eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

'' Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ ''


 
Μαχητική και ιδιαίτερα μαχητική ήταν η απεργιακή συγκέντρωση που οργάνωσαν από κοινού το ΠΑΜΕ, ηΠΑΣΥ, η ΠΑΣΕΒΕ, τα Σωματεία Οικοδ’ομων και Ιδιωτικών Υπαλλήλων, αλλά και η Επιτροπή Ειρήνης στο Ναύπλιο.
Εργατουπάλληλοι, αυτοαπασχολούμενοι, αγρότες, συνταξιούχοι, άνεργοι και...

..... νεολαίοι, αφού συγκεντρώθηκαν στην Εντεκάτη Ναυπλίου, στην συνέχεια έκαναν πορεία στους δρόμους της πόλης.
«Δεν πάει άλλο», τόνισε μεταξύ άλλων, το στέλεχος του ΠΑΜΕ Θοδωρής Βενετικίδης, «πρέπει να σημάνει ξεσηκωμός, ν’ αντιδράσουμε για να μπλοκάρουμε, να σταματήσουμε τα βάρβαρα αντιλαϊκά μέτρα».
 Ο κτηνοτρόφος και στέλεχος της ΠΑΣΥ Νίκος  Αγγέλου, σημείωσε: « έχουμε φτάσει στο όριο της εξαθλίωσης. Αγρότες και κτηνοτρόφοι μαζί με τους υπόλοιπους εργαζόμενους, για ν’ αντρέψουμε αυτούς που καταστρέφουν τις ζωές μας».
    Η εργαζόμενη σε συσκευαστήριο, Παρασκευή Δημητράντζου, τόνισε « θέλουν εργαζόμενους που να δουλεύουν ασταμάτητα για ένα κομμάτι ψωμί. Δεν θα τους περάσει!!!».
     Ο αυτοαπασχολούμενος και μέλος της ΠΑΣΕΒΕ, Γιώργος Πινάτσης, υπογράμμισε « Τα λουκέτα όλο και πληθαίνουν. Η κυβέρνηση και η Ευρωπαϊκή Ένωση αγκαλιάζει και χρηματοδοτεί μόνο τους μονοπωλιακούς ομίλους, εγκαταλείποντας τους μικρούς», ενώ  η
Σοφία Μπεκιάρη , εκ μέρους της Επιτροπής Ειρήνης Αργολίδας αποκάλυψε ότι : « 1.000.00 € την ημέρα δίνει  η κυβέρνηση για στρατιωτικούς σκοπούς εκτός Ελλάδας, συμμετέχοντας σε 66 αποστολές  του ΝΑΤΟ , σε 12 ξένες χώρες, για να υπερασπίσουν τα συμφέροντα ξένων μονοπωλιακών ομίλων».