eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2020

ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΛΕΜΠΕΣΗΣ: ''Οι εργασίες αποκατάστασης των Ζημιών στο ΜΥΛΟ ΚΡΟΘΙ ήδη ξεκίνησαν !

ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΛΕΜΠΕΣΗΣ:

Μα καλά,οι δύο πρώην Δημοτικές αρχές Ερμιονίδας δεν έβαλαν ένα λιθαράκι πάνω στο άλλο τόσα χρόνια για την Ερμιόνη , μα να αφήσουν να καταστραφούν κι αυτά τα έργα που βρήκαν έτοιμα απο τον Δήμο Ερμιόνης;;;




Αγαπητοί συνδημότες,

μετά απο 4 χρόνια σκοτάδι, είδα ν΄ανάβουν τα εξωτερικά φώτα του Μύλου ΚΡΟΘΙ.

Η σκέψη μου γύρισε πολλά χρόνια πίσω, το 1996!

Τότε που το Δημοτικό συμβούλιο Ερμιόνης σε μια ιστορική συνεδρίαση έκανε δεκτή την εισήγηση της τότε προέδρου του Δ.Σ και αποδέχτηκε ομόφωνα το πρωτόκολλο συνεργασίας του Δήμου Ερμιόνης με τον ΥΠΕΧΩΔΕ.

Τη συνεδρίαση της 1ης Σεπτεμβρίου 1996 τη θεωρώ ιστορική γιατί ο Δήμος Ερμιόνης πρόσθεσε στη περιουσία του όχι μόνο αυτό το στολίδι αλλά κι ένα  ενοίκιο που προστέθηκε στον προυπολογισμό του!

Η Νέα Δημοτική αρχή του Δήμου Ερμιονίδας έκανε πράξη τις προεκλογικές της υποσχέσεις!

Προχώρησε στη φωταγώγηση του θεοσκότεινου επί χρόνια δρόμου που οδηγεί στο Μύλο Κρόθι και τον ενοικίασε με πλειοδοτικό διαγωνισμό στον συμπατριώτη μας Τάσο Κίκινα.

'Ηδη οι εργασίες αποκατάστασης των Ζημιών ξεκίνησαν!

Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στο νέο Δήμαρχο Ερμιονίδας και στα μέλη της  δημοτικής αρχής!

Ο Δημοτικός σύμβουλος της Ερμιόνης Δαμιανός Κουτούβαλης μου υποσχέθηκε πως θα αποκαταστήσει σύντομα τις ζημιές και στο άλλο κόσμημα της Ερμιόνης, τον άλλο Μύλο, στο Μπίστι(δωρεά του Καπτάν Διαμαντή Γκάτσου).

Για φανταστείτε αγαπητοί συνδημότες ; 

Η νέα Δημοτική αρχή να αποκαταστήσει τα 2 κοσμήματα της Ερμιόνης μέσα σε ενάμιση χρόνο, όταν οι Δύο πρώην δημοτικές αρχές Ερμιονίδας επι 10 χρόνια ,  δεν έβαλαν ούτε ένα Καρφάκι σ΄αυτά τα έργα τουριστικής - πολιτιστικής ανάπτυξης της πόλης που είχε κατασκευάσει ο Δήμος Ερμιόνης.

Και δεν έμειναν μόνο εκεί, οι δύο προηγούμενες δημοτικές αρχές άφησαν στη ΤΥΧΗ τους αυτά τα στολίδια , με αποτέλεσμα να καστρέφονται μέρα με την μέρα σε μια παραμελημένη Ερμιόνη τότε.

Μα καλά, δεν έβαλαν ένα λιθαράκι πάνω στο άλλο τόσα χρόνια για την Ερμιόνη , μα να αφήσουν να καταστραφούν κι αυτά τα έργα που βρήκαν έτοιμα απο τον Δήμο Ερμιόνης;;;

Σας δημοσιεύω αποσπάσματα απο την 123/1996 ιστορική απόφαση του Δημοτικού συμβουλίου Ερμιόνης.

Τα συμπεράσματα δικά σας...






ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΛΕΜΠΕΣΗΣ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ

του τέως Δήμου Ερμιόνης