eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021

Σινέ Συγγρός ... ξαναζωντάνεψε στην Ερμιόνη!

 

''Με τη σφραγίδα του Δημάρχου Ερμιονίδας Γιάννη Γεωργόπουλου, ξαναζωντάνεψε στην Ερμιόνη το...Σινέ Συγγρός!''

Μ΄αυτόν τον τρόπο που βλέπετε παραπάνω στη φωτο καλωσόρισαν τους μικρούς και μεγάλους λάτρεις του Σινεμά ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ Πολιτισμού & Αλληλεγγύης Δαμιανός Κουτούβαλης και ο Πρόεδρος της ΚΕΑΠ Δαμιανός Νάκος.Μαζί τους σ΄αυτή την προσπάθεια ο Ερμιονίτης εθελοντής Νίκος Παπακωνσταντίνου που βοήθησε στο στήσιμο της νέας αυτής προσπάθειας.

Ο Δήμαρχος Ερμιονίδας Γιάννης Γεωργόπουλος μαζί με τους συνεργάτες του αφουγγραζόμενοι τη δύσκολη εποχή που διανύουμε , είχαν την ιδέα και την έκαναν πράξη ώστε οι γονείς με τα παιδιά τους να ξεσκάσουν και να ψυχαγωγηθούν μέσα απο διαλεγμένες ταινίες που έχει μεριμνήσει ο Δήμος για μικρούς και μεγάλους.

Τέτοιες ελεύθερες και δημοκρατικές παροχές με ΔΩΡΕΑΝ είσοδο , σεβόμενοι τα υγειονομικά μέτρα, δηλώνουν τη σοβαρότητα και την εναρμόνιση της τοπικής αυτοδιοίκησης με τον λαό και τους δημότες της Ερμιονίδας.

Μια ιδέα των δύο παλικαριών της περιοχής μας, του Δαμιανού Νάκου και του Δαμιανού Κουτούβαλη που απο μικρά παιδιά βοηθούσαν αγόγγυστα και εθελοντικά στα πολιτιστικά και αθλητικά δρώμενα του Δήμου μας.

Σήμερα έχοντας θέσεις ευθύνης μέσα στον Δήμο προσπαθούν όπως φαίνεται να ανταποκριθούν στα καθήκοντα τους και εφαρμόζουν όσο μπορούν, τις αρχές που γαλουχήθηκαν, αυτές του εθελοντισμού , του αλτρουϊσμού και της προσφοράς στον συνάνθρωπο!

Σήμερα έπαιξε η ταινία ''ΜΙΚΡΟΣ ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ''αφορούσε κυρίως τους μικρούς φίλους του κινηματογράφου και δείτε τ΄αποτελέσματα, 

Γέμισε απο κόσμο το Σινέ Συγγρός...!

Ένα μπράβο απο όλους μας για παρόμοιες ενέργειες!