eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

ΣΤΑΥΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ: ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΡΟΔΟΠΕΤΑΛΑ ΤΗΣ Δ.Ο.Υ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΦΑΣΚΕΛΩΜΑΤΑ. ''

Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ(πρόταση Δημάρχου) ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΤΗΝ ΔΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟΥ :
''Ενα μεγάλο ΕΥΓΕ στον Δαμαλίτη, στον Δήμαρχο και σε όλο το το επιτελείο του Δήμου.
Τι περιμένατε να πάνε οι εργάτες να φάνε το ξύλο της αρκούδας και εσεις απο το παράθυρο του δημαρχείου να μαθαίνατε τα νέα της κατάληψης;;;''
 Ενα μεγάλο μάθημα μόλις το πήρατε!

Γράφει ο αναγνώστης του Εικονοσκοπίου Σταύρος Γεωργίου απο τους Φούρνους

Ενώ όλοι περιμέναμε στο Internet και στα τηλέφωνα (τα οποία είχαν ανάψει) να πάρουμε το μήνυμα ξεκινείστε για Ναύπλιο .Ξαφνικά παγωμάρα εγώ κατάλαβα πριν ακόμα μου πούν τι συνέβη!!! Εχω το δικαίωμα σαν Ελληνας πολίτης αυτού του δήμου,του Δήμου Ερμιονίδας να ρωτήσω.


Γιατί απέτυχε η μετάβαση???.Ποιός φταίει???.Θα δώσει λόγο ο υπεύθυνος???Δέν πρέπει να μπεί το μαχαίρι στο κόκκαλο γι΄αυτόν που απέτυχε η λαομάζωξη για.....
....... την κατάληψη, ή θα βγούν οι παρατρέχαμενοι, γύρω-γύρω απο τον κύριο υπεύθυνο και θα αρχίσουν να τον κανακεύουν για να τύχουν της ειδικής εύνοιας. Οπως βγήκε σήμερα ο Δαμαλίτης με κεφαλαία γράμματα στο ιστολογιό του και κατηγορεί τα συνδικάτα της Ερμιονίδας φίλε μου και γράφει συγκεκριμένα:
Δευτέρα 8 Οκτωμβρίου 2012:
Ανεστάλει η κινητοποίηση για κατάληψη της ΔΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟΥ. 

Τα συνδικάτα της Ερμιονίδας που θίγονται τα συμφεροντά τους απο την αναστολή της λειτουργίας της ΔΟΥ Κρανιδίου δεν μπόρεσαν να γεμίσουν όλες τις Θέσεις ενός πούλμαν να μεταβούν στο Ναυπλιο για το σκοπό αυτό....Ερμιονίδα Καληνύχτα( τα γραμματα με μαυρικόκκινο χρώμα)βλέπετε θράσος ανθρώπων.

Ενα μεγάλο ΕΥΓΕ στον Δαμαλίτη, στον Δήμαρχο και σε όλο το το επιτελείο του Δήμου.Τι περιμένατε να πάνε οι εργάτες να φάνε το ξύλο της αρκούδας και εσεις απο το παράθυρο του δημαρχείου να μαθαίνατε τα νέα της κατάληψης.

Εγώ πιστεύω ότι ο άμεσα υπεύθυνος και αρχηγός της αποστολής δεν εμπνέει εμπιστοσύνη(δηλαδή του γύρισαν την πλάτη)και γιαυτό δεν προσήλθαν να τον ακολουθήσουν. 

Και τώρα αλλο ερώτημα.Μόνο είκοσι άτομα?? Τι γίνανε οι εργαζόμενοι του δήμου??.

Εγώ βλέπω ότι λείπανε και οι πρόεδροι των Δημοτικών/Τοπικών κοινοτήτων και οι εκλεγμένοι σύμβουλοι της πατριωτικής συμπαράταξη του Καμιζή!!!!!.
Ολοι οι υποψήφιοι και οι εθελοντές(250-διακόσοιπενήντα ήταν οι εγγεγραμμένοι)που πήγαν???  

Μήπως μπερδέψανε την ημέρα ή πράξανε αυτό που έλεγε η δημοκρατική τους συνείδηση δηλαδή:φάτσα-νάτσα γυρίσανε την πλάτη τους!!!!   Και εσείςτα βάζετε με τους εργαζόμενους.

Ντροπή σας σε όλους, απο τον Δαμαλίτη μέχρι τον Δήμαρχο:πρώτα απ'όλα για την αποτυχία, δεύτερο γιατί ο Δήμαρχος δεν έχει ανακαλέσει τον Δαμαλίτη στην τάξη να ζητήσει συγγνώμη.

Γιατί όταν χρειάστηκα την υποστήριξη των εργαζομένων για το ψήφισμα της Συντονιστικής Επιτροπής για τα σκουπίδια όλοι τους με το χαμόγελο στα χείλη τους υπογράφανε το κείμενο  και μέσα απο την καρδιά τους μας ευχόντουσαν καλή επιτυχία και συμπαράσταση.

Και τώρα εσεις κε Δήμαρχε με το επιτελεία σας μείνατε μόνο είκοσι και αυτό το ομολογείται και απο το ιστολόγιο του Δήμου Ερμιονίδας γιατί έπρεπε να πάτε με πούλμαν αφού είσαστε είκοσι.Τι το πιό απλό?? πάρτε ταξιά!!! .Δεν θέλατε ταξιά επιστρατεύται ζωντανά:άλογα-γαιδούρια εαν τα επιστρατεύαται απο το βραδύς πρωί-πρωί θα είμασται στο Ναύπλιο.Οι εργαζόμενοι στο Δήμο Ερμιονίδας κε Δήμαρχε και κε Δαμαλίτη τι λένε για την μετάβαση στο Ναύπλιο ??Μήπως έχουν νωπή την εικόνα της συμπεριφοράς σας ,ώς προς τους συναδέλφους τους, τους εργαζόμενους συνδικαλιστές(ΠΟΕ-ΕΤΑ) που ήρθαν να ενημερώ σουν και να διαδηλώσουν κατά της σύμβασης να δωθούνοι καθαριότητες σε ιδιώτες εργολάβους.Μπορείται να φιλοσοφήσεται το κορώνα/γράμματα το νόμισμα δεν έχει δύο όψεις ίδιες.Η μία όψη είναι διαφορετική απο την άλλη.Και συνεχίζει ο Δαμαλίτης: Σημείωση blogger:Αυτό το περιμέναμε καθότι χρόνια τώρα στην πιάτσα της Ερμιονίδας και ειδικότερα της Ερμιόνης.Μιλάμε για υποκρισία και χαβαλέ της χειρότερης μορφής και όχι μόνο.ΑΙΣΧΟΣ, ΑΙΣΧΟΣ,ΑΙΣΧΟΣ σε όλους σας που καλλιεργείτε τέτοιο αδελφοκτόνο κλίμα .΄Καλείστε κε Δήμαρχε να βγαλετε τα κάστανα απο την φωτιά,γιατί η κατάσταση δεν είναι και η πιο ωραία στην Ελλάδα μας.

Ενα άλλο ερώτημα για την αποτυχία της μετάβασης κε Δήμαρχε μήπως είναι η ανάθεση της συγκέντρωσης στον συγκεκριμένο συγκεντρωσιάρχη ο οποίος περίμενε να τον πάρουν τηλέφωνο  οι δόκιμοι καταληψίες για την μεταβασή τους  στην  ΔΟΥ Ναυπλίου,γιατί βάζοντας το τηλέφωνο το σταθερό και το κινητό πολλοί φίλοι με παίρνανε τηλέφωνο και μου λέγανε ότι δεν δουλεύον τα τηλεφωνά του και αυτοί ήταν ένας σοβαρός αριθμός και άτομα που το έλεγε η καρδιά τους ,γιατι όλοι τους με επιπλήξανε που δεν τους ειδοποίησα στην πρώτη κατάληψη που έγινε.
Γι αυτό αλλάχτε πορεία παρατείστε το αυτοκρατορικό ύφος αφουγκραστείτε τον λαό συζητείστε με τον λαό το τι συμβαίνει και επιτέλους βγάλτε τις φιλιστόγκες και τα μανιφεστα που έρχονται στον Δήμο γιατί ο κόσμος είναι αυτός και κανείς δεν γνωρίζει την συμπεριφορά του.
Ενα μεγάλο μάθημα μόλις το πήρατε.

Σταύρος.Α.Γεωργίου/
ΦΟΥΡΝΟΙ