eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τρίτη 20 Ιουλίου 2021

ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΛΕΜΠΕΣΗΣ:''ΠΑΡΑΓΑΔΙΑΡΗΣ ΨΑΡΑΣ ΝΑΙ - ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΟΧΙ - ΠΟΤΕ !!!''

''...Σας ενημερώνω λοιπόν πως όλες αυτές οι ζημιές που προήλθαν αυτή τη περίοδο 2011-2014 δεν έχουν παραγραφεί και ο σημερινός Δήμαρχος Γιάννης Γεωργόπουλος έχει όλη την ευκαίρια να χείριστεί το ζήτημα για να διαλευκανθεί η υπόθεση(στο βιολογικό Θερμησίας)των κλοπών και των δολιοφθορών όπως αναφέρουν ξεκάθαρα οι επιθεωρητές της δημόσιας διοίκησης...''


Αγαπητοί συνδημότες,

Δεν μπορεί ένας αγράμματος ψευτοδημοσιογράφος να καταφέρεται εναντίων των έγκριτων δημοσιογράφων - φωτορεπόρτερ-Εικονοληπτών του Εικονοσκοπίου.

Θα με ρωτήσετε το γιατί…

Γιατί, όταν αυτοί καθόντουσαν στο θρανίο της αρμόδιας, αναγνωρισμένης από το κράτος, δημοσιογραφικής σχολής, όταν αυτοί έκαναν την πρακτική τους στα κρατικά ΜΜΕ για να αποκτήσουν το αναγνωρισμένο από το κράτος νόμιμο πτυχίο τους και την νόμιμη άδεια ασκήσεως Επαγγέλματος, 
αύτος ο κ. Σταμάτης Δαμαλίτης του Δαμιανού ψάρευε στους κάβους των Κυκλάδων.


ΠΑΡΑΓΑΔΙΑΡΗΣ ΨΑΡΑΣ ΝΑΙ - ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΟΧΙ - ΠΟΤΕ !!!

Όταν λοιπόν ο δημοσιογράφος είναι απόφοιτος της ΣΤ’ Δημοτικού δίχως νόμιμο πτυχίο, αναγνωρισμένο από το κράτος ΚΑΙ χωρίς άδεια ασκήσεως επαγγέλματος γίνεται έρμαιο αυτών που του πιάνουν το χέρι και το μολύβι και απευθύνουν ψευτοεπιστολές του αέρα.

Πολλές φορές όμως αυτός ο αγράμματος ψευτοδημοσιογράφος εκτός του ότι γίνεται αυτός, ο ίδιος περίγελο,είναι και επικίνδυνος να εκθέτει και το ίνδαλμά του.

Αυτός ο πρώτος Δήμαρχος της Ερμιονίδας παραδέχτηκε ότι παρέλαβε πεντακάθαρη την Ερμιόνη τον Ιούλιο του 2010. Μάλιστα μας σύγκρινε τότε με το Δήμο Κρανιδίου και εκθείαζε το έργο του Δήμου Ερμιόνης επι Δημάρχου Λεμπέση.

Βλέπε ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ δημοσίευμα της Πέμπτης 29 Ιουλίου 2010 με τον τίτλο «SOS Μαζεύτε τα σκουπίδια αμέσως τώρα»   &   Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010 με τίτλο «Άλλοι νομοι και προφήτες»

Προοδευτική Πατριωτική Συμπαράταξη Ερμιονίδας


Πέμπτη, 29 Ιουλίου 2010 
S.O.S. ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΑΜΕΣΩΣ ΤΩΡΑ.....






ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΑΜΕΣΩΣ ΤΩΡΑ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ.



Αυτός ο αγράμματος ψευτοδημοσιογράφος φαίνεται λησμόνησε αυτό που ανακοίνωσε το ίνδαλμά του.
Σε αυτούς τους δύο, θα τους φρεσκάρω εγώ τη μνήμη.

Θα τους θυμίσω ενδεικτικά το ΣΚΟΥΠΙΔΙ που υπηρχε τότε στο λιμάνι της Ερμιόνης, όχι μόνο στην ξηρά αλλά και μέσα στη θάλασσα.

Βέβαια, με τη βοήθεια του έγκριτου ΜΜΕ, του Εικονοσκοπίου.







   Σάββατο, 1 Ιουνίου 2013

 

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ: Ξεχείλισαν και πάλι τα σκουπίδια


Ρίνας Λουμουσιώτη, Εκπρόσωπος της Πρωτοβουλίας Ενεργών Πολιτών Ερμιόνης:

Τραγική ειρωνεία ή «σημείο» των καιρών; 
«Εστία πολιτισμού» αναγράφει η ταμπέλα 
του Παιδικού Μουσείου στην Ερμιόνη…
















«Η κατάσταση με τα σκουπίδια στην Ερμιόνη,  παραμένει τους τελευταίους μήνες εφιαλτική! Κινδυνεύει η Δημόσια υγεία…
Ο αντίκτυπος στον τουρισμό θα είναι τεράστιος,  αν λάβουμε υπόψη μας, ότι θα αυξηθούν οι όγκοι των απορριμμάτων,  κατά την «υψηλή σεζόν»… Η προσωρινή λύση της απομάκρυνσης, είκοσι πέντε τόνων ημερησίως αυταπόδεικτα, δεν αποδίδει 
 Η Δημοτική Αρχή εκ του αποτελέσματος , φαίνεται ότι  δεν είναι συνεπής, απέναντι στην υποχρέωση που έχει σε όλους τους δημότες της Ερμιονίδας, για ένα καθαρό και ανθρώπινο περιβάλλον»
  Ενημέρωση Πελοποννήσου   

Αυτά τα σκουπίδια που βλέπετε Ιουνιος 2013 παραπάνω, επι Δημαρχίας του πρώτου Δημάρχου Ερμιονίδας κι αυτός ο αγράμματος ψευτοδημοσιογράφος που έβλεπε τη σχολή των δημοσιογράφων απ τους κάβους το κυκλάδων, με τα κυάλια, τώρα μας πιπιλάει τη καραμέλα που του έδωσε το ίνδαλμα του και κακαρίζει δεξιά κι αριστερά ότι φταίει ο Λεμπέσης για το σκουπιδομάνι του Μουσείου Παιγνιδιών  που βλέπετε παραπάνω και δημιούργησε αυτή η αλησμόνητη τετραετια 2011 - 2014.



Καλά μέχρι εδώ για τα σκουπίδια.

Αυτός ο αγράμματος ψευτοδημοσιογράφος όμως κατάφερε να κάνει βούκινο, να το πάρει χαμπάρι και η “κουτσή Μαρία”, όπως λέει ο λαός. 
Αυτός λοιπόν, ο κ. Δαμαλίτης, παραπέμπει τους αναγνώστες μέσα από το μπλογκ του, να διαβάσουν τη διαστρέβλωση της ιστορίας της Ερμιόνης από το ίνδαλμά του, τον πρώτο δήμαρχο Ερμιονίδας και Νικημένο Δήμαρχο Κρανιδίου το 2006.

Μάλιστα αυτός ο αγράμματος ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ έπλεκε και το εγκώμιο και αναφέρει επί λέξει:
«Ότι αναρτά στο ιστολόγιό του ο πρώην Δήμαρχος Ερμιονίδας Δημήτρης Καμιζής, έχει την σημασία του και την αξία του, μην το προσπερνάτε»

Ο αθεόφοβος δημοσίευε και όλη την 246/2012 ΑΔΣ που εισηγείται αυτός ο κατά τα άλλα ευαίσθητος στην ιστορία(!!!) γράφοντα κατά λέξει: «…η Γ’ Εθνοσυνέλευση των Ελλήνων διακόπηκε στην Τροιζήνα και συνεχίστηκε στην Ερμιόνη»


Βέβαια εγώ ένιωσα την ανάγκη να βάλω στην θέση του αυτόν τον κατά τα άλλα ευαίσθητο στην ιστορία του τόπου μας!!!!τον πρώτο Δήμαρχο Ερμιονίδας, άλλωστε δεν είναι πρώτη φορά ούτε όμως και η τελευταία που θα ασχοληθώ.


Αυτά κάνει ένας αγράμματος ψευτοδημοσιογράφος… εκθέτει και τα ινδάλματά του!


Υ.Γ:Μετά την έκδοση του 38/2021 απαλλακτικού βουλεύματος για το πρόσωπό μου, είναι ξεκάθαρο και απεδείχθη πως οι ζημιές (απο κλοπές και δολιοφθορές) στη περιουσία του Δήμου  δεν προήλθαν επί Δημαρχίας Ανάργυρου Λεμπέση αλλά την χρονολογία 2011 - 2012 ΚΑΙ 2013 , επι Δημαρχίας του πρώτου Δημάρχου Ερμιονίδας.
Σας ενημερώνω λοιπόν πως όλες αυτές οι ζημιές που προήλθαν αυτή τη περίοδο 2011-2014 δεν έχουν παραγραφεί και ο σημερινός Δήμαρχος Γιάννης Γεωργόπουλος έχει όλη την ευκαίρια να χείριστεί το ζήτημα για να διαλευκανθεί η υπόθεση(στο βιολογικό Θερμησίας) των κλοπών και των δολιοφθορών όπως αναφέρουν ξεκάθαρα οι επιθεωρητές της δημόσιας διοίκησης.



Εις το επανιδείν,

ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΛΕΜΠΕΣΗΣ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ
του τέως Δήμου Ερμιόνης