eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Δευτέρα 8 Μαΐου 2023

"Δυνατή Ερμιονίδα": Ψευτοδημοσιογράφος του διαδικτύου, με την βούλα της Ελληνικής Δικαιοσύνης και κατ’ επάγγελμα συκοφάντης

ΚΑΤΑΔΙΚΕΣ - ΜΗΝΥΣΕΙΣ - ΓΚΑΦΕΣ - ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΙ -ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ - ΗΜΙΜΑΘΕΙΕΣ - ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΔΙΧΩΣ ΠΤΥΧΙΟ ΚΑΙ ΑΔΕΙΑ ΑΣΚΗΣΕΩΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ
ΚΙ ΟΜΩΣ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Η ΔΥΝΑΤΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ:
''Ο Σταμάτης λοιπόν συνεχίζει Ασταμάτητος...''

ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΙΓΕΙ Η ΔΥΝΑΤΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ ΚΑΙ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΤ΄ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙ ΣΕ ΤΟΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΘΕΤΕΙ ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΦΙΛΤΡΑΡΕΙ ΣΤΟ ΔΙΔΙΚΤΥΟ - 


Ο ψευτοδημοσιογράφος του διαδικτύου, με την βούλα της Ελληνικής Δικαιοσύνης κατ’ επάγγελμα συκοφάντης, με αλλεπάλληλες αναρτήσεις στο ιστολόγιό του, συνεχίζει απτόητος την εκτέλεση της “αποστολής” που του έχει ανατεθεί από τους καθοδηγητές του, δηλαδή την εκτόξευση λάσπης και συκοφαντιών κατά της Δημοτικής Αρχής και των υποψηφίων συμβούλων της Δυνατής Ερμιονίδας, σε καθημερινή βάση.

Η αμετάκλητη καταδίκη του για συκοφαντία, η χρηματική αποζημίωση την οποία πλήρωσε και οι δεκάδες μηνύσεις για συκοφαντική δυσφήμιση που εκκρεμούν εναντίον του, ουδόλως τον πτοούν και τον κάνουν να ξεφύγει από τον στόχο του που δεν είναι άλλος από την παραπληροφόρηση, την διασπορά ψευδών ειδήσεων και την σπίλωση υπολήψεων συμπολιτών μας.

Ο Σταμάτης λοιπόν συνεχίζει Ασταμάτητος, διότι πέραν των σοβαρών κινήτρων εκ των οποίων ωθείται, φαίνεται πως του ταιριάζει γάντι η λαϊκή παροιμία ο “βρεγμένος την βροχή δεν την φοβάται”, αφού και κάποιες νέες μηνύσεις και καταδίκες να προστεθούν εναντίον του, αυτός δεν έχει να χάσει πλέον τίποτα.

Επειδή είναι ξεκάθαρο ποια δημοτική παράταξη και ποιον υποψήφιο δήμαρχο στηρίζει με τις αναρτήσεις του αυτός ο ψευτοδημοσιογράφος, καλό είναι να ασχοληθεί λίγο και με τους υποψηφίους που ανακοινώνει η παράταξη που υποστηρίζει και όχι μόνο με τους υποψηφίους της Δυνατής Ερμιονίδας.

Να ελέγξει για παράδειγμα εάν όλοι είναι πράγματι πτυχιούχοι, όπως αναγράφεται στο βιογραφικό τους ή μήπως ορισμένοι δεν έχουν πάρει ποτέ το πτυχίο που ισχυρίζονται ότι κατέχουν.

Να ελέγξει εάν κάποιος υποψήφιος είναι τραπεζικός υπάλληλος όπως μας τον παρουσίασαν.

Εάν είναι να μας ενημερώσει και σε ποια τράπεζα υπηρετεί.

Και εάν δεν είναι πλέον τραπεζικός υπάλληλος για ποιον λόγο συμβαίνει αυτό;

Βέβαια όλα αυτά είναι ψιλά γράμματα για τον συκοφάντη του διαδικτύου, ο οποίος έτσι και αλλιώς λειτουργεί αποκλειστικά ως εντεταλμένο υποβολιμαίο όργανο των γνωστών καθοδηγητών του.

Εν μέσω του οίστρου κατασυκοφάντησης από τον οποίο έχει καταλειφθεί και τον ορυμαγδό λάσπης που εκτοξεύει στον ανεμιστήρα, συχνά πυκνά ξεφεύγει εντελώς διαπράττοντας σοβαρότατα ποινικά αδικήματα, όπως για παράδειγμα η πρόσφατη δημοσίευση των τηλεφώνων των αποφοίτων της 6ης τάξης του Δημοτικού Σχολείου Ερμιόνης του έτους 1996.

Τα περισσότερα από αυτά τα τηλέφωνα ισχύουν μέχρι σήμερα και η δημοσίευσή τους στο διαδίκτυο αποτελεί σαφέστατη παραβίαση του Νόμου περί Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.


Η δημοσίευση των τηλεφώνων των παιδιών της 6ης τάξης του Δημοτικού Σχολείου Ερμιόνης του έτους 1996, έγινε από τον ψευτοδημοσιογράφο με ανάρτηση στο ιστολόγιό του στις 3 Μαΐου 2023.

Για του λόγου το αληθές δημοσιεύουμε την σχετική φωτογραφία με κρυμμένα τα πρόσωπα και τα τηλέφωνα των παιδιών:





Άλλες φορές πάλι αποδεικνύει περίτρανα το πόσο άσχετος είναι με την τοπική αυτοδιοίκηση και με τις διαδικασίες λειτουργίας των υπηρεσιών του Ελληνικού Κράτους.

Για παράδειγμα με αφορμή τις πρόσφατες προσλήψεις δύο μόνιμων υπαλλήλων, μιας κτηνιάτρου και ενός πολιτικού μηχανικού που έκανε ο Δήμος Ερμιονίδας με βάση την εγκύκλιο 13Κ/2021, ο ψευτοδημοσιογράφος αρχικά αναρωτιέται “τι έκαναν αυτοί οι υπάλληλοι δύο χρόνια τώρα στον Δήμο Ερμιονίδας;”.

Δηλαδή, αρχικά είχε καταλάβει ότι οι εν λόγω υπάλληλοι είχαν προσληφθεί στον Δήμο Ερμιονίδας από το 2021!!!. Τόση μεγάλη αντίληψη διαθέτει…


Αφού αντιλαμβάνεται το μέγεθος της γκάφας του, επανέρχεται την επόμενη μέρα, ανασκευάζει την παλιά ανάρτηση και αναρωτιέται “γιατί από το 2021 δεν τους είχε προσλάβει ο Δήμος Ερμιονίδας;”


Συνεπής όπως πάντα στην αποστολή του, που δεν είναι άλλη από την κατασυκοφάντηση της Δημοτικής Αρχής:

Είναι ολοφάνερο ότι ο αυτός ο συκοφάντης αγνοεί ότι οι προσλήψεις που προκηρύχτηκαν με βάση την εγκύκλιο 13Κ/2021, (η οποία δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ αριθμός φύλλου 66 στις 31 Δεκεμβρίου 2021), ολοκληρώνονται στην καλύτερη περίπτωση αρχές του έτους 2023, εφόσον γίνονται με διαδικασία ΑΣΕΠ η οποία προϋποθέτει, μετά την ανάρτηση των σχετικών πινάκων, την αμετάκλητη ολοκλήρωση της διαδικασίας των ενστάσεων.


Επίσης όλη αυτή η διαδικασία των προσλήψεων και οι σχετικές ημερομηνίες καθορίζονται απολύτως από το Υπουργείο Εσωτερικών και ο Δήμος Ερμιονίδας απλά εκτελεί τις σχετικές εντολές του Υπουργείου.


Θα μπορούσε βέβαια ο ψευτοδημοσιογράφος να ενημερωθεί από τους έμπειρους καθοδηγητές του για τις διαδικασίες πρόσληψης μονίμων υπαλλήλων στους ΟΤΑ, αλλά δεν μπαίνει καν σε αυτή την διαδικασία.


Στην προσπάθειά του να υποβαθμίσει και να συκοφαντήσει την επιτυχία της πρόσληψης από τον Δήμο Ερμιονίδας δύο μονίμων υπαλλήλων και μάλιστα σε ειδικότητες όπου υπάρχει μεγάλη ανάγκη, δεν διστάζει να εκτεθεί ανεπανόρθωτα.


Με πρόσφατη ανάρτησή του αναρωτιέται εάν η “Αποκεντρωμένη Διοίκηση ανανέωσε την Επιτροπή Διαχείρισης Δαπανών Επισκευής, Συντήρησης και προμήθειας ανταλλακτικών κ.λ.π. του Δήμου Ερμιονίδας ή o δήμαρχος κάνει ότι θέλει και ό,τι τον βολεύει;;”


Τον πληροφορούμε ότι η εν λόγω Επιτροπή λειτουργεί καθόλα νόμιμα, αποτελείται από Δημοτικούς υπαλλήλους σχετικούς με το αντικείμενο και έχει διαρκή θητεία η οποία δεν είναι υποχρεωτικό να ανανεώνεται ανά έτος από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση.


Άλλη μια περίπτωση παραπληροφόρησης και συκοφάντησης της Δημοτικής Αρχής είναι το θέμα που δημιουργεί με την υπ. αριθμ. 09/07-02-2019 εντολή επισκευής οχημάτων, η οποία εκ παραδρομής αναγράφεται στην Απόφαση – Γνωμοδότηση επισκευής του υπ’ αριθμ. ΚΗΗ 8772 οχήματος του Δήμου Ερμιονίδας το οποίο επισκευάστηκε αυθημερόν στις 6/5/2023 στο Άργος και ήδη επέστρεψε στο αμαξοστάσιο του Δήμου.


Συγκεκριμένα η αρμόδια υπάλληλος αντί να αναγράψει την πρόσφατη εντολή επισκευής του 2023 για το εν λόγω όχημα, αντέγραψε κατά λάθος μια παλιά εντολή επισκευής του 2019 που αφορούσε μάλιστα την προηγούμενη Δημοτική Αρχή.


Τέλος αδυνατεί να κατανοήσει ότι η εμμονή του με τις απευθείας αναθέσεις του Δήμου Ερμιονίδας δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα και δεν θίγει στο ελάχιστο την Δημοτική Αρχή.


Όλοι όσοι ασχολούνται με την τοπική αυτοδιοίκηση γνωρίζουν πολύ καλά, ότι οι απευθείας αναθέσεις προμηθειών, έργων και υπηρεσιών, είναι απολύτως νόμιμες και ηθικές.


Αφορούν εκ’ του Νόμου μικρά χρηματικά ποσά, ενώ στον Δήμο μας αποτελούν μια πάγια πρακτική, η οποία εφαρμόζεται για πάνω από 25 χρόνια από όλες τις προηγούμενες Δημοτικές Αρχές, ουδεμίας εξαιρουμένης.


Αποτελούν ένα σημαντικό εργαλείο για την λειτουργία των ΟΤΑ, εφόσον μειώνουν κατά πολύ τον χρόνο εκτέλεσης μικρών έργων, είναι ευέλικτες λόγω του νομικού πλαισίου που τις καθορίζει, αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά την γραφειοκρατία του Δημοσίου και γι’ αυτό χρησιμοποιούνται κατά κόρον καθημερινά από όλους τους Δήμους της Ελλάδας.


Ο σκοπός που έχουν προβλεφθεί οι απευθείας αναθέσεις από το νομοθέτη, είναι προκειμένου να πραγματοποιηθούν γρήγορα ορισμένες ενέργειες που αφορούν τους ΟΤΑ, σε αντίθεση με τους ηλεκτρονικούς διαγωνισμούς που αφορούν σαφώς μεγαλύτερα χρηματικά ποσά και απαιτούν πολύ μεγαλύτερο χρονικό διάστημα υλοποίησης.


Κατ’ αυτόν τον τρόπο τα μικρά έργα, οι προμήθειες και οι υπηρεσίες προχωρούν πολύ γρήγορα, ενώ παράλληλα ενισχύεται και η τοπική οικονομία, αφού κατά 90% μοιράζονται στους επαγγελματίες της περιοχής μας.


Ένα μικρό ποσοστό το οποίο πάει σε επαγγελματίες εκτός της Ερμιονίδας, αφορά εργασίες και προμήθειες που δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν από ντόπιους.


Γραφείο Τύπου

"Δυνατή Ερμιονίδα"