eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Παρασκευή 2 Ιουλίου 2021

ΟΤΑΝ Ο ΛΕΜΠΕΣΗΣ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ... ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ''ΑΡΧΟΝΤΕΣ'' ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ !

''Είναι δυνατόν, ένας Δήμαρχος, που τον έχει εκλέξει ο λαός ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΠΡΩΤΟ ΑΡΧΟΝΤΑ του Δήμου Ερμιόνης, ο μοναδικός Δήμαρχος από την Μεταπολίτευση του '74, που κατέχει αυτό το ρεκόρ στην Ερμιονίδα και ΑΝΙΚΗΤΟΣ, να διαβάσει το σημείωμα περί αρχόντων, ενός ΝΙΚΗΜΕΝΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ  από τον λαό;;;;''
ΝΤΡΟΠΗ!!!


Αγαπητοί Συνδημότες,

Αυτή θα είναι η τελευταία φορά που θ'ασχοληθώ με αυτόν τον αγράμματο ψευτοδημοσιογράφο τον κ. Σταμάτη Δαμαλίτη του Δαμιανού.

Αυτόν τον γνωστή των πάντων!!!!

Αυτόν τον "ΖΟΡΟ" των χυδαίων αναρτήσεων και μετά όπως συνηθίζει, γίνεται ''ΖΟΡΟ'' της Συγνώμης της μετάνοιας!!!

Γράφει, γράφει και ξαναγράφει, όπως του τα σερβίρουνε , αυτός απ΄την αγραμματοσύνη του δεν φιλτράρει τίποτα, ποιός να πάρει τελικά στα σοβαρά τα γραφόμενα αυτού του ''ΖΟΡΟ'' ;;;


Δηλαδή, θα πρέπει να ρωτάω αυτόν τον ψευτοδημοσιογράφο, σε ποιό έργο του Δήμου Ερμιόνης θα αναφερθώ και με ποιόν από αυτούς τους λίγους που κρύβονται πίσω από αυτόν τον αγράμματο θα ασχοληθώ εγώ.

Τι φταίω εγώ  που άλλοι του πιάνουν το χέρι και το μολύβι και τον βάζουν να αναμοχλεύει υποθέσεις που έχουν άλλες τελεσιδικήσει και άλλες έχουν απαντηθεί εδώ και 10 ΧΡΌΝΙΑ.

Πριν όμως μπώ στο ζουμί της υπόθεσης, θα παρακαλέσω το αγαπητό μου ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟ με αυτό το μεγάλο αρχείο, με Ντοκουμέντα και χαρτάκια να μου αναδημοσιεύσει την απάντησή μου  στην δικαστική υπόθεση μεταξύ του νέου Δήμου Ερμιονίδας τότε και του νέου ιδιοκτήτη του Πόρτο Ύδρα κ. Ρέστη . ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ (''ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΕΜΠΕΣΗΣ: Η ΦΙΕΣΤΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΦΙΑΣΚΟ Η «ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ» ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΜΙΖΗ ΤΟ ΛΟΥΚΕΤΟ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΠΟΡΤΟ ΥΔΡΑ'' )

Αγαπητό ΕΙΚΟΝΟΣΚΌΠΙΟ το περίεργο και σκοτεινό σ΄αυτή την υπόθεση είναι ΓΙΑΤΙ ο πρώτος Δήμαρχος Ερμιονίδας δεν κάλεσε να καταθέσει τον μοναδικό ουσιώδη μάρτυρα της υπόθεσης , τον Δήμαρχο του τέως Δήμου Ερμιόνης ,τον Ανάργυρο Λεμπέση , αφού ΜΟΝΟ αυτός  ήταν , είναι και θα είναι ο μοναδικός ουσιώδης μάρτυρας στη δικαστική υπόθεση μεταξύ Δήμου Ερμιονίδας και Ρέστη.

Ποιός θα μας εξηγήσει τελικά αυτό το μεγάλο ΓΙΑΤΙ δεν κλήθηκα μάρτυρας;;;Τι κρύβόταν πίσω απ΄αυτή την υπόθεση Δήμου Ερμιονίδας και Ρέστη για να μην κληθώ εγώ μάρτυρας;;;

Τα συμπεράσματα δικά σας...και ιδιαίτερα στους εργαζόμενους του Πόρτο ύδρα που απολύθηκαν απο τον κ. Ρέστη επειδή λουκετάρισε αυτή τη μεγάλη και ιστορική ξενοδοχειακή μονάδα του ΠΟΡΤΟ ΥΔΡΑ.Όλα αυτά συνέβησαν επι Δημαρχίας του πρώτου Δημάρχου Ερμιονίδας.

Το περίγελο γι' αυτόν τον Ψευτόδημοσιογράφο, είναι πως με συμβουλεύει κιόλας να διαβάσω σε blog του πρώτου Δημάρχου Ερμιονίδας περί αρχόντων. 

Τρομάρα του!!!!!!!!

Δηλαδή, όπως λέει και η παροιμία, "ξύνεται στην γκλίτσα του τσοπάνη"!!!!! 

Θα τους απαντήσω, όπως εγώ ξέρω, πάντα με χαρτάκια και ντοκουμέντα.

Είναι δυνατόν, ένας Δήμαρχος, που τον έχει εκλέξει ο λαός ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΠΡΩΤΟ ΑΡΧΟΝΤΑ του Δήμου Ερμιόνης, ο μοναδικός Δήμαρχος από την Μεταπολίτευση του '74, που κατέχει αυτό το ρεκόρ στην Ερμιονίδα και ΑΝΙΚΗΤΟΣ, να διαβάσει το σημείωμα περί αρχόντων, ενός ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΝΙΚΗΜΕΝΟΥ  από τον λαό; ΝΤΡΟΠΗ!!!!

Πρέπει να καταλάβει επιτέλους αυτός ο κ. Σταμάτης Δαμαλίτης του Δαμιανού, ότι Δήμαρχος άρχοντας, για να σταθεί στο "αρχονταρίκι" του και να του ανανεώσει ο λαός τη θητεία του και τους απολογισμούς του, πρέπει πρώτα να είναι ειλικρινής και πάντα να λέει την αλήθεια.

Αγαπητοί Συνδημότες,

Εγώ θα δημοσιεύσω χαρτάκια και ντοκουμέντα και τα συμπεράσματα δικά σας.

Ένα μήνα πριν αναλάβει ο πρώτος Δήμαρχος της Ερμιονίδας, τον Νοέμβριο του 2010, του έστειλα έγγραφο, όποτε θελήσει, να έρθει να συνεννοηθούμε και να προετοιμαστούμε για το πρωτόκολλο "παράδοσης - παραλαβής", εμπεριστατωμένα.

Βλέπε το 6238/25-11-2010 έγγραφο.






Δία του λόγου το αληθές, αυτό το έγγραφο, αναρτήθηκε στο διαδίκτυο στις 24 Ιανουαρίου 2011 ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ,  θέλοντας να ενημερώσω τους Συνδημότες μας, ότι μέχρι τότε, έναν μήνα μετά από την ανάληψη των καθηκόντων του, δεν είχε καν ασχοληθεί, με  την πρόσκληση μου. 

Μετά από τρία χρόνια, με το ΕΠ. 41/13/12/2013, ο πρώτος Δήμαρχος της Ερμιονίδας, αναφέρεται στους Επιθεωρητές Δημόσιας Διοίκησης, ίσως για να κάνει πιο πειστική την "μαρτυρία του" κατά του Δήμου Ερμιόνης, ότι δυστυχώς δεν του παρέδωσαν τα πεπραγμένα τους οι Δήμοι Ερμιόνης και Κρανιδίου!!!!

Δία του λόγου το αληθές, δημοσιεύω  αποσπάσματα από το ΕΠ41/13/12/2013.



Όπως φαίνεται λοιπόν, ο πρώτος Δήμαρχος της Ερμιονίδας, επικαλείται τα δημοσιεύματα που τον συνέφεραν ότι υπήρχαν δηλαδή πρόβατα στον αύλειο χώρο του Βιολογικού Θερμησίας και ΑΠΕΚΡΥΨΕ τις μηνύσεις που υποβλήθηκαν το 2011 και το 2012 για κλοπές και δολιοφθορές που τελέστηκαν επί Δημαρχίας του.

Αλλά το "περίεργο" και "σκοτεινό" είναι ότι ΑΠΕΚΡΥΨΕ δημοσίευμα με την φωτογραφία που είχε δημοσιευτεί δύο μήνες ΠΡΙΝ, από το έγγραφο, δηλαδή τον Οκτώβριο του 2013, που φαίνεται ξεκάθαρα ότι αντί για πρόβατα, που τον ενοχλούσαν, σταυλιζόντουσαν άλογα, μέσα στα κτίρια των μηχανολογικών εξοπλισμών του Βιολογικού Θερμησίας, επί Δημαρχίας του!!!!!

Δία του λόγου το αληθές, ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ δημοσιεύμα της 4ης Δεκεμβρίου 2017, με όλα αυτά που συνέβησαν επί Δημαρχίας του πρώτου Δημάρχου Ερμιονίδας.

Αυτά περί αρχόντων και... ΑΛΗΘΕΙΑΣ!!!

Τα συμπεράσματα δικά σας.

Υγ. Όλα αυτά βέβαια, κατατέθηκαν στον φάκελο της δικογραφίας και εκδόθηκε το 38/2021 ΑΠΑΛΛΑΚΤΙΚΟ Βούλευμα, που με δικαιώνει περίτρανα και άφησε αυτόν τον αγράμματο ψευτοδημοσιογράφο, να μείνει με τα "κακαρίσματα" που τον έβαλαν αυτοί οι λίγοι, οι μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού, να "κράζει", ότι ο Λεμπέσης, θα παραμπεφθεί για κακούργημα.

Κούνια που τους κούναγε, ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥΣ!!!!!!!


ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΛΕΜΠΕΣΗΣ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ 

ΤΟΥ ΤΕΩΣ ΔΗΜΟΥ ΕΡΜΙΟΝΗΣ