eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Σάββατο 12 Ιουνίου 2021

ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΛΕΜΠΕΣΗΣ : ''Η διαστρέβλωση της ιστορίας της Ερμιόνης απο τον πρώτο Δήμαρχο της Ερμιονίδας''

''Κι' όμως! Αυτός ο πρώτος Δήμαρχος της Ερμιονίδας,  μετά από τη διαστρεβλωση της αλήθειας έχει το θράσος ακόμα, να αναφέρει οτι , περιμένει ακόμα την έκδοση του Φ.Ε.Κ.''

 

Αγαπητοί Συνδημότες,

Μετά απο 9 χρόνια αυτός ο πρώτος Δήμαρχος της Ερμιονίδας και ο αυτοαποκαλούμενος Δημοσιογράφος ''αυτόκοκονίζονται'' οτί έκαναν επιτυχία και περίμεναν δήθεν η κυρία Δήμητρα Κουτσούρη να προχωρήσει στην εισήγηση τοπωνυμιών έτσι ώστε να  οριστεί ειδική εορτή της Γ΄ Εθνοσυνέλευσης.

Το περίγελο είναι οτί περίμεναν να εγκριθεί  και να γίνει αποδεκτή αυτή η απόφαση με διαστρεβλωμένη την ιστορία απο τον πρώτο Δήμαρχο της Ερμιονίδας που  εισηγήθηκε επί λέξη στη συνεδρίαση της 246/2012 Α.Δ.Σ. :

''Η Γ' Εθνοσυνέλευση των Ελλήνων,  διακόπηκε στην Τροιζήνα και συνεχίστηκε στην Ερμιόνη.''

Πρέπει επιτέλους να καταλάβουν αυτοί οι δύο, οτι ο κάθε απλός Ερμιονίτης κι ο κάθε μαθητής ακόμα  του Δημοτικού σχολείου, γνωρίζει ότι η Η Γ' Εθνοσυνέλευση των Ελλήνων ξεκίνησε απο την Επίδαυρο συνέχισε στην Ερμιόνη και ολοκληρώθηκε στην Τροιζήνα.

Εδώ και πολλές δεκαετίες πρίν εορτάζεται αυτή η ιστορική εορτή πανηγυρικά στο ΔΑΜΑΛΑ της Τροιζήνας.

Αυτό το γνώριζε  η τότε Γενική διευθύντρια της τοπικής αυτοδιοίκησης του Υπουργείου Εσωτερικών κυρία Δήμητρα Κουτσούρη, γιατι η ίδια γνωρίζει πολύ καλά την ιστορία της Ερμιόνης, αφού στο παρελθόν η ίδια εισηγήθηκε στο συμβούλιο τοπωνυμιών με όπλο το βιβλίο του Ιωάννη Μάλωση που επανέκδωσε ο Δήμος Ερμιόνης και με τίτλο ''Η ΕΝ ΕΡΜΙΟΝΗ Γ΄ ΕΘΝΟΣΥΝΈΛΕΥΣΙΣ'' να γίνει η Ερμιόνη Δήμος και η εορτή των Ταξιαρχών αργία και τοπική ιστορική εορτή.

Κι έτσι έγινε, 

Κι έτσι εγκρίθηκαν οι αποφάσεις μας και εκδόθηκε Φ.Ε.Κ.

Γι΄αυτό λοιπόν αυτή την απόφαση που της έστειλε δίχως Ντροπή ο πρώτος Δήμαρχος Ερμιονίδας διαστρεβλώνοντας την ιστορική αλήθεια της Ερμιόνης, το Υπουργείο Εσωτερικών την πέταξε στο ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ μαζί με αυτούς που εισηγήθηκαν την διαστρέβλωση της Αλήθειας.

Και σήμερα αυτοί οι δύο τρέχουν λαχανιασμένοι να μας ανακοινώνουν τις αποφάσεις που η ελληνική πολιτεία τις έγραψε στα... παλιά της τα παπούτσια!


Εις το επανιδείν,


ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΛΕΜΠΕΣΗΣ  

ΔΗΜΑΡΧΟΣ   

ΤΟΥ ΤΕΩΣ ΔΗΜΟΥ ΕΡΜΙΟΝΗΣ