eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016

VIDEO: Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΦΥΡΗ ΣΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΙΚΑ ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ(ΒΙΝΤΕΟ)


Καταλυτική η παρουσία του Δημάρχου Ερμιονίδας Δημήτρη Σφυρή στην συνάντηση με τον υφυπουργό εσωτερικών Γιάννη Μπαλάφα σχετικά με το υποκατάστημα του ΙΚΑ Κρανιδίου. Ενώ πριν μας είχε ενημερώσει ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Γκιόλας πως η μέχρι σήμερα λειτουργούσα μονάδα Κρανιδίου του  ΙΚΑ  μετεξελίσσεται σε« Γραφείο Κοινωνικής Ασφάλισης »
Κατά τη διαβεβαίωση του κ.Διοικητή , το 90% των μέχρι σήμερα παρεχομένων υπηρεσιών θα εξακολουθήσει να γίνεται στο Γραφείο  αυτό. άλλωστε  πληθώρα εγγράφων δηλώσεων και λοιπών ενεργειών διεκπεραιώνονται πλέον ηλεκτρονικά (όπως Α.Π.Δ –αναλυτικές περιοδικές δηλώσεις ασφαλισμένων κ.ά. ,όπως αυτές περιγράφονται παρακάτω ). 

Μετά τη συνάντηση του Δημάρχου με τον υφυπουργό και την παράθεση των επιχειρημάτων με αριθμούς ο Γιάννης Μπαλάφας είπε πως αύριο κιόλας θα επικοινωνήσει με τον διοικητή του ΙΚΑ Διονύση Καλαματιανό ώστε να παραμείνει το υποκατάστημα στο Κρανίδι. Παρασκηνιακά να σας πούμε πως ρώτησε τον Δήμαρχο για την καταγωγή του ,και όταν ο υφυπουργός κατάλαβε ποιος ήταν ο πατέρας του Δημάρχου έδειξε μεγάλο σεβασμό και θαυμασμό.