eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Παρασκευή 12 Μαΐου 2023

Επίσκεψη του υποψήφιου βουλευτή, Ν. Αργολίδας του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Ανδρέα Πουλά στις Νοσοκομειακές Μονάδες Άργους και Ναυπλίου»

 «Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτών - Επίσκεψη του υποψήφιου βουλευτή, Ν. Αργολίδας του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Ανδρέα Πουλά στις Νοσοκομειακές Μονάδες Άργους και Ναυπλίου»
  

                Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτών σήμερα και ο υποψήφιος βουλευτής Αργολίδας του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής πραγματοποίησε διαδοχικές επισκέψεις στις Νοσηλευτικές Μονάδες Άργους και Ναυπλίου, καθώς και στο Νεφρολογικό Κέντρο Ι.Κ.Α.Ν. όπου συναντήθηκε και συνομίλησε με το νοσηλευτικό προσωπικό.

            Η σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτών τιμά τους επαγγελματίες της υγείας που καθημερινά δίνουν μεγάλο αγώνα για την καλύτερη δυνατή υγειονομική περίθαλψη των ασθενών. Δεν ξεχνάμε τη μεγάλη και πολύτιμη προσφορά τους κατά τη διάρκεια της πανδημίας όπου βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή της μάχης στηρίζοντας το Εθνικό Σύστημα Υγείας με προσωπικό μόχθο και δύναμη τη στιγμή μάλιστα που τα εργασιακά προβλήματα που αντιμετωπίζουν είναι πολλά και παραμένουν άλυτα. Το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής σε όλη τη διάρκεια της προηγούμενης τετραετίας έχει κάνει πολλαπλές παρεμβάσεις για:







-          Την άμεση κάλυψη των ελλείψεων σε νοσηλευτικό προσωπικό στα Νοσοκομεία μας.

-          Την ένταξη των Νοσηλευτών στο καθεστώς των Βαρέων και Ανθυγιεινών.

-          Τη θέσπιση ενιαίου κλάδου νοσηλευτικού προσωπικού που θα κατοχυρώνει τα επαγγελματικά, μισθολογικά και ασφαλιστικά τους δικαιώματα χωρίς διακρίσεις και διαχωρισμούς.

-          Την βελτίωση των χαμηλών μισθών τους.


-          Την εργασιακή εξασφάλιση του έκτακτου νοσηλευτικού προσωπικού

Είμαστε κοντά στους εργαζόμενους του ΕΣΥ που καθημερινά μάχονται για την αξιοπρεπή περίθαλψη των ασθενών υπό αντίξοες συνθήκες.

Δίνουμε καθημερινά τον αγώνα με την κοινωνία για την κοινωνία.

Στις 21 Μαΐου ψηφίζουμε ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής για μία ισχυρή δημοκρατική παράταξη στη Βουλή.