eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

''ΕΠΙΔΟΞΟΣ ΛΗΣΤΗΣ ΕΙΣΕΒΑΛΕ ΣΤΗΝ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΕΡΩΔΙΟΣ ΣΤΑ ΜΑΝΤΡΑΚΙΑ ΕΡΜΙΟΝΗΣ''

 <<Ο ΕΠΙΔΟΞΟΣ ΛΗΣΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ <<ΕΡΩΔΙΟΣ>> - ΟΙ ΜΙΚΡΟΚΛΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ... ΣΤΑ ΠΑΡΑΓΑΔΙΑ ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ>>

 Ρεπορτάζ eikonoskopionews:
Ληστεία σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής 19/10/2012 στην καφετέρια ΕΡΩΔΙΟΣ στα Μαντράκια της Ερμιόνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες αλλά και με την μαρτυρία του ιδιοκτήτη της καφετέριας ερωδιος ο οποίος επικοινώνησε με το Εικονοσκόπιο και μας ενημέρωσε λεπτομερώς για την 5η κατα σειρά ληστεία που έχει δεχθεί, ο επίδοξος ληστής έσπασε το τζάμι του μπροστινού παραθύρου εισέβαλε στο εσωτερικό χώρο της καφετέριας όμως για κακή του τύχη χτύπησε ο συναγερμός του καταστήματος με αποτέλεσμα να το βάλει γρήγορα στα πόδια φεύγοντας απο το πίσω παράθυρο άπραγος.

Ο δράστης όπως μας είπε ο ιδιοκτήτης της καφετέριας είναι γνωστός στις τοπικές αστυνομίκές αρχές αφού απασχολεί συχνά - πυκνά την περιοχή με παρόμοιες ληστείες και μικροκλοπές.

Όπως μας ενημέρωσαν ο φερόμενος ως δράστης ασκεί το επάγγελμα του Ψαρά και κατα το παρελθόν έχει προβεί ακόμα και σε κλοπή παραγαδιού.

Με αφορμή αυτό το θέμα αλλά και την ραγδαιά επιδείνωση των μικροκλοπών και της εγκληματικότητας που υπάρχει τον τελευταίο καιρό στην Ερμιονίδα, το Εικονοσκόπιο επικοινώνησε και με άλλους επαγγελματίες αλλά και με απλούς δημότες της περιοχής οι οποίοι εξέφρασαν την ανησυχία τους και τον φόβο τους  για τον δύσκολο χειμώνα που έρχεται όπως μας τόνισαν. Επίσης μας επισήμαναν  την έντονη απουσία των αστυνομικών δυνάμεων απο τις γειτονιές της Ερμιονίδας απαιτώντας πρωτίστως απο την πολιτεία αλλά και απο την δημοτική αρχή νά δώσει άμεση λύση στο μείζον πρόβλημα που έχει προκύψει απο την ελλιπή αστυνόμευση της Ερμιονίδας.