eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Σάββατο 24 Απριλίου 2021

«Πλήρωσε τριπλό συμβόλαιο»: Τρομακτική καταγγελία Βαξεβάνη για Φουρθιώτη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ(ΕΑΝ ΙΣΧΥΕΙ Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΒΑΞΕΒΑΝΗ) ΕΝΑΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΠΟΥ ΣΚΑΡΦΙΖΕΤΑΙ ΠΛΑΣΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΠΛΑΣΤΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΔΥΕΤΑΙ Ο ΦΟΥΡΘΙΩΤΗΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ

neoskosmos.

 Απάντηση στις καταγγελίες του δημοσιογράφου, Κώστα Βαξεβάνη, έδωσε  ο πληρεξούσιος δικηγόρος του Μένιου Φουρθώτη, Νίκος Αναγνωστόπουλος. Αναλυτικά αναφέρει: «Ο κ. Βαξεβάνης, με τις δηλώσεις του οι οποίες αρχικώς αναρτήθηκαν στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook και στην συνέχεια αναπαράχθηκαν στο διαδίκτυο, περί του ότι ο εντολέας μου κ. Φουρθιώτης «αναζητούσε στην «πιάτσα» κάποιον, για να εκτελέσει «συμβόλαιο» για αυτόν, με το οποίο προβλέπονταν να πυροβολήσει το ίδιο του το σπίτι, προκειμένου να δείξει ότι κινδυνεύει, αλλά και να χτυπήσει τον κ. Μπαξεβάνη και έναν ακόμη δημοσιογράφο του οποίου δήθεν δεν θυμόταν το όνομα, έπληξε βάναυσα την τιμή και την υπόληψη του κ. Φουρθιώτη διαπράττοντας τουλάχιστον το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης.


»Ο κ. Φουρθιώτης αρνείται με οργή και αγανάκτηση τα ως άνω αναφερόμενα, καθότι αυτά αποτελούν αποκυήματα νοσηρής φαντασίας, για τα οποία το λόγο πλέον έχει η Ελληνική Δικαιοσύνη στην οποία ο εντολέας μουΠέραν, τούτων ο εντολέας μου ζητά άμεσα από τις εισαγγελικές και αστυνομικές αρχές να διερευνήσουν εις βάθος την ως συγκεκριμένη υπόθεση».



Ο ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ


Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοϊδης γνωστοποίησε ότι ελήφθησαν άμεσα πρόσθετα μέτρα προστασίας του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη, μετά τις καταγγελίες του για απειλές κατά της ζωής του. Η σχετική ανακοίνωση του κ.Χρυσοχοϊδη αναφέρει τα εξής:


«Αμέσως μετά τις καταγγελίες του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη περί απειλών κατά της ζωής του, λήφθηκαν πρόσθετα μέτρα προστασίας του. Ήδη από χθες, με εντολή μου ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας επικοινώνησε μαζί του. Σε συνεργασία με τις εισαγγελικές Αρχές η υπόθεση διερευνάται».


Ο δημοσιογράφος, Κώστας Βαξεβάνης, ενημέρωσε και τον εισαγγελέας για τις απειλές που δέχεται. Μάλιστα με αναρτησή του αναφέρθηκε με λεπτομέρειες στις καταγγελίες του.


417SHARES

Σε κείμενό του με τίτλο «Αναγκάζομαι να σας ενημερώσω γιατί είσαστε η μοναδική προστασία», ο δημοσιογράφος εξαπολύει ευθεία επίθεση στον Μένιο Φουρθιώτη τον οποίο κατηγορεί ευθέως πως σύναψε συμβόλαιο με άτομα του υποκόσμου για τον… κανονίσουν. Τόσο τον ίδιο όσο και ακόμα έναν δημοσιογράφο.


Ακολουθεί το κείμενο που δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα documentonews


«Στη δημοσιογραφία συνηθίζουμε να λέμε πως όταν φτάνεις να κάνει ρεπορτάζ για τον εαυτό σου, η κατάσταση είναι προβληματική. Είναι η δεύτερη φορά που αναγκάζομαι να κάνω “ρεπορτάζ” για τον εαυτό μου και είναι (όπως και η πρώτη) αποτέλεσμα πίεσης και πεποίθησης πως είναι ο μοναδικός τρόπος προστασίας μου. Την προηγούμενη φορά, πριν 9 χρόνια, μια άγνωστη γυναίκα με συνάντησε για να με ενημερώσει πως ανήκε σε μια ομάδα με αρχηγό υπάλληλο της ΕΥΠ, που είχε στόχο να με εξοντώσει αρχικώς ηθικά και στη συνέχεια βιολογικά.


He Could Have Been A HERO Of The NBA FINALS…


Σύμφωνα με την “πηγή” του ασυνήθιστου ρεπορτάζ, επρόκειτο για άτομα που είχαν εισβάλει στο σπίτι μου, ενώ πριν από αυτό, διοχέτευσαν στον Τύπο πλαστές αποδείξεις με τις οποίες με εμφάνιζαν μισθοδοτούμενο από την ΕΥΠ. Η ομάδα αυτή βρέθηκε από τη δημοσιογραφική έρευνα, οδηγήθηκε στην Εισαγγελία και καταδικάστηκε πρόσφατα σε δύο χρόνια φυλακή για την υπόθεση με τις αποδείξεις. Τα έγραψα αυτά, ίσως γιατί έχω ανάγκη να πιστεύω σε μια εξίσου καλή έκβαση της νέας περιπέτειας. Είναι αρχή μου να δημοσιοποιώ πράγματα που αξιολογώ ως επικίνδυνα, θεωρώντας πως η πιο ισχυρή προστασία είναι ο πολίτης που γνωρίζει. Δυστυχώς τραγικό φόντο σε όλα αυτά είναι η δολοφονία ενός δημοσιογράφου πριν μερικές μέρες.