eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τρίτη 2 Μαΐου 2023

Η Μαρίνα Δρούγκα υποψήφια με τη "Δυνατή Ερμιονίδα"

Καλωσορίζουμε στην παράταξή μας ΔΥΝΑΤΉ ΕΡΜΙΟΝΊΔΑ τη Μαρίνα Δρούγκα από το Ηλιόκαστρο!
Μια δυναμική νέα, απόφοιτη του Τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας Πανεπιστημίου Κρήτης με περαιτέρω σπουδές στο Freie Universität Berlin.
Έχει πραγματοποιήσει παράλληλες σπουδές στο Deree - Το Αμερικανικό Κολέγιο της Ελλάδας στο πεδίο των Διεθνών και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, όπου σπούδασε με υποτροφία του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.
Μέσω του Κολεγίου είχε την ευκαιρία να της απονεμηθεί πλήρης υποτροφία από το Ίδρυμα Ι. Λάτση ώστε να ολοκληρώσει τις σπουδές της στην Ουάσινγκτον DC των Ηνωμένων Πολιτειών στο Τμήμα Πολιτικών Επιστημών του Καθολικού Πανεπιστημίου της Αμερικής (Catholic University of America).

Εργάζεται σε εταιρεία Ανάλυσης Δεδομένων στην Αθήνα ενώ ταυτόχρονα είναι μέλος του ΔΣ του Πολιτιστικού Συλλόγου Ηλιοκάστρου "Ειλαιοί" από τον Φλεβάρη 2023 και επιθυμεί να πραγματοποιήσει μια σειρά από Πολιτιστικές δράσεις που θα αφήσουν ένα θετικό αποτύπωμα στην κοινότητα Ηλιοκάστρου.

Συμπορεύεται με την παράταξή μας γιατί πιστεύει ότι οι νέοι οφείλουν πραγματικά να πρωταγωνιστούν στις τοπικές εξελίξεις χρησιμοποιώντας ως προσόν τις γνώσεις τους και το σύγχρονο τρόπο σκέψης τους μακριά από μικροπολιτικές τακτικές, προτείνοντας λύσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα όλων των δημοτών μακροπρόθεσμα.

Γιάννης Γεωργόπουλος
Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης "Δυνατή Ερμιονίδα"
Δήμαρχος Ερμιονίδας