eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016

Το τελευταίο αντίο του Γιάννη Δ. Σκούρτη στον Μανώλη Καρατζά: Καλό σου ταξίδι φίλε Μανώλη, «ως τ΄ αστέρια και πιο πάνω...»

Καλό σου ταξίδι φίλε Μανώλη, «ως τ΄ αστέρια και πιο πάνω...»

Αγαπημένε φίλε Μανώλη,

με συγκίνηση πληροφορηθήκαμε το θλιβερό γεγονός, που όλους μας συγκλόνισε.

Δεν περιμέναμε τόσο σύντομα να μας φύγεις.

Κάθε μέρα που περνούσε ελπίζαμε ότι η υγεία σου βελτιωνόταν και σύντομα θα ήσουν στη παρέα μας,που τόσο πολύ κι εσύ κι εμείς αναζητούσαμε.

Ήταν σοβαρό το περιστατικό υγείας που σου συνέβη κι εσύ το αντιμετώπισες με σθένος και αποφασιστικότητα, γιατί ήθελες να ζήσεις , να χαρείς τα παιδιά σου, την οικογένειά σου.
Με συμπαραστάτιδα την αγαπημένη σου Ελένη μοχθήσατε να μεγαλώσετε και να σπουδάσετε με αξιοπρέπεια τα παιδιά σας, τον Μιχάλη και την Μαρία.


Οι Κανταδόροι της Ερμιόνης, που ήσουν ιδρυτικό μέλος, αλλά κι εγώ προσωπικά που μου συμπαραστάθηκες και στήριξες την προσπάθειά μας, θα σε θυμόμαστε πάντα.

Η αγάπη σου για το τραγούδι, η ρομαντική - παθιάρικη φωνή σου, η ξεχωριστή προσωπικότητα και φυσιογνωμία σου, θα μας συνοδεύουν.


Καλό σου ταξίδι φίλε Μανώλη,  «ως τ΄ αστέρια και πιο πάνω...» όπως λένε και οι στίχοι απο το παρακάτω τραγούδι που σου άρεσε πολύ και τραγουδήσαμε πριν 4 χρόνια σε εκδήλωση των Κανταδόρων.

 Γιάννης Δ. Σκούρτης - Κανταδόρος