eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Πέμπτη 8 Απριλίου 2021

''Με αυτή την πλαστή ταυτότητα κυκλοφορούσε σαν δημοσιογράφος ο Μένιος Φουρθιώτης και… έδειχνε στις αρχές για να τις παραπλανήσει''

 ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Η ΗΡΑ ΑΠ΄ ΤΟ ΣΤΑΡΙ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΑΠ΄ΤΟΥΣ ΦΟΥΡΘΙΩΤΗΔΕΣ ΤΗΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ

ΒΡΕ ΤΙ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ;;;;

ΠΑΝΤΩΣ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΑΠ ΤΟ ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ  - ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΙ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΛΟΓΟ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Η ΚΥΡΙΑ ΜΑΡΙΑ ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΣΗΕΑ ΔΙΝΕΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΑΡΓΗΣΕ 2 ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΩΣ ΘΕΣΜΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΕ ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΕ ΠΛΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΠΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ.

ΤΩΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΩΗΝ ΚΑΙ ΝΥΝ ΘΕΣΜΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ Ή ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΠΟΥ ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΔΡΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ...ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΘΕΣΜΙΚΟ ΡΟΛΟ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ - ΑΛΛΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥ/ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΟ ΜΑΤΙ -ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΑΤΤΟΥΝ Μ΄ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΛΟΝΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ - ΟΤΑΝ ΧΑΪΔΕΥΟΥΝ ΕΝΑΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΞΕΣΤΟΜΙΖΕΙ ΣΤΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ...

ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΩΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΗΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΓΙΑΝΝΗ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ  ΛΥΣΗ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Η ΗΡΑ ΑΠ ΤΟ ΣΤΑΡΙ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΑΠ΄ΤΟΥΣ ΦΟΥΡΘΙΩΤΗΔΕΣ ΤΗΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΠΟΥ ΕΙΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΝ -ΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ.

ΑΛΛΟΣ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΤΥΧΙΟ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ - ΑΛΛΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ - ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΕΡ - ΑΛΛΟΣ, ΚΛΕΦΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΜΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΤΡΟΠΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΟΥ...

ΝΟΜΙΣΑΝΕ ΟΤΙ Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΒΙΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ!

ΑΥΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ, ΤΟ ΛΟΓΟ ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΠ΄ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΦΟΥΡΘΙΩΤΗΔΕΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ.




efsyn.gr

Μετά το θέατρο του παραλόγου που παίχτηκε με πρωταγωνιστή τον Μένιο Φουρθιώτη και την προστασία που του παρείχε εδώ κι έναν χρόνο η ΕΛ.ΑΣ. ένα νέο περιστατικό με την εμπλοκή του ιδίου είδε το φως της δημοσιότητας και αξίζει περαιτέρω διερεύνησης καθώς αφορά πλαστογράφηση ταυτότητας μέλους της ΕΣΗΕΑ.

Σύμφωνα με αποκαλυπτικό δημοσίευμα της εφημερίδας Documento o τηλεπαρουσιαστής χρησιμοποιούσε πλαστή ταυτότητα μέλους της ΕΣΗΕΑ γεγονός που το γνώριζε η πρόεδρος της Ένωσης, τουλάχιστον δύο μήνες πριν.

Σύμφωνα με τα έγγραφα που φέρνει στη δημοσιότητα το documentonews.gr το Δ.Σ της ΕΣΗΕΑ ενημερώθηκε από τις 9 Φεβρουαρίου ότι ο Φουρθιώτης χρησιμοποιεί ταυτότητα της ένωσης αιτούμενος μάλιστα διαπιστεύσεις σε διάφορα υπουργεία.

Στο ρεπορτάζ που παρουσιάζεται στο site της εβδομαδιαίας εφημερίδας γίνεται γνωστό πως «η πρόεδρος της ένωσης, κα Αντωνιάδου, έχει ιδιαίτερη ενημέρωση έγγραφη ενημέρωση από Φουρθιώτη στην οποία ομολογεί την πλαστογραφία πλην όμως ρίχνει τις ευθύνες στην γραμματέα του». Όπως εύλογα αναφέρει η ιστοσελίδα ενώ η ΕΣΗΕΑ βρίσκεται μπροστά σε μια υπόθεση πλαστογραφίας εγγράφου δεν φαίνεται καμία πρόθεση τα θέμα να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.