eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Παρασκευή 2 Απριλίου 2021

Ανάργυρος Λεμπέσης:''Ο πρώτος Δήμαρχος Ερμιονίδας έχασε, επί της δικής του θητείας, το λιμάνι του Μετοχιού ,από τον Δήμαρχο Ύδρας, εξαιτίας αυτών των αλλόκοτων πολιτικών χειρισμών του.''

''Αυτά τα ΓΚΡΟΥΠΟΥΣΚΟΥΛΑ, που συνεδρίαζαν κάτω από τη τέντα ,τι έχουν να πουν για το χαμένο λιμάνι στο Μετόχι;;;''




Αγαπητοί Συνδημότες,

Αυτός ο πρώτος Δήμαρχος της Ερμιονίδας, αντί να ζητήσει συγγνώμη από τους αγανακτισμένους εμποροεπαγγελματίες και ταξιτζήδες για την ανεπανόρθωτη βλάβη που προξένησε με τους πολιτικούς χειρισμούς του στην υπόθεση του Λιμανιού στο Μετόχι, απ' ότι φαίνεται, αυτός ο πρώτος Δήμαρχος της Ερμιονίδας, ΙΣΩΣ να "κρύφτηκε " πολιτικά, πίσω από τον αυτοαποκαλούμενο δημοσιογράφο.

Αφού και ο ίδιος ο πρώτος Δήμαρχος της Ερμιονίδας, έχει δηλώσει πως θα είναι στο πλευρό του σε κάθε δικαστική υπόθεση του.

Λες και εγώ, δεν έχω τον τρόπο ακολουθώντας ΠΑΝΤΑ το ΝΟΜΙΜΟ δρόμο της ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, να αντιμετωπίσω τον κάθε έναν από αυτούς που θα επιχειρήσει να αμαυρώσει το έργο και τις πράξεις μου, στην πορεία της πολύχρονης Δημαρχιακής μου θητείας.

Αυτόν άλλωστε τον δρόμο της Δικαιοσύνης ακολούθησα και ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ!!!!

Αυτόν τον δρόμο ακολούθησα και τώρα, σε αυτόν που τόλμησε να μιλάει για ΔΗΘΕΝ απάτη και για ΔΗΘΕΝ χρέη...

ΥΠΟΜΟΝΗ!!!!!Θα Περιμένουμε την ετυμηγορία της Δικαιοσύνης.

Αγαπητοί Συνδημότες,

Και τώρα τα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ!!!!!!!! που φανερώνουν τους απαράδεκτους πολιτικούς χειρισμούς από τον πρώτο Δήμαρχο της Ερμιονίδας.

Χειρισμούς που προκάλεσαν τη νικηφόρα ανακοίνωση του Δημάρχου Ύδρας.

ΒΛΕΠΕ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΛΙΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΜΝΗΜΟΝΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ 243/2013 ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ.

Αγαπητοί Συνδημότες,

Αυτός ο πρώτος Δήμαρχος της Ερμιονίδας,  μας είχε συνηθίσει σε "πολιτικές, πατριωτικές, αγωνιστικές, επαναστατικές παραιτήσεις για την αποκομιδή των σκουπιδιών"!!!!!

Τώρα, στην υπόθεση αυτή, δηλαδή στην 21η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που εκδόθηκε η 243/2013 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, στην τοποθέτηση του, άλλαξε στάση και ανακάλυψε πολιτικές συμπράξεις!!!!!!!

Αναφέρει επί λέξη:

"Καταγγέλλουμε πολιτικά , όλες τις παρασκηνιακές ενέργειες και μεθοδεύσεις του Δήμου Ύδρας, με την ανοχή και σύμπραξη της Διοίκησης του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας, για την παράνομη χρήση αυτής της προβλήτας "!!!!!!

Το αποτέλεσμα ολων αυτών των ''λεονταρισμών'' θα σας το πώ με μία λαϊκή ρήση: 


''Πήγε να παίξει το αρνάκι με τον Λύκο!''


Αποτέλεσμα λοιπόν ήταν να εκδοθεί η Διΰπουργικη απόφαση και να παραδοθεί το λιμάνι στο Μετόχι, στο Λιμενικό Ταμείο Ύδρας.


Αγαπητοί Συνδημότες,

Καλά αυτόν!!!!!

Σήμερα οι ψηφοφόροι του Κρανιδίου του έβγαλαν ''κατακόκκινη κάρτα'' διαρκείας στις εκλογες του 2019 και τον έστειλαν πολιτικά  στο σπίτι του.

- Αυτά τα ΓΚΡΟΥΠΟΥΣΚΟΥΛΑ, που συνεδρίαζαν κάτω από τη τέντα ,τι έχουν να πουν για το χαμένο λιμάνι στο Μετόχι;;;;;;;;;;

- Τι έχουν να πουν αυτά τα ΓΚΡΟΥΠΟΥΣΚΟΥΛΑ, που συνεδρίαζαν κάτω από τη τέντα,  για την ανακοίνωση του Δημάρχου Ύδρας, ότι έχει έτοιμες τις μελέτες ώστε να τις υλοποιήσει στο λιμάνι του Μετοχιού;;;;;;

- Τι έχουν να πουν αυτά τα ΓΚΡΟΥΠΟΥΣΚΟΥΛΑ στους απελπισμένους επαγγελματίες και ταξιτζήδες γι΄αυτήν την κατάντια;;;

ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ!!!!!!!!

Ο Δήμος Ερμιόνης, είχε κατορθώσει επί Δημαρχίας μου,  το 1999, να πάρει τη χρήση του λιμανιού από την Ύδρα με απόφαση του τότε Υπουργού Οικονομικών.

Και ο πρώτος Δήμαρχος της Ερμιονίδας,  κατόρθωσε το ακατόρθωτο και το πρωτάκουστο στα Αυτοδιοικητικά μας δρώμενα:

Να χάσει, επί της δικής του θητείας,  το λιμάνι του Μετοχιού ,από τον Δήμαρχο Ύδρας, εξαιτίας αυτών των αλλόκοτων πολιτικών χειρισμών του.

Τέλος όλα αυτά τα κομπογιαννίτικα που επικαλούνται οτι το λιμάνι του Μετοχιού κατασκευάστηκε παράνομα, πρέπει να γνωρίζουν , για να μην πέσουν σε εκ νέου ατόπημα και εκτεθούν για μια ακόμη φορά, πως: 

Στον Λεμπέση δεν περνάνε αυτά !!!


βλέπε την ΑΔΕΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙΟΥ


Θα επανέλθω!

Μέχρι τότε....

 

ΕΙΣ ΤΟ ΕΠΑΝΙΔΕΙΝ.


ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΛΕΜΠΕΣΗΣ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ 

ΤΟΥ ΤΕΩΣ ΔΗΜΟΥ ΕΡΜΙΟΝΗΣ