κρύψω τον ενθουσιασμό μου για τις νέες πρακτικές προβολής και προώθησης του προορισμού που έχω την ευκαιρία να μάθω σε αυτό το συνέδριο. Το Tbex αποδείχθηκε τεράστιο project και αν δεν το ζήσεις δεν μπορείς εύκολα να κατανοήσεις την αξία του. Χαίρομαι που πρεσβεύω την Ερμιονίδα σε κάτι τόσο μεγάλο, χαίρομαι που αντιλήφθηκα έγκαιρα μέσω της Anna Kalogeropoulou Kalas την αξία του συνεδρίου, τρελαίνομαι να επικοινωνώ τον προορισμό μας, τις ομορφιές του και τα συγκριτικά πλεονεκτήματά του και να ανακαλύπτω τρόπους προσέλκυσης επισκεπτών.
Ευχαριστώ τον Δήμαρχο Γιάννης Γεωργόπουλος που με εμπιστεύεται και υποστηρίζει τέτοιες σημαντικές τουριστικές δράσεις, που παρόμοιες δεν έχουν γίνει ποτέ για τον προορισμό Ερμιονίδα.
Θα γυρίσω με άπειρες ιδέες τις οποίες στην πορεία θα μοιραστώ με όλους τους φορείς του Τουρισμού, πηγαίνοντας την Ερμιονίδα ένα βήμα παραπάνω.
Η Ερμιονίδα ψηλά, εκεί ακριβώς που της αξίζει!
#angelikiloumi#visitermionida