eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2020

Δεύτερη απάντηση Προέδρου ΔΕΥΑΕΡ Γ. Τσεγκή σε Λάμπρου.

 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΕΓΚΗΣ ΠΡΟΣ ΤΑΣΟ ΛΑΜΠΡΟΥ:

Όσο για την  αλλαγή στρατοπέδου - παράταξης, στην οποία αναφέρεσαι, εγώ αφού διαφώνησα άλλαξα παράταξη και βγήκα πάλι νικητής.


Εσύ τι έκανες;





Κύριε Λάμπρου,


Διάβασα με μεγάλη προσοχή την απάντηση σου και πραγματικά εξεπλάγην.

Εμείς, κ. Λάμπρου, την προσπάθεια εξυγίανσης της Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ. την ξεκινήσαμε με υπό εκπόνηση οικονομική μελέτη για την βιωσιμότητα ή μη, της επιχείρησης συνεργαζόμενοι με ειδικούς.


Την ξεκινήσαμε με σταδιακή αποπληρωμή χρεών προερχόμενων από τα παλιά και από την περίοδο ακόμα,  της ''δικής σου'' θητείας.


Την ξεκινήσαμε από την αποστολή λογαριασμών στην ώρα τους ή με πολύ μικρή καθυστέρηση, και όχι μετά από τρία χρόνια, όπως επί της ''δικής σου'' θητείας και να αναγκάζονται να σύρονται στα δικαστήρια τα μέλη του τότε Διοικητικού Συμβουλίου της Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ.,  πληρώνοντας υπέρογκα ποσά σε δικηγόρους.


Την ξεκινήσαμε με την σύνταξη του Ο.Ε.Υ. που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ επί της'' δικής σου'' θητείας, για να μπορέσουμε να προσλάβουμε προσωπικό και να σταματήσουμε τους εξωτερικούς συνεργάτες. 


Αλλά εσύ αυτά τα προσπερνάς τεχνηέντως και στέκεσαι στα 6 τελευταία χρόνια που ήσουν αντιπολίτευση, αποκρύπτοντας από τους δημότες τι ΔΕΝ έκανες επί της ''δική σου'' θητείας.


Τα προσπερνάς και στέκεσαι σε μία απευθείας, όπως ισχυρίζεσαι, ανάθεση, που ΔΕΝ είναι ανάθεση αλλά τεχνική έκθεση, η οποία μπορεί να γίνει, μπορεί όχι ή μπορεί να γίνει με μικρότερο  ποσό.

Ισχυρίζεσαι πως η Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ. θα εξοικονομήσει 150.000 € αν ενταχθεί στον Δήμο. Δεν θα χρειάζεται υπαλλήλους τότε; Δεν θα πληρώνονται αυτοί οι υπάλληλοι;

Μην λες άλλα ψέματα στον κόσμο.


Αποκρύπτεις την αλήθεια στους δημότες, γράφοντας υπερβολές και κινδυνολογίες.


Το δοκίμασες δύο φορές αυτό το εγχείρημα, το 2014 και το 2019 και απέτυχες.

Δεν διδάχθηκες από αυτό;

Οι δημότες μας πλέον ‘’σε έχουν πάρει χαμπάρι’’.

Όσο για την  αλλαγή στρατοπέδου - παράταξης, στην οποία αναφέρεσαι, εγώ αφού διαφώνησα άλλαξα παράταξη και βγήκα πάλι νικητής.


Εσύ τι έκανες;


Εγκατέλειψες την δική σου, έφτιαξες καινούρια και από πρώτος που κατέληξες ;


Τέλος, όσον αφορά σε συγκεκριμένους συνεργάτες σου από το παρελθόν, που τάχα τιμάς, εναντίον αυτών καταφέρεσαι τελικά…


κ. Λάμπρου, ο κόσμος μας ψήφισε για να ασκήσουμε χρηστή διοίκηση, με τον τρόπο που εμείς θεωρούμε ορθότερο. Θα μας κρίνεις, στο τέλος της θητείας μας, και εσύ και οι δημότες μας.


Σου εύχομαι καλές γιορτές.



Ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ.


Γιώργος Τσεγκής